Matou te aveese vae i MS Word

O se tasi o pito i sili ona talosagaina o Skype o le galuega lea o le mauaina ma le faʻaliliuina atu o faila. O le mea moni, e faigofie lava i le taimi o se talanoaga tautala ma se isi tagata faʻaaoga, vave ona faʻafesoʻotaʻi ia faila talafeagai ia te ia. Ae, i nisi tulaga, o loʻo i ai faʻaletonu i lenei galuega. Sei o tatou vaai pe aisea e le taliaina ai e le Skype ia faila.

Hard drive

E pei ona e iloa, o faila ua faʻafeiloaʻi e le o teuina i luga o le Skype servers, ae i luga o le faigata o komepiuta a tagata faaaoga. O lea la, afai e le taliaina e le Skype ia faila, atonu o lau kiliva malo e tumu. Ina ia siaki lenei mea, alu i le lisi Amata, ma filifili le filifiliga "Computer".

Faatasi ai ma faʻamatalaga tuʻuina atu, i le faamalama o loʻo tatala, ia gauai atu i le setete o le drive C, aua o luga o lea mea o le Skype e teuina ai faʻamatalaga o tagata, e aofia ai le mauaina o faila. I le avea ai o se tulafono, e le manaʻomia e faiga faʻaonapo nei ona faia ni gaioiga faaopoopo e iloa ai le tele o le lapisi ma le tele o avanoa avanoa i ai. Afai e itiiti se avanoa avanoa, ona maua lea o faila mai le Skype, e tatau ona e tape isi faila e te le manaʻomia. Pe faʻamama le pu i se fale faʻapitoa faapitoa, e pei o le CCleaner.

Vaʻaia ma faʻaulu

I nisi o tulaga, o le polokalama anti-virus poʻo le pa puipui atonu e poloka ai nisi o galuega Skype (e aofia ai le taliaina o faila), poʻo le faʻasaʻoina o faʻamatalaga e faʻasolo ai fuainumera o tau o loʻo faʻaaogaina e Skype. E faʻaaogaina Skype - 80 ma le 443. Faʻamatala le numera o le tele o le taulaga, tatala vaega o "Meafaigaluega" ma "Faʻatonu ..." o le lisi taʻitasi.

Ma le isi, alu i le "Advanced" settings.

Ona, alu i le vaega o le "Connection".

O iina, ina ua uma upu "Faaaoga le taulaga", o le numera o le autu autu o lenei tulaga o le Skype o loo faailoa mai.

Siaki pe a poloka ports i luga i le polokalame anti-virus poʻo le palola, ma afai e poloka le siaki, tatala. E le gata i lea, ia maitauina o mea na faia e le Skype lava ia e le i poloka i talosaga maoti. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻagataina le taimi o le antivirus, ma siaki pe mafai e Skype, i lenei tulaga ona talia faila.

Virus i le tino

O faʻamaʻi pipisi o le tino e mafai ona taofia le taliaina o faila, e aofia ai le Skype. I se masalosalo masalosalo i siama, mataʻituina le puʻupuʻu o lau komepiuta mai se isi masini poʻo se avega moli faʻatasi ma le faʻaaogaina o le antivirus. Afai e maua se siama, ia faia e tusa ai ma fautuaga a le antivirus.

Le i ai i Skype tulaga

E le gata i lea, o faila e le mafai ona taliaina ona o le faaletonu i totonu ole Skype. I lenei tulaga, e tatau ona e faia le taotoga amata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tatou tape le upega o le Skype, ae o le mea muamua lava, matou te tapunia le polokalama e ala i le alu.

Ina ia oʻo i le tusi faʻataʻitaʻiga matou te manaʻomia, taʻavale le faʻamalama "Faiga". O le auala sili ona faigofie o le faia lenei mea e ala i le tuʻuina atu o le Win + R autu autu i luga o le komepiuta. Ulufale i totonu o le faamalama le tau "% AppData%" e aunoa ma upusii, ma kiliki i le "OK" button.

Faʻatasi i totonu o le tusi faʻamaumauga, vaʻai mo se faʻailoga e taʻua o "Skype". Ina ia mafai ona toe faʻafouina faʻamatalaga (muamua, faʻasalalauga), tatou te le na o le tapeina o lenei pusa, ae ia toe faaigoaina i soʻo se igoa e fetaui mo oe, pe siitia atu i se isi faʻamaumauga.

Ma, matou te lalaga Skype, ma matou taumafai e talia faila. I le tulaga o le manuia, aveese le faila main.db mai le laupepa toefaʻailogaina i le mea fou faatoa fatuina. Afai e leai se mea e tupu, e mafai ona e faia mea uma e pei ona i ai, i le toe faafoiina o le pusa i le igoa muamua, poʻo le lafoina i le tusi muamua.

Faʻafitauli i faʻafouga

Faʻafitauli i le mauaina o faila e mafai foi ona i ai pe afai o loʻo e faʻaaogaina se lomiga e le o iai le polokalama. Faʻafou Skype i le lomiga fou.

I le taimi lava e tasi, mai lea taimi i lea taimi o loʻo i ai mataupu pe a maeʻa faʻamatalaga i le Skype e leai ni galuega faapitoa. I le auala lava e tasi, o le a mafai foi ona mou atu le mafai gafatiaina o faila. I lenei tulaga, e tatau ona e aveese le lomiga o loʻo i ai nei, ma faʻapipiʻi muamua atu, le faʻaaogaina o le Skype. I le taimi lava e tasi, aua neʻi galo e faʻamalo le faʻamaloilo faʻaalia. A uma ona foia e le au atiae le faafitauli, e mafai ona e toe foi i le faʻaaogaina o le kopi o loʻo i ai nei.

I le lautele, faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina o fesuiaiga eseese.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le mafuaaga e le talia ai e Skype ia faila e mafai ona matua eseese i mea taua. Ina ia ausia se fofo i le faafitauli, e tatau ona e taumafai e taumafai e faʻaaoga uma auala faʻalauiloaina o loʻo taua i luga e oʻo i le taimi e toe faʻaleleia ai le faila.