Faʻafefea ona faʻaopoopo ma faʻasaʻo vaefaamatalaga i le Word Word


O talosaga e faafaigofie ai le olaga mo i tatou i le tele o ona itu, ma o le aʻoaʻoina o le Igilisi e le o se faʻasalaga. Faʻafetai i se masini faʻapitoa filifilia, e le gata ina mafai ona e amata aʻoaʻoina le gagana, ae faʻaleleia foi ou tomai. Ma e mafai ona e amataina le lesona i soo se taimi talafeagai, ona o le mea moni o lau telefoni o taimi uma lava.

O nisi o fofo o fofo o le a faafaigofie ai le faigofie o le aoaoina ma ia manaia tele, ae o isi, faatasi ai ma le fesoasoani o pati faavaitaimi i le mafaufau, o le a aoga.

Faigofie

Faatasi ai ma lenei polokalama mo le Android, e mafai ona e taulotoina fuaitau faigata, lea o le a fesoasoani i ai ata ma fegalegaleaiga. O loʻo i ai se vaega e ese le faʻalogo, e tatau ona faʻailoa ia fuaitau ua fuafuaina. E i ai foi se suʻega mo le suʻeina o suʻega o uiga ma faaupuga. E vaevaeina le vasega i vaega e tolu:

  • Tauloto;
  • Siaki;
  • Faaaoga

O le faʻatinoina o loʻo tuʻuina atu i totonu o se atigi kalafi matagofie. O le atunuʻu e faʻaogaina ma faigofie ona faʻaaoga. O lesona e tuʻuina atu i aso taʻitasi ma se faiga faʻavae, lea e aofia ai se saofaga totogi fua mo le faʻatinoina o le faʻatinoina o galuega.

Tasi faigofie mai Google Play

Igoa: Spoken English App

O le fofo ua folasia mai le eseesega muamua i lona tulaga autu o le vaega o talanoaga. O lea, o le a maua ai e oe le avanoa e tautala ai i se gagana ese e aunoa ma ni faafitauli, e le gata i le olaga i aso faisoo, ae oʻo lava i se faatalatalanoaga i fafo.

E le gata i le faʻaaogaina o aʻoaʻoga i totonu o se pisinisi, e aofia ai foi le Igilisi tautala ma uo, art, taaloga, malaga, ma isi. Mo le sili atu le aʻoaʻoina o tautalaga taʻitasi, o loʻo i ai faʻatinoga e tauloto ai faaupuga ma fuaitau atoa. E fetaui le polokalame i le maualuga o tomai faaletagata. O se mea manaia o lenei simulator, o le faaopoopo i le vasega, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le malamalama. Ole fuainumera lenei e maua ai faʻamatalaga e uiga i ou malosiaga ma vaivaiga.

Tikiake Igoa: Tautalaina ile Igilisi mai Google Play

Lapatai

O le au failautusi na faʻamautinoa o la latou fofo e le foliga mai o se simulator faʻailoga ma se seti o lauga masani. O le aano o lesona o le tuʻuina atu lea o faʻataʻitaʻiga, iloa le mea o le a faʻaogaina e le tagata faʻaoga i latou i uiga tutusa ma uiga. Faatasi ai ma nei galuega uma i le faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia ai se tele o gaioiga, sei vagana ai nai paʻi faigofie i luga o le ata.

O loʻo i ai le tele o galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi mea e tatau ai le tuʻufaʻatasia o upu ma ata e tusa ai ma vaega autu. I isi tulaga, e tatau ona e fausia le algorithm sao o gaioiga. O faʻasalaga o lenei ituaiga o le a suia ai aʻoaʻoga faʻa-Peretania masani i se faigofie, ae i le taimi lava lea e tasi e manaia, taʻaloga talafeagai. O fualaau e mafai ona faʻaaogaina lima minute i aso uma E tusa ai ma le au foafoa, o le auala lenei e mafai ona faʻalelei atili ai ou tomai i se taimi pupuu.

Faʻafei mai sau mai le Google Play

Faʻaliga

E ui o le talosaga e matua ese lava mai le lomiga talu ai - o loʻo faʻatulagaina e aoga tele. E faʻamavaeina le taʻaloga ma taulai atu i le toe faia o upu ma o latou manatu ile taliga. O se pati taimi i luga o le mafaufau o le a fesoasoani e ausia ai le mea e manaʻomia. Le aano o aʻoaʻoga i le taulotoina i aso taitasi o faʻamatalaga o se aofaiga patino, lea e fesuisuiaʻi i tulaga faʻapitoa.

O le tuʻuina atu o le malamalama i le atigilima o le a fesoasoani i le tagata faʻaaoga e fuafua ma faʻaaoga le polokalama e amata amata ai ona aʻoaʻoina se gagana poʻo le faʻaleleia o tomai i le taimi nei. E tolu ituaiga tulaga: amata, vavalalata ma agaʻi i luma.

Faʻalogo Wordreal mai Google Play

Lingvist

O le faʻavae o lenei fofo o le faʻaogaina lea o manatu o tagata i totonu o le gagana o le gagana. O le mea lea, o le tusi lava ia e fuafua ai pe faʻapefea ma mea e te manaʻomia e aʻoaʻo ai, faia lau lava faasologa o lesona. O faiga faʻavae sauniuni e le o tutusa lava: mai le tusia e le tagata lava ia le tali i le fesili na tuʻuina i le faʻaofiina o se fuaitau i totonu o le uiga o le tusitusiga o loʻo i ai nei. E tatau ona faapea mai na le faia e le au foafoa se vaega o le faalogo.

O galuega e taulai atu e le gata i le faʻaleleia o tomai i le gagana i aso faisoo, ae faʻapea foʻi pisinisi. O fuainumera faʻatinoina o lou iloa o le a fesoasoani ia te oe e suʻesuʻe ma le faʻaeteete lau tulaga.

Lingvist mai Google Play

Filifiliga filifilia a le Android mo le aoaoina o le Igilisi e le gata mo tagata e iai le tele o malamalamaga, ae mo i latou e le o iai. O auala eseese i le aʻoga o le a fesoasoani i tagata sailiili e suʻe se metotia taʻitasi e aoga mo ia. O polokalame ua tuʻuina atu e vaevaeina i le faʻaaogaina o le mafaufau i le matematika ma le mafaufau. O le mea lea, ona o le mafaufau, o le tagata atamai o le a mafai ona fuafua mo ia lava le filifiliga sao ma amata ona aʻoaʻo.