E faʻapefea ona toe amata le Steam?

O nisi tagata faaaoga i nisi taimi e manaʻomia le setiina o se masini lomitusi. Aʻo leʻi faia lenei faʻatinoga, e tatau ona e maua meafaigaluega i le komepiuta. Ioe, tau lava o le tilotilo i le vaega. "Meafaigaluega ma Lolomitusi"ae o nisi meafaigaluega e le o faʻaalia iina mo mafuaaga eseese. O le isi, o le a matou talanoa e uiga i le auala e suʻe ai mo le lolomiina o liʻolaʻu e fesoʻotaʻi i le PC i auala e fa.

Vaʻai foi: Fuafuaina le tuatusi IP o le lomitusi

Suʻe se lolomi lolomi i luga o lau komepiuta

Muamua e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o masini i le PC ina ia faʻaalia i le faiga faʻaogaina. E mafai ona faia lenei mea i metotia eseese, e faʻatatau i le faʻatinoga o le masini. O le sili ona lauiloa o ni filifiliga se lua - fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaʻiga USB poʻo le Wi-Fi. O faʻamatalaga auiliili i nei autu e mafai ona maua i isi a tatou tusiga i lalo o sootaga nei:

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le lolomi i le komepiuta
Faʻafesoʻotaʻi le lomitusi e ala i le telefoni Wi-Fi

Ma le isi, o le faʻatulagaina o le avetaavale e fai ina ia saʻo le masini i Windows ma galuega masani. E lima avanoa e mafai ona faʻamaeʻaina lenei galuega. O i latou uma e manaʻomia le tagata faʻaoga e faʻaaoga nisi togafiti ma e talafeagai i tulaga eseese. Faitau le tusiga o loʻo i lalo, o fea o le ae maua ai se auiliiliga auiliili i metotia talafeagai.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi

I le taimi nei ua fesoʻotaʻi le lomitusi ma ua faʻapipiʻi avetaavale, e mafai ona e alu i le taualumaga mo le mauaina i le PC. E pei ona taua i luga, o nei fautuaga o le a aoga i mataupu pe afai e le o iai le itu i le vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi", lea e mafai ona gaoioi i ai "Lisi Pulea".

Metotia 1: Suʻe le Upega

O le tele lava o taimi, o tagata e galulue i totonu o se fale poʻo se kamupani tuʻufaʻatasiga, lea e fesoʻotaʻi ai mea uma e ala i le Wi-Fi poʻo le LAN cable, e fiafia i le sailia o tusitala i luga o se komepiuta. I lenei tulaga, ua faapenei:

  1. E ala i le faamalama "Komipiuta" i le vaega "Fesootaiga" Filifili le PC manaʻomia lea e fesoʻotaʻi atu i lau faʻalapotopotoga.
  2. I le lisi o loʻo aliali mai, o le ae mauaina uma pepese fesoʻotaʻi uma.
  3. Faalua-lua le LMB e alu i le lisi mo le galulue faatasi ma le masini. O iina e mafai ai ona e maimoa i le sisi o le lolomi, faaopoopo i ai pepa, ma faatulaga le faatulagaga.
  4. Afai e te manaʻo ia faʻaalia lenei masini i le lisi i lau PC, kiliki i luga-saʻo ma filifili "Fesoʻotaʻi".
  5. Faaaoga le galuega "Fausia le Pipi", ina ia aua le faʻaauau pea ona faʻasolo i tua fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga mo fegalegaleaiga ma le lomitusi. O le a faʻapipiʻi le ala pipi i luga o le komepiuta.

O lenei metotia e avanoa mo oe e suʻe ai masini uma e fesoʻotaʻi atu i lau faʻalapotopotoga. Faʻatoa mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma se teugatupe pule. Faʻafefea ona e ulu atu i le OS, faitau la matou isi tusiga i luga o le sootaga i lalo.

Vaʻai foi: Faʻaaoga le "Pule" tala i Windows

Metotia 2: Saili i polokalama

O nisi taimi pe ae taumafai e lolomi se ata poʻo se pepa aloaia e ala i polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻi ata poʻo se tusitala o tala, e te iloa o mea e manaʻomia e le oi totonu o le lisi. I ia tulaga, e tatau ona maua. Seʻio tatou tilotilo i le faagasologa o le mauaina o faʻataʻitaʻiga o le Word Word:

  1. Tatala i luga "Menu" ma alu i vaega "Lolomi".
  2. Kiliki le ki "Saili se lolomi lolomi".
  3. O le ae vaai i se faamalama "Suʻe: Tagata Lomitusi". O iinei e mafai ona e setiina ai uluaʻi suʻesuʻega, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia se nofoaga, filifili se igoa ma se ata o meafaigaluega. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a e vaʻaia se lisi o pepeluʻu uma o maua. Filifili le masini e te manaʻomia ma e mafai ona e galue i ai.

Talu ai o le suʻesuʻega e le gata i luga o lau komepiuta, ae faʻapea foʻi i isi mea uma e fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafaʻilagi tutusa, o loʻo faʻaogaina le' auʻaunaga mo le scanning "Faʻamasinoga Faʻatonu". E siakiina tuatusi IP ma faʻaaoga isi galuega tauave a le OS. I le tulaga o tulaga le saʻo po o toilalo i le Windows AD e ono le avanoa. O le ae iloa e uiga i lea mea mai le faʻasilasilaga talafeagai. Faatasi ai ma metotia o le foia o le faafitauli, vaai la tatou isi tusitusiga.

Faitau foi: O le fofo "Active Directory Domain Services ua le maua nei"

Metotia 3: Faʻaopoopo se masini

Afai o oe lava e le mafai ona maua mea e lolomiina ai le lolomiina, tuʻuina atu lenei pisinisi i le meafaigaluega na fausia i Windows. E tatau lava ona e alu "Lisi Pulea"filifili vaega iina "Meafaigaluega ma Lolomitusi". I le pito i luga o le faamalama e tatala, sue le ki. "Faaopopoina o se masini". O le ae vaʻai i le Add Wizard. Faatali mo le saini e faʻamaeʻa ma mulimuli i faatonuga o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

Ae e te leʻi amataina lenei faʻatinoga, ia mautinoa e fesoʻotaʻi lelei le lomitusi i le komepiuta ma faʻaauau.

Metotia 4: Faʻaaogaina gaosi oloa

O nisi kamupani e aofia i le atinaʻeina o lomitusi, e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa a latou lava gaioiga e mafai ai ona galulue faʻatasi ma o latou tuatusi. O le lisi o nei tagata gaosi oloa e aofia ai: HP, Epson ma le Samsung. Ina ia faia lenei metotia, e tatau ona e alu i le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani ma saili le aoga iina. Faʻatau i lau komepiuta, faʻapipiʻi, ona faʻafesoʻotaʻi lea ma faʻatali mo le faʻafouina o le lisi o masini.

O se polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona pulea meafaigaluega, faʻafouina ona avetaavale, aʻoaʻo faʻamatalaga faavae ma mataʻituina tulaga lautele.

O aso nei ua matou iloiloina auiliiliga le auala mo le sailia o se lomitusi i luga o se PC. O auala uma e avanoa e fetaui lelei i tulaga eseese, ma e manaʻomia ai foi le tagata faʻaaoga e fai se algorithm patino o gaioiga. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o mea uma lava e faigofie tele ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e leai se poto faaopoopo ma tomai o le a feagai ma i latou.

Tagai foi:
E le iloa e le komepiuta le lomitusi
O le a le eseesega i le va o se masini lomitusi ma se inkjet?
Auala e filifili ai se lomitusi