Faʻapipiʻi faʻamaumauga RAR


O le tele o tagata i le lalolagi e eseese o latou paʻu. E mafai ona avea ma siama, vaitau o tausaga, maʻila, maunu ma isi uiga e le manaʻomia. Ae i le taimi lava e tasi, e manaʻo tagata uma e foliga vaaia i le ata.

I lenei aʻoaʻoga, o le a matou taumafai e aveese le tino i Photoshop CS6.

O lea la, o matou maua le ata muamua lea:

Tau lava o mea tatou te manaʻomia mo le lesona.

Muamua e te manaʻomia le faatea ese o le tele o mea sese (siaki). O lapopoʻa o mea ia e foliga mai e sili atu i le maualuga, o lona uiga, faʻalauiloa le malamalama ma le paolo.

I le amataina, fai se kopi o le laulau ma le ata muamua - toso le vaega i totonu o le paʻu i le faʻamaufaʻailoga fetaui.

Le isi, ave le meafaigaluega "Faamaloloina Brush" ma faʻataʻitaʻia, e pei ona faʻaalia i le faʻamalama. O le tele o le pulumu e tatau ona tusa ma le 10-15 pika.


Taofi nei i lalo le ki Alt ma kiliki i luga o le paʻu o le paʻu (leo) i le vavalalata e ono mafai ai i le faaletonu (siaki le aoga o loʻo iai le kopi o le ata). O le tagata fetuu o le a avea ma foliga o se "taulai". O le vavalalata tatou te faia se faʻataʻitaʻiga, o le tele o le natura o le a oʻo mai.

Ona tuu loa lea Alt ma kiliki i le pimple.

E le talafeagai le ausia o le selau pasene le fetaui ma le leo i vaega tuaoi, talu ai o le a tatou suluina foi le mea, ae mulimuli ane. Matou te faia le gaioiga lava e tasi ma siama tetele.

E sili atu foi le tasi o le tele o gaioiga malosi o le a mulimuli mai. E tatau ona toe faia le mea lava lea e tasi i mea leaga laiti - lanu uliuli, gaʻo ma moa. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻasaʻo le tagata taʻitoʻatasi, ona e le mafai ona paʻi atu i tama.

E tatau ona pei o lenei:

Faamolemole ia maitauina o nisi o mea laiti e sili ona tumau e tumau pea. E manaʻomia lenei mea e puipuia ai le tino o le paʻu (i le faagasologa o le toe faʻaaogaina, o le paʻu o le a malosi le faʻalelei).

Alu i luma. Fai ni kopi se lua o le 'eleʻele na e galue ai. Mo le taimi nei, ua galo ia i tatou le kopi pito i lalo (i totonu o le paolo papala), ma fai le vaega galue ma le kopi pito i luga.

Ave le meafaigaluega "Faʻafefiloi le pulumu" ma faʻataʻitaʻia, e pei ona faʻaalia i le faʻamalama.


Le lanu e le taua.

O le lapoa e tatau ona matua tele. O le pulupulu o le a puʻeina i lalo, ma faʻafefiloi ai. Ma le isi, o le tele o le pulumu e faalagolago i le tele o le vaega o loʻo faʻaaoga ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i na nofoaga o loʻo i ai le lauulu.

Faʻavave ona suia le tele o le pulumu e mafai ona avea ma ki ma sikuea sikuea i luga o le komepiuta.

Le galue "Faʻafefiloi le pulumu" e te manaʻomia ni faʻamatalaga puʻupuʻu puupuu e aloese ai i le faʻamalosi o tuaoi i le va o tone, poʻo se mea faʻapenei:

Matou te gasolosolo ma le meafaifaʻaili ia eria o loʻo i ai ni lanu eseese e ese mai le leo mai tagata tuaoi.

E te le manaʻomia le salalau muamua o le laulu i le taimi e tasi, ia manatua o ia (le muaulu) e maualuga. E le tatau foi ona e sailia le sulu atoatoa o le paʻu atoa.

