JetBoost 2.0.0

O nisi tagata e masani ona manaʻomia le fatuina o se pepa lautele, faʻamatalaina e uiga i le faia o soʻo se mea na tupu. E le o taimi uma e mafai ai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻi taʻutaʻua, o le tele o auaunaga faʻapitoa i le initaneti e oʻo mai i le laveai. I le taimi nei, faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o nei nofoaga e lua, o le a matou faamatalaina pe faʻapefea ona atiaeina se tasi o pepa lautele, ma tuʻuina se taumafaiga itiiti ma se taimi mo lenei mea.

Fausia se pepa lautele i le initaneti

O le tele o tautua o loʻo galulue i luga o le mataupu faavae tutusa - o loʻo i ai se faatonu e fausia-ma le tele o mamanu na faia muamua na faia mai ai le poloketi. O le mea lea, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e faigofie ona faia se pepa lautele. Sei o tatou agai atu i ni auala se lua.

Vaʻai foi: Fausia se pepa lautele mo le mea na tupu i Photoshop

Metotia 1: Crello

O Crello o se mea faʻataʻitaʻi fuaina ata. Ona o le tele o foliga ma galuega, o le a aoga i le faia o galuega eseese, e aofia ai le faia o le pepa lautele i lalo o le iloiloga. O le faasologa o faatinoga e faapenei:

Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi Crello

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi lea kiliki i luga o le ki "Fai se pepa lautele".
  2. Ioe, e mafai ona e faʻaaogaina Crello e aunoa ma le lesitalaina muamua, ae matou te fautuaina le fatuina o lau oe lava talaaga ina ia mafai ai ona maua uma mea faigaluega ma ia mafai ona faʻasaoina le galuega.
  3. I le tasi taimi i le faatonu, e mafai ona e filifilia se mamanu mai se avanoa avanoa. Saili le filifiliga saʻo i vaega poʻo le lafoina o lau lava ata mo le toe gaosia.
  4. Matou te fautuaina oe e vave faʻafouina le ata ina ia aua neʻi galo e fai lenei mea aʻo leʻi faʻasaoina ma faʻafaigofie lona faʻataʻitaʻia.
  5. O lenei e mafai ona e amata gaioiga. Filifili le ata, ona tatala loa lea o se faamalama ma masini ma mea faigaluega. Filifili taunuuga pe a manaʻomia.
  6. O le tusitusiga e faʻavaeina i luga o le mataupu faavae lava e tasi - e ala i se isi itu. O iinei e mafai ona e suia ai le vai papatiso, lona tele, lanu, laina laina ma le mamao. E le gata i lea, o loʻo i ai se mea faigaluega mo le faaopoopoina o aʻafiaga ma le faʻataʻitaʻiina o se faʻalapotopotoga. O mea e le manaʻomia e faʻaumatia e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le fetaui fetaui.
  7. E i ai tusitusi ma filifiliga mo ulutala i luga o le vaega saʻo Faʻaopopo pe afai o loʻo manaʻomia meli manaʻomia i luga o le pepa lautele.
  8. Matou te fautuaina e faʻalogo i le vaega. "Mea e faʻaleagaina"o loʻo i luga o le itu tauagavale. O loʻo i ai ni foliga faʻavae geometric, faʻavae, masini ma laina. Faʻaaogaina o le numera e le faʻamaonia o mea faitino i luga o se tasi o poloketi e avanoa.
  9. A maeʻa le faʻasologa o pepa, alu e sau e ala i le kiliki i luga o le ki i le pito i luga taumatau o le faatonu.
  10. Filifili le faatulagaga e te manaʻo e lolomiina mulimuli ane.
  11. O le a amataina le download. E le gata i lea, e mafai ona e faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele poʻo le tuʻuina atu o se sooga.

O au galuega faʻatino uma o loʻo teuina i lau teugatupe. O lo latou tatalaina ma le faasaʻoina e mafai i soo se taimi. I le vaega Fuafuaga Manatu E i ai galuega manaia, o vaega e mafai ona e faʻaaogaina i le lumanaʻi.

Metotia 2: Desygner

Desygner - tutusa ma le faatonu muamua, na fuafuaina e fatuina ni pepa lautele ma ni fuʻa. O loʻo i ai meafaigaluega uma e manaʻomia e fesoasoani ai i le atiina ae o lau lava pepa lautele. O le faagasologa o le galulue faatasi ma le poloketi o loʻo faʻatinoina i lalo:

Alu i le itulau autu o le Sitema Desygner

  1. Tatala le itulau autu o le auaunaga o loʻo fesiligia ma kiliki le ki. "Fausiaina Laʻu Mamanu Muamua".
  2. Faʻamuta se resitala faigofie ina ia e ulufale atu i le faatonu.
  3. O se faʻamau ma faʻataʻitaʻiga tetele uma e mafai ona faʻaalia. Saili se vaega talafeagai ma filifili se galuega faatino iina.
  4. Fausia se faila leai se mea pe faʻapipiʻi se faʻataʻitaʻiga leai se totogi.
  5. O le ata muamua o loʻo faaopoopo i le pepa lautele. E faia lenei mea i se isi vaega i le laulau i le agavale. Filifili se ata mai le upega tafaʻilagi poʻo le downloadina lea o loʻo teuina i lau komepiuta.
  6. O pepa taʻitasi e i ai nisi o tusiga, ia lolomiina i luga o le tapoleni. Faʻamatala le faʻasologa poʻo le fuʻa na faia muamua.
  7. Faʻasolo le igoa i soʻo se nofoaga talafeagai ma faʻaeʻeina e ala i le suia o le vai papatiso, lanu, lapoa ma isi matāʻupu o tusitusiga.
  8. Aua le faalavelaveina, ma elemene faaopoopo i foliga o ata. O le nofoaga o Desygner ei ai se potutusi tele o ata e leai se totogi. E mafai ona e filifilia soʻo se numera oi latou mai le lisi o mea pop-up.
  9. A maeʻa le poloketi, sau i le kiliki i luga "Download".
  10. Faʻamatala se tasi o faʻatulagaga e tolu, suia le uiga lelei ma kiliki "Download".

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o auala uma e lua o loʻo i luga o le fatuina o upega tafaʻilagi i luga o luga ole initaneti e faigofie tele ma o le a le faʻalavelave ai mo tagata e leai ni tomai. Tau lava mulimuli i faatonuga ma mea uma o le a aoga mo oe.

Vaʻai foi: Fausia se pepa lautele i le initaneti