E faʻafefea ona aveese ia plugins i Mozilla Firefox browser


Popo o se komepiuta Mozilla Firefox laitiiti e faʻapipiʻi ai galuega faaopoopo i le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Polokalama Adobe Flash Player ua faʻapipiʻiina e mafai ai ona e matamata i ata Flash i luga o saite.

Afai e sili atu le numera o plug-ins ma faʻaopoopoga ua faʻapipiʻiina i le masini suʻesuʻe, ona manino ai lea o Mozilla Firefox o le a sili atu le sologa lelei e galue ai. O le mea lea, ina ia faatumauina le lelei o le sailiga o galuega, e tatau ona aveese nisi masini ma faaopoopo-faaopoopo.

E faʻapefea ona aveese faʻaopoopoga i Mozilla Firefox?

1. Kiliki i le ki o le lisi i le pito i luga taumatau o lau sailiga ma filifili le mea i totonu o le lisi pop-up "Faʻaopoopoga".

2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga". O se lisi o faʻaopoopoga o le initaneti o le a faʻaalia i luga o le mata. Ina ia aveese se faʻaopoopoga, i le taumatau, kiliki le ki. "Aveesea".

Faamolemole ia matau o le aveeseina o nisi o mea faaopoopo, e ono manaʻomia le toe amataina o le masini, lea o le a lipotia atu ia te oe.

E faʻafefea ona aveese faʻamalosi i Mozilla Firefox?

E le pei o le faʻaopoopoga o le suʻega, e le mafai ona faʻamalo le plug-ins e ala i le Firefox - e na o le faʻaletonu. E mafai ona e aveeseina plug-ins na e faʻaogaina oe lava, mo se faataitaiga, Java, Flash Player, Time Quick, ma isi. I lenei itu, matou te faaiʻu ai e le mafai ona e aveesea le faʻamaufaʻailoga muamua na faʻapipiʻiina i Mozilla Firefox e ala i le faaletonu.

Ina ia aveese se mono e faapipiiina e oe lava ia, mo se faataitaiga, Java, tatala le lisi autu "Lisi Pulea"e ala i le faʻatulagaina o le taʻavale "Ata Laiti". Tatala le vaega "Polokalama ma Vaega".

Suʻe le polokalama e te manaʻo e aveese mai le komepiuta (i la matou tulaga o Java). Fai se kiliki i luga ma i luga o le lisi o pop-elu e fai ai se filifiliga e fiafia ai i le tafaoga "Aveesea".

Faamaonia le aveeseina o le masini ma faamaea le faagasologa o le aveese.

Mai le taimi nei, o le a aveesea le plug mai le Mozilla Firefox browser.

Afai ei ai ni au fesili e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o plug-ins ma faʻaopoopoga mai le 'upega tafaʻilagi a Mozilla Firefox, faʻasoa i latou i faʻamatalaga.