Free MP3 Cutter ma le Editor 2.8.0.845

Free MP3 Cutter ma le Editor o se polokalama faigofie lea na fuafuaina mo le teuina o alaga leo ma faia ni suiga laiti. Free MP3 Cutter ma faʻataʻitaʻi vave faila faila, ma e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e taulimaina le pulega. Mafaufau i lona mataupu faavae o le taotoga i auiliiliga.

Musika download

E tasi lava le faamalama o le polokalame, lea e vaevaeina i ni vaega. O gaioiga uma e faia iina. O le faʻapipiina o faila e mafai ona faia i ni auala se lua - e ala i le kiliki i luga o le laina faʻafesoʻotaʻi poʻo le tab "Tatala". MP3 Cutter ma le tusitala e lagolagoina toetoe o faʻalogo leo uma.

Avanoa

A maeʻa ona sii mai, o loʻo i ai isi faʻasologa. E mafai e le tagata faʻaaoga ona solo ese le amataga poʻo le mutaʻaga, faʻamalo pe tuu naʻo le vaega na filifilia o le ala i le taimi. O loʻo avanoa foi le liua i le masini poo le taʻavale.

O le puleaina o le siʻosiʻomaga o loʻo faia i totonu o se faamalama eseese e tatala pe a uma ona kiliki "Suiga Volume". O le faʻaaogaina o le slider, e mafai ai ona e ausia le sili ona lelei mo le ala.

Faʻatonuina le komiti

I luga o le faamalama autu o elemene autu ia mo le fegalegaleai ma le ala. O polo faʻapitoa e mafai ai ona e setiina le amataga o le tuufaatasiga, le faaiuga pe filifili uma mo le toe gaioiga. E le gata i lea, o loʻo maua le suʻega, lea e amata pe a uma ona kiliki le ki na tuʻuina i ai. Ina ia faasaoina le taunuuga maeʻa, kiliki "Faasaoina".

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Le malosi e liliu ai i le mono po o le siva;
  • Gaoioiga anapogi ma le teuina.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • E leai ni mea na faia i le leo.

O le faʻatinoina o lenei polokalama e matua tapulaa, ae ua lava mo i latou o le a na o le tipiina le alaleo poʻo le suia o lona voluma. Afai e te manaʻomia le fesuiaiga o fomu poʻo le tipiina o musika mai le vitio, e sili atu ona e maua se isi filifiliga mo lenei faʻamoemoe.

Download Free MP3 Cutter ma le Editor mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻalogo le tusitala leo Swifturn Free Audio Editor VSDC Free Video Editor Faʻatonu Pule

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Free MP3 Cutter ma le tusitala o le a aoga i na tagata e mananao e tipi le alaleo e fatu ai ni taamilosaga po o isi faamoemoega. O le a ia faʻamaeʻaina vave le gaosiga ma o le ae maua le iuga i se taimi vave.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Audio mo le Windows
Faʻapupula: Musika
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.8.0.845