Anonymizer ma encryptor i le tagata e toatasi: Browsec extension extension

O le lauiloa o faʻaopoopoga e faʻamalo ai le polokaina o nofoaga na tulaʻi mai i le maeʻaeʻa i le maea ai o le faʻataunuʻuina o le tulafono faʻamalosi. Ae ui i lea, e oo lava i ona luma, o le faafitauli o le poloka o nofoaga na talafeagai, ao faʻaauau ona faʻafesoʻotaʻia e le aufaʻatasi ia ituaiga o tapulaa i nofoaga asiasi. E aofia ai ma le polokaina o nofoaga e ala i pulega faʻapitoa, ma le faʻatagaina e tagata e faia nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, i atunuu patino).

Browsec Browser Extension o se auala faigofie e aloese ai le poloka. I nai kiliki, o le tagata faʻaaoga e maua le avanoa e sui ai lana tuatusi IP moni i se mea sese, ma asiasi atu i le nofoaga e manaʻomia. Ae, e le pei o le tele o isi tagata e sailiili i luga o le sailiga, o Browsec o loʻo i ai se avanoa faaopoopo, lea e faʻapitoa ai le faʻalauteleina ma le manaʻomia.

Faʻapuupuu e uiga i le faalauteleina o Browsec

I le taimi nei, e mafai ona e maua se numera telē o faʻaopoopoga o tagata e le ofiina igoa. O lenei metotia e sili atu ona faigofie nai lo le faʻaaogaina o nofoaga poʻo polokalame i le VPN i le mafai e mafai ai ma faʻamalo le taʻei i ni kiliki se lua.

Browsec o se tasi o faʻaopoopoga faʻaopoopoga, aua, faʻaopoopoga i lana galuega autu, e mafai foi ona faʻapipiʻi le auala. O lenei mea e sili ona aoga ia i latou o loʻo faʻaaogaina nofoaga faʻasao i nofoaga faigaluega. O lea faʻaopoopoga e maua ai ni faʻamanuiaga se lua: e le mafai e le pule o le polokalama ona mulimulitai i nofoaga na asiasi i ai, ma faʻaaoga le faʻaopoopoga e te le manaʻomia ai faʻatau pule ile Windows.

E lelei le faʻapipiʻiina i masini taʻalo taʻutaʻua uma, o lea e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se masini i luga ole masini Chromium ma Mozilla Firefox. O le a matou vaʻai i le faagasologa o le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o Browsec e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a le Yandex Browser.

Faʻatulagaina Browsec

Muamua lava, faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i lau sailiga. E mafai ona e siiina mai le upega tafaʻilagi aloaia a Browsec, poʻo mai se upega tafaʻilagi e aofia ai faʻaopoopoga o le masini:

Faʻasalalauga aloaia

Addons mo Opera (faʻatasi ma Yandex.Browser)

Faʻaopoopoga mo Google Chrome (faʻatasi ma Yandex.Browser)

Faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox

Faʻatulaga i le Yandex Browser

Mulimuli i le sootaga "Addons for Opera" ma kiliki i le "Faʻaopopo i le Yandex Browser"

I le faamalama pop-up, kiliki "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga"

A maeʻa faʻatulagaina, o le a faʻaalia se faʻaaliga i luga o le laulau faʻaopoopoga, ma o le a tatalaina se lisi fou i faʻamatalaga e uiga i le faʻaopoopoga.

Faamolemole ia maitauina i le taimi lava e uma ai le faʻapipiʻi, ua amata le Browsec! Afai e te le manaʻomia le faʻaopoopoga, aua neʻi galo e faʻamalosi ina ia aua le utaina itulau uma e ala i se sui. O le a le gata ina faʻaitiitia ai le saoasaoa o itulau o loʻo lafoina ai itulau, ae e manaʻomia ai foi oe e toe ulufale i faʻamaumauga i luga ole nofoaga.

Faaaogaina o Browsec

A uma le faʻatulagaga, e mafai ona e amata faʻaaoga le faʻaopoopoga. O lana ata i le Yandex Browser o le a maua iinei:

Sei o tatou taumafai e ulufale i soʻo se nofoaga na poloka. E pei ona taʻua muamua, i le taimi lava na maeʻa ai le faʻatulagaga, o loʻo faʻaauau le faʻaopoopoga. E mafai ona faʻamaonia lenei mea e le icon i luga o le pito i luga o le masini: pe a lanumeamata, e faʻalautele le faʻaopoopoga, ma pe a e lanu, e tape le faʻaopoopoga.

Ina ia mafai / faʻamalosi le faʻaopoopoga e faigofie: kiliki i luga o le ata ma filifili ON ina ia mafai ma tuʻu ese e faʻamalosi.

Sei o tatou taumafai e alu i le nofoaga e sili ona taʻutaʻua o nofoaga na poloka - RuTracker. E masani ona matou vaʻai i se mea faapena mai lau Polokalame:

Liliu Browsec ma toe alu i le saite:

Aua nei galo e taofi le faʻaopoopoga pe a uma ona asiasi i se nofoaga na poloka.

Filifiliga a le Atunuʻu

E mafai foi ona e filifilia le IP o atunuu eseese e asiasi i nofoaga. O le faaletonu o le Netherlands, ae afai e te kiliki i le "Suiga"ona mafai lea ona e filifilia le atunuu e te manaʻomia:

O le mea e leaga ai, i le free mode e na o le 4 faila avanoa e maua, ae o le tele o tagata e faaaogaina lenei mea, pei ona latou fai mai, ua lava mo mata. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻasalalauga sili ona lauiloa (USA ma Peretania), e masani lava ona lava.

Browsec o se faʻaopoopoga sili ona lelei mo le tele o suʻesuʻega taʻutaʻua o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se tuatusi i luga o le initaneti mo ni mafuaaga eseese. O lenei faʻasalaga mama e le manaʻomia ona faʻamaʻoti auiliili ma liliu / alu i le 2 kiliki. O se filifiliga tauagafau o le 'auʻaunaga i le tulaga saoloto e le faʻafefeina ai le ata, aua e masani ona leai se manaʻoga e sui le' au. Ma le faʻailogaina o fafo ma fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga na faia ai e Browsec le lauiloa i le tele o tagata.