Autodesk Maya 2018.1

O le toʻatele o tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte latou te le iloa e faʻapea, i VK.com e le gata i avanoa faʻaalia lautele, ae faʻapea foi ma galuega lilo. O se tasi o nei faʻaopoopoga e mafai ai ona e tusia soʻo se savali e faʻaaogaina ai tusitusiga, o nisi tulaga e tatalaina ai avanoa fou i le mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, pou i totonu o nuʻu.

Matou te tusiaina ni faʻamatalaga manino VKontakte

I le auala lava lea e tasi i le tulaga o le lafoina atu o savali leai ni mea, i le faagasologa o le tusiaina o mataitusi ma le sopoia o igoa e te manaʻomia e faʻaaoga se tulafono faʻapitoa lea e faʻaaoga i le tele o isi punaoa i le Initaneti. E le gata i lea, o le faʻamatalaga faʻamatalaina e masani ona faʻaaogaina i le tele o faatonu ma polokalama, e tusa lava po o le a le faiga faʻaogaina.

Aua nei faʻaaogaina tusitusiga tusitusi i taimi uma, aua o lenei mea e faigofie ai ona le mafai ona faʻailoaina au savali!

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻaaoga le seti o faʻamaumauga pe a tusia ni pou mai masini feaveaʻi - o le a le suia pe a mulimuli i faatonuga.

  1. Tatala le upega tafaʻilagi. fesoʻotaiga VK ma alu i le nofoaga e te manaʻo e tusi ai se feʻau e faʻaaoga ai le tusiga mataʻutia.
  2. I lenei tusiga, matou te mafaufau i le mataupu o le tusiaina o se feʻau faʻatasi ai ma faʻasalalauga i le talanoaga i le vasega VKontakte.

  3. Faʻasolo i luga o le savali autu o le savali ma faʻapipiʻi se savali, o se vaega o lea e te manaʻo e sopoʻia.
  4. Faatasi ai ma tagata na lolomi, filifili le upu e te manao e sopoia.
  5. O le fuainumera o le taimi lava e tasi e sopoia ai uiga e le faatapulaa e soo se mea, ae afai, pe a talafeagai ai, pasi ese se savali tele o le auala ua faamatalaina e matua le talafeagai lava. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, o isi gaioiga uma e faia i le faʻaaogaina o le tusi lesona.

  6. Tuu le palau o le kusi i mua o le uiga muamua o le upu vaʻaia ma faamaumau le faasologa o tagata o loʻo taua i lalo, pe a uma ona le aofia ai le tagata ().
  7. &#()822;

    Ina ia faafaigofie le faagasologa o le faasaʻo, matou te fautua atu ia e faʻaaogaina pupuu kesi "Ctrl + C" ma "Ctrl + V".

  8. Toe faia le gaoioiga o loʻo i luga i luga o le isi tagata e sosoo ai i se upu poʻo ni nai upu, naʻo le taʻiala naʻo le uluai faatulagaga o avanoa.
  9. Mo nisi malamalamaaga, faʻalogo i le ataata na saunia e matou.

  10. Faasolo le faamau "Faasaoina" poʻo "Auina atu", faʻalagolago i le nofoaga o le tusitusi ma le ituaiga o feʻau.
  11. O le auala o le a faʻaaogaina tonu pe a faʻataʻitaʻia se feau sa tusia muamua, e tusa lava po o le a le nofoaga.

  12. A uma ona e lafoina lau savali, oe ma tagata uma e faitau i lenei tusiga i le lumanaʻi, o le a e vaʻavaʻai i tagata na faʻasalalau muamua na faʻasolo atu i fafo.

Fautuaina ia aua le tuʻuina ni faʻataʻitaʻiga i luma o le avanoa avanoa, talu ai e leʻa le tusi, e sopoʻia foʻi ma le laina faʻatusa.

E maeʻa uma nei laasaga mo le tusiaina o faʻasalalau tusitusiga. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea ni nai vaega e tatau ona faamaninoina.

Aʻo faʻataʻitaʻia ma faʻasaoina le savali lea na faʻaaogaina ai le code na faʻamatalaina muamua, o le a toe foʻi atu i tua o latou tulaga, tusa lava pe faʻaaogaina le gagana. O le mea lea, e manaʻomia le faʻasalalau saʻo o le tusiga i le taimi muamua pe leai foi le gaosia o le tele o voluma o mataitusi e faʻaaoga ai lenei metotia.

E le tatau ona tuʻu le faʻailoga i luma o faailoga faʻavae, aua e leai se aoga ia i latou.

Matou te moomoo ia te oe le manuia pe a faʻaaogaina le tusi VKontakte.