Faʻasaʻoina o le "Faʻasalaga Seti Faʻasonuga Faʻasalaga Na tupu se mea i totonu i totonu o taaloga

E toetoe lava o tagata faʻaaoga uma e le o iai le auala e tauaso ai tamatamailima tamatamailima i luga o le komepiuta, ia le itiiti ifo ma le tasi le mafaufau e uiga i auala e faʻaaogaina ai. O mea uma e manaʻomia mo lenei mea, faʻaopoopoga i le manaʻo masani ma le onosaʻi, o le i ai o se masini komepiuta faapitoa i le lima (i le moni ma le faʻatusa). E mafai ona e sii mai pe faʻatau se polokalama faʻapitoa, pe e mafai ona e alu atili i le faʻaaogaina o se tasi o auaunaga i le initaneti. E naʻo le mea mulimuli tatou te taʻuina atu ia te oe.

Polokalama o le Keyboard i luga o le initaneti

E leʻo tele naua le faigofie, faigofie, ma faigofie-faʻaaoga faʻaoga i luga ole initaneti mo le aʻoaʻoina vave le tusitusi. I lalo ole a tatou iloiloina na o le lua ia ituaiga auaunaga, lea, faatasi ai ma le auala tonu, mautinoa ai se taunuuga lelei. Ua faʻamautu lelei i latou taʻitasi i latou na faʻaaogaina le auala e masani ai ona taina.

Metotia 1: Faʻamalosi-initaneti

O se polokalame lauiloa mo le aoaoina o le le tauaso i luga o se PC ei ai lana lava auaunaga i luga o le initaneti, lea e toetoe lava lelei e pei o se fofo atoa. O lenei simulator e maua ai le avanoa e toleni ai i le gagana Rusia ma le Igilisi, e mafai ai ona e fesuiai i le va o ituaiga eseese o aʻoaʻoga ("Lesona", "Fasifuaitau", "Suʻega" ma tusitusiga mai se faila). I le pito i luga o le lau o le faitauina o le taimi. O le faagasologa o le taina i luga o le simulator e tuʻuina atu ma faʻasolosolo i lea laasaga ma lea laasaga, lea o le a sili ona aoga mo tagata amata.

Tikia le polokalame Stamina

Ina ia maua se manatu sili atu ona manino i le auala e galue ai Stamina-initaneti, e mafai ona e amata i le faitauina o le matou iloiloga o lenei polokalama, o le sootaga lea o loʻo tuʻuina atu i luga. Afai tatou te talanoa saʻo e uiga i le upega tafaʻilagi, e taua le matauina o se faʻaopoopoga faʻatupulaia o le faigata o le aʻoaʻoina ma fegalegaleaiga umi ma le auaunaga. E maitauina e le o se mea otometi lenei mea, ae faʻatulagaina, taitoatasi. O lona uiga, o le 'upega tafaʻilagi e aofia ai tomai ma le alualu i luma o tagata taʻitasi taʻitasi ma faʻafetaui galuega mo ia. O se pusa fiafia - i totonu o tulaga e mafai ai ona e sui le autu mamanu, faʻapea foʻi ma le kiliki pe natia le keyboard keyboard.

Alu i le komepiuta simulator Stamina-initaneti

Metotia 2: TASI 10

O se 'upega tafaʻilagi lauiloa i se mamanu matagofie, lea e pei o Stamina, ua ofoina mai le avanoa e maua ai toleniga saoloto i le tafaʻi tusitusi i luga o le initaneti. Ae ui i lea, e le pei o le simulator talu ai, ina ia mafai ai ona faʻaauau lesona, e tatau ona e lesitala iinei. A aunoa ma lena, e mafai ona e taina se manoa faataitai o tusitusiga e fesoasoani i le auaunaga e fuafua ai lau saoasaoa o le tataina (e aunoa ma se faatagaga, o nei faʻamaumauga o le a le faasaoina, o lona uiga e leai se aoga mai lenei taumafaiga).

O le ALL 10 auaunaga i le initaneti ua ofoina atu se polokalame aʻoaʻoga tele ma aoga, e pei o le oloa a Stamina, e fetaui ma tagata taʻitasi e faʻaaogaina. E tele isi lesona iinei nai lo se 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi; e tele foi faʻamatalaga ma fautuaga e ogatasi ma le faʻataʻitaʻiga matala. I luga o se isi itulau o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona e faamasani i mea manaia, aoga aoga e uiga i le taua o le talafeagai lelei i le komepiuta, e uiga i le tulaga ma le gaioiga o tamatamailima, faʻapea foʻi ma le tele o isi mea.

O le komepiuta simulator ITULAU UMA 10 o loʻo tuʻuina atu ai tagata faʻapitoa i aʻoaʻoga lelei, faʻamaonia faʻamaonia tusi faʻasaʻo vave. Ma afai e te talitonu i faʻamatalaga a le au atiae, o se faailoga e uiga i le i ai o lenei "pepa" i le amataga o le a tele le mamafa i le faatalanoaga mo le galuega.

Alu i le komepiuta simulator KOMISI 10

Faaiuga

I le taimi lenei o le a tatou maeʻa le iloiloga o faʻamaumauga i luga ole initaneti. Mai ia te au lava, matou te faaopoopo atu na o le faʻaaogaina o polokalame mo le aoaoina o le le tauaso o le sili atu ona aoga. O le mea e faʻapea, o tagata e atiaeina, o loʻo faʻatupeina i vailaau faʻapitoa i komepiuta, lea e masani ona totogi. O nisi nei o polokalama sili ona lauiloa mo le aoaoina o auala e lima tamatamaʻilima e taina ai - Solo i luga o le komepiuta - o se aotelega e mafai ona e mauaina i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Polokalama mo le aʻoaʻoina o matala tauaso