Tixati 2.57

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o polokalama e faʻapitoa i le siiina o vasa. Ae pe oi ai ni mea fou i totonu ia i latou, pe o le vaega lenei o le maketi ua matua taofiofia e tagata tuai? O le faʻaaogaina tele o le kesi o Tixati.

O le lomiga muamua o Tixati na faia i le ogatotonu o le 2009, lea e le o se taimi ua leva talu ai le maketi mo lenei ituaiga talosaga. E leai se saolotoga o lenei tagata galu, ae i le taimi lava e tasi, o le oloa faʻatau. O le polokalama ei ai se galuega tele tele.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le siiina o vaitafe

Tikia ma tufatufaina atu ni vaʻa

E ui lava i le vavalalata, o galuega autu o lenei talosaga e tumau pea lava tutusa ma le tele o faʻatau oloa, e pei o le siiina ma tufatufa faila i le BitTorrent protocol. O le faʻatinoina o lenei faʻatinoga, ona o le poto masani i polokalame muamua, o tagata atiae o Tiksati, na toetoe lava a lelei atoatoa.

Tixati e vave ona faʻapiiina faila i le vave vave, i le iloa o se tapulaa i le televave o le saoasaoa, na o le bandwidth o le auala e tuʻuina atu ai. Na ausia lenei mea ona o le faʻaofiina o se algorithm fou e filifilia ai tupulaga sili ona lelei mo fegalegaleaiga. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai i le polokalame ni tulaga lautele mo le faʻatonutonuga o le avega ma le tufatufaina atu. E mafai e le tagata faʻaaoga le seti o le fesiitaiga ma le faamuamua o le download. E i ai se avanoa e muai vaʻaia ai faila na siiina.

E mafai ona faʻalauiloaina le faʻapipiʻiina, pei o isi vailaau i aso nei, e le gata i le faaopoopoina o se faila po o le fesoʻotaʻi atu i luga o le Initaneti, ae faʻapea foi i le faʻaopopoina o le magnet links e faʻaaoga ai le fesuiaiga o le Peer and protocols DHT, lea e mafai ai ona galue i le faila fefaʻasoaʻi faila e aunoa ma le auai o le tracker.

Tufatufaina o faila e tutusa ma le siiina i latou i le komepiuta, pe a fai e leʻi faia e le tagata faʻaaoga se tapulaa.

Fausiaina o vai fou

O le polokalame Tiksati e mafai foi ona fatuina ni vai fou, ma nonoa i latou faila o loʻo i luga o le komepiuta o le komepiuta. Faʻatulagaina vaitafe faʻafeiloaʻi tulaga uma mo le faʻatulagaga i luga o auala.

Fuainumera faamaumau ma kalafi

O se vaega tāua o le polokalame Tixati o le tuʻufaʻatasiga o fuainumera lautele i luga o le failaina o faila poʻo luga o mea o loʻo i totonu o le faʻasalalauga. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o le faila o faila o le download ma le nofoaga o le anotusi. Faʻaalia le saoasaoa ma le malosi o le siiina mai i le tufatufaina atu o tupulaga.

Faʻamatalaga manino le faʻamatalaga e uiga i fuainumera o faʻataʻitaʻiga ata e faʻaalia ai le talosaga.

Isi faʻaopoopoga

Faatasi ai ma isi faʻaopoopoga, e tatau ona e faʻamautinoa o loʻo galue le sailiