Faʻafefea ona aveese le mea "Auina mai" (Faasoa) mai le lisi autu o le Windows 10

I le Windows 10 o le lomiga lata mai, o nisi o aitema fou na faʻaalia mai i le lisi autu o faila (faʻalagolago i le ituaiga faila), o le tasi o ia "Send" (Faasoa pe Faasoa i le gagana Peretania) Ou te masalo o le a suia le faaliliuga, a le o lea, i le lisi autu o loʻo i ai mea e lua e iai le igoa lava e tasi, ae o se isi gaioiga), pe a kiliki, o le Faʻasalalauga Faʻasologa o loʻo tatalaina, e mafai ai ona e faʻasoa le faila i faʻalapotopotoga ua filifilia.

E pei ona tupu i isi mea e le masani ona faʻaaoga i le lisi, ou te mautinoa o le tele o tagata o le a mananao e aveese le "Auina atu" poʻo le "Faasoa". Faʻafefea ona fai - i lenei faʻamatalaga faigofie. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasolo le lisi autu o le Amata Windows 10, Faʻapefea ona aveese mea mai le lisi autu o le Windows 10.

Faʻaaliga: tusa lava pe a uma le mea na faʻamaonia, e mafai lava ona e tufatufa faila i le na o le faʻaaogaina o le Faʻasalalauga Faʻasalalauga i Naviga (ma le Submit button i luga, lea o le a aumaia ai le lava talanoaga).

 

Aveese le aitema mai le lisi autu e faʻaaoga ai le faatonu resitala

Ina ia faʻamalo le mea o loʻo lisiina i le lisi o tala, e tatau ona e faʻaaoga le faatonu o le Windows 10, o laasaga o le a mulimuli mai.

  1. Amata le faatonu o le lisi: lolomi le ki Win + R, ulufale faʻatonutonu i le Matalala matala ma lolomi Ulufale.
  2. I le faatonu resitala, alu i le vaega (o loʻo i le agavale) HKEY_CLASSES_ROOT * shellex ContextMenuHandlers
  3. I Totonu o ContextMenuHandlers, saili le 'upega o loʻo taʻua Faʻafouina o aso nei ma tapeina (faʻamalo saʻo - aveese, faʻamaonia le tapeina).
  4. Faʻatoʻilaloina le Ofisa Resitala.

Ua faia: o le sea (auina) o le a aveesea mai le lisi autu.

Afai o loʻo faʻaalia pea, ia toe faʻafou le komepiuta poʻo toe toe faʻalauiloaina Explorer: e toe amata le Explorer, e mafai ona e tatalaina le Task Manager, filifili "Explorer" mai le lisi ma kiliki le "Toe Toe".

I le faʻaliliuga o le OS lata mai OS mai Microsoft, o lenei mea e mafai foi ona aoga: E faʻapefea ona aveese meafaitino Volumetric mai le Windows 10 Explorer.