EmbroBox 2.0.1.77

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se ata e le oi totonu o api o talaaga, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i se tasi o polokalama talitutusa EmbroBox. O le a fesoasoani o ia e fausia se mamanu vave vave ma faigofie ona mafai. Tatou amata le iloiloga.

Faʻavasegaina o le lumanaʻi ata

O le faʻagasologa o faagasologa o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le fomai ua fausia. E naʻo le tagata e faʻaaogaina e manaʻomia le faʻamaonia o laina talafeagai. Muamua e tatau ona e faʻamaonia le numera o faʻaopoopoga o le filo e faʻaaogaina. I le lumanaʻi, o le a aoga lenei faʻamatalaga i le taimi o le fuafuaina o le aofaʻi o meafaitino faʻaaoga.

O le laasaga e sosoo ai o le faʻamalamalamaina o vailaau tapoleni i se mamao patino. O faʻamatalaga faʻamatalaga o le a faʻaaogaina i le taimi o le faia o se kopi o le ata na sii mai. Faʻatasi le faitauina o sela ma tuu i totonu o le manoa.

Afai e te faʻamaonia le umi o filo i se tasi skein, o le a faʻaalia e EmbroBox faʻamatalaga e uiga i le numera o skeini faʻaaoga i le poloketi. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le taua o le skein e fuafua ai tau o tinoitupe.

O le laasaga mulimuli o le fuafuaina lea o le fausaga o le tino. E tatau ona mulimuli i faatonuga a le vaitau - faʻapipiʻi le tapoleni i le mata mata ma faʻatusatusa i le ata, suia lona tele. I le faaiuga o le faʻaogaina kiliki "Fai" ma lafo se ata.

Liliuina o ata

O le ata e le mafai ona aofia ai le silia ma le 256 lanu eseese, o lea e manaʻomia ai ona e faia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. O loʻo faʻaaogaina le tagata e filifili le paʻavale, o le numera o lanu ma le ituaiga o le pala. O le ata muamua o loʻo faʻaalia i le agavale ma le iuga mulimuli mo le faʻatusatusaga o suiga i le taumatau.

Faʻataʻitaʻaiga Sili

A maeʻa faʻasalaga, e ulufale le tagata faʻaoga i le faatonu. E aofia ai le tele o vaega. O le ata lava ia o loʻo faʻaalia i le pito i luga, e mafai ona sui le tali ma mafai ona maimoa le faʻauʻuga mulimuli. I lalo ifo o se laulau faʻatasi ai ma filo ma lanu, e aoga pe a manaʻomia ona sui nisi o faʻamatalaga o le faʻalanu. E le gata i lea, e tele ituaiga o tapoleni, e tatau ona e filifilia le sili ona fetaui.

Lisi o lanu lanu

Afai i le taimi o le faʻaogaina o le faʻalapotopotoga e leʻo faamalieina oe i lanu ma lanu masani, ona mafai loa lea ona e alu i le laulau lanu e sui ai ata e manaʻomia. E le gata i lea, e mafai ona faaopoopo lau lava lanu i le paʻu.

Lolomiina se mamanu

E na o le lolomiina o le galuega maeʻa. Alu i le lisi e tatau ai e fetuunai ai le taʻaloga siosiomaga. O loʻo faʻamalamalamaina le tele o le itulau, o lona faʻaogaina ma faʻavae, pe a manaʻomia.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Faʻalapotopotoga e faʻaleleia le fausiaina;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

I le taimi o suʻega faʻaletonu o polokalame e le o iloa.

EmbroBox o se polokalama faigofie freeware lea e fesoasoani e fatufatuina, faʻavasegaina ma lolomi mamanu faʻalelei. Lelei mo i latou e le mafai ona maua se fuafuaga talafeagai i mekasini ma tusi.

Faʻaolaina le EmbroBox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le mamanuina o mamanu mo le gaosia Faʻasaga le faʻaaogaina faigofie Faia o mamanu STOIK Stitch Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
EmbroBox o se polokalama faigofie ua mamanuina ina ia mafai ai e tagata faaaoga ona faaliliuina soʻo se ata i se mamanu teuteu i vave ma faigofie pe a mafai ai. Ua maua e le masini komepiuta le gafatia e faasaʻo ai le ata ma faʻaaogaina le paʻu lanu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Sergey Gromov
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.1.77