Aua e te popole pe afai o le taimi muamua e le aoga, o le mea atoa i le aʻoga.

O le taunuuga e tatau (atonu) ona:

O le isi, faʻaaoga se faamama i lenei vaega. "Blur luga luga" mo le sili atu le malie i le va o le paʻu o le paʻu. O fua faʻamau mo ata taitasi e mafai ma e tatau ona eseese. Taulaʻi atu i le taunuʻuga i le sikolasipi.


Afai o oe, pei o le tusitala, ei ai ni faaletonu mataʻutia (i luga, latalata i le lauulu), ona mafai lea ona e toe faʻaaoga mulimuli ane i se mea faigaluega. "Faamaloloina Brush".

Ma le isi, alu i le paʻu papa, taofi i lalo Alt ma kiliki i luga o le faʻamalo, ona fatuina ai lea o se masini uliuli i luga o le mea galue (o loʻo matou galulue ai).

O le masikali uliuli o lona uiga o le ata i luga o le palapala ua natia uma, ma ua tatou vaai i le mea o loʻo faʻaalia i luga o le faʻavae lalo.

O le mea lea, ina ia mafai ona "tatala" le pito i luga poo ona vaega, e tatau ona e galue i luga (mask) i se pulumu paʻepaʻe.

O lea, kiliki i luga o le masini, ona filifili lea o le meafaigaluega o le Brush i ni pito vaivai ma faʻamau, e pei ona i ai i le screenshots.




O lenei la o le a tatou pulumu le muaulu o le faʻataʻitaʻiga (e leʻi galo ia i tatou le kiliki i luga o le masini?), Ausia le taunuuga tatou te manaʻomia.

Talu ai ona o le paʻu pe a uma a matou gaioiga na faʻaaogaina ma le agavaʻa, e tatau ona tuʻuina atu se fua. O le mea lea e aoga ai ia i matou le mea na matou galulue ai i le amataga. I la tatou mataupu, ua valaauina "Kopi kopi".

E tatau ona siitia i le tumutumu pito i luga o paʻu pepa ma faia se kopi.

Ona tatou aveeseina lea o le vanu mai le pito i luga e ala i le kiliki i luga o le mata ata i autafa o le pepa ma faaaoga se faamama i le kopi pito i lalo. "Fetuunaiga lanu".

Faʻaoga le faʻataʻitaʻi e ausia ai vaega tetele.

Ona e alu loa lea i le pito i luga, liliu le visiva ma faia le faiga lava e tasi, ia na o le setiina o le taua i se tau maualalo ina ia mafai ona faaali ai auiliiliga laiti.

O le taimi nei mo papa taʻitasi taʻitasi e faʻaaogaina ai le faamama, tatou te suia le auala faʻafefiloi i "Faʻaalu".


E fesuiaʻi e uiga i mea nei:

Afai o le aʻafiaga e malosi tele, ona mafai lea e oe ona suia le opacity i totonu o le paʻu papa.

E le gata i lea, i nisi eria, e pei o le lauulu po o luga o le pito o le tupua, e mafai ona faʻafefe ese.

Ina ia faia lenei mea, fatu se masini i luga o taʻitasi taʻitasi (e aunoa ma le uuina o le ki Alt) ma tatou pasia lenei taimi i luga o le paʻepaʻei paʻepaʻe ma se pulumu uliuli ma tutusa mea (silasila i luga).

A o lei galue i luga o le mask layer visibility mai le isi, e sili atu ona lelei le aveese.

O le a le mea ma le a le mea na tupu:


I lenei galuega i le aveesea o le paʻu o le paʻu ua maeʻa (i le lautele). O oe ma au ua faʻaumatia auala masani; o lea e mafai ona e faʻaaogaina, pe afai e te manaʻomia le ufiufi o siaki i Photoshop. Ioe, sa i ai ni faaletonu, ae o se lesona mo le aufaitau, ae le o se suʻega mo le tusitala. Ou te mautinoa o le a sili atu lou lelei.