Movavi Video Converter 18.1.2

Tagata faʻaaogaina komepiuta ma komepiuta feaveaʻi e masani ona faaliliuina se PC i le faʻaititia o le mana eletise pe a manaʻomia ona e alu ese mai le masini mo sina taimi. I le faʻaitiitia o le tele o le malosi e faʻaaogaina, e tolu lava laasaga i le taimi lava e tasi i le Windows, ma o le faʻanatinatiina o se tasi oi latou. E ui lava i lona faigofie, e le o tagata uma e manaʻomia. O le isi, o le a tatou talanoaina ni auala se lua e faʻamalo ai lenei faiga ma le auala e ave ai le suiga faʻafuasei i le faʻanofoina o se mea e ese ai i le maeʻa maeʻa.

Taofia le Faamamafa i le Windows 10

I le taimi muamua, o le faʻauʻuina na faʻamoemoe i tagata komepiuta e faʻaaogaina le komepiuta, o se auala lea e faʻaaogaina ai e le masini le itiiti ifo o le malosi. E mafai ai e le pati ona umi le umi nai lo le "Miti". Ae i nisi tulaga, o le faʻaumatiaina e sili atu ona leaga nai lo le lelei.

Aemaise lava, e matua le fautuaina e aofia ai i latou o loʻo i ai se SSD faʻapipiʻi i luga o se puʻupuʻu masani. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea i le taimi o le faʻanofoina o le tino, e faʻapitoa le faʻapitoa o se faila i luga o le taavale, ma mo le SSD, o faasologa tumau e toe faʻasolosolo ona faʻavaivaia ma faʻaitiitia ai le ola auaunaga. O le isi pito lua o le manaʻoga e vaʻai ni nai kaloneta mo le faila o le 'aveʻesega, lea e mamao mai avanoa mo tagata uma e faʻaaogaina. Tolu, o lenei faiga e le eseese i le saoasaoa o lana galuega, talu mai le taimi atoa na faʻasaoina ai muamua e tusia i le gaioiga galue. Ma "Moe"Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga muamua o teuina i le RAM, lea e vave tele ai le amataina o se komepiuta. Ma le mea mulimuli, e tatau ona iloa e faʻapea mo PC papa, o le faʻaupuga e toetoe lava leai se aoga.

I luga o nisi komepiuta, o le faiga lava ia e mafai ona mafai e tusa lava pe le oi ai le keli fetaui i le lisi "Amata" pe a filifilia le ituaiga o le tapeina o le masini. O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai pe mafai ona faʻamaluluina le falemaʻi ma pe fia le avanoa ole PC ile alu i le pusa C: Windows ma vaai pe o iai le faila "Hiberfil.sys" faʻatasi ai ma se avanoa avanoa i luga o le puʻupuʻu e teu ai le sauniga.

E mafai ona vaaia lenei faila pe a fai e faʻaalia le faila o faila natia ma faila. E mafai ona e iloa pe faʻapefea ona e faia lenei mea e ala i le mulimuli i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻaalia faila ma nusipepa natia i le Windows 10

Aveese le migao

Afai e te le fuafua e mulimuli atu i le tulaga o le sulufaʻi, ae le manaʻo i le komepiuta e alu i ai na o ia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le taimi paganoa i ni nai minute pe a tapuni le tapuni, ia faʻaoga le faatulagaga o loʻo i lalo.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" ui "Amata".
  2. Seti le ituaiga manatu "Ata tetele / laiti" ma alu i vaega "Tuuina atu o malosiaga".
  3. Kiliki i le sooga "Faatulagaina o le Fuafuaga Mana" i tafatafa o le maualuga o faʻatinoga o loʻo faʻaaoga nei i Windows.
  4. I le faamalama kiliki i luga o le sootaga "Suiga suiga faʻaopoopo eletise".
  5. O se faamalama e tatalaina i ni auala e te faalautele ai le tab "Miti" ma maua le mea "Faʻailogaina mulimuli ane" - e manaʻomia foi ona faʻatinoina.
  6. Kiliki "Taua"ia suia le taimi.
  7. O le vaitaimi e seti i minute, ma faʻamalo le migao, ulufale i le numera «0» - ona manatu lea ua le atoatoa. E tumau pea e kiliki i luga "Lelei"e faʻafeiloaʻi suiga.

E pei ona uma ona e malamalama, o le a tumau le faiga lava ia i le faiga - o le faila o loʻo i ai avanoa avanoa i luga o le disk o le a tumau pea, o le komepiuta o le a le alu i totonu o le faʻailoga seia oʻo ina e toe faatulagaina le taimi manaʻomia mo le suiga. O le isi, o le a tatou talanoaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina atoa.

Metotia 1: Poloaiga Faʻatonu

E faigofie tele ma aoga i le tele o tulaga, o le filifiliga o le ulufale lea i se poloaiga faapitoa i le faʻamafanafanaga.

  1. Valaau "Laina o poloaiga"e ala i le taina o lenei igoa i "Amata"ma tatala.
  2. Ulufale i le aupowercfg -h offma kiliki Ulufale.
  3. Afai e te leʻi vaʻai i ni savali, ae o loʻo i ai se laina fou mo le ulufale atu i le poloaiga, ona lelei lea o mea uma.

File "Hiberfil.sys" o le C: Windows o le a mou atu foi.

Metotia 2: Resitala

A oʻo i nisi taimi, e le talafeagai le auala muamua, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga se isi mea faaopoopo. I lo matou tulaga sa avea ai i latou Ofisa Resitala.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma amata ona taina "Faʻatonu Resitara" e aunoa ma ni upusii.
  2. Faʻaofi le ala i le pusa o le tuatusiHKLM System CurrentControlSet Controlma kiliki Ulufale.
  3. O se resitara resitara e tatala, o fea tatou te vaavaai ai mo se pusa i le itu tauagavale. "Mana" ma alu i totonu ma le kiliki i luga o le kuki (aua le faʻaaogaina).
  4. I le itu saʻo o le faamalama matou te maua le parakalafa "HibernateE le mafai" ma tatala i se kiliki faalua o le faamaumatau agavale. I totonu o le fanua "Taua" tusi «0»ona faʻaaoga lea o suiga i le ki "Lelei".
  5. O lenei, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia, le faila "Hiberfil.sys"na faʻatonuina le galuega o le sulufaʻi, na mou atu mai le faʻailoga lea na maua ai i le amataga o le tusiga.

I le filifiliina o se tasi o auala e lua ua fuafuaina, o le a vave ona e taofia le faimalaga vave, e aunoa ma le toe faʻafouina o le komepiuta. Afai i le lumanaʻi e te le faʻatagaina le avanoa o le a toe faʻaleleia oe i le faʻaogaina o lenei faiga, faʻasaʻo le tusi tusi tusi i le sootaga o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Faʻamamaina ma le faʻamautuina o le initaneti i le Windows 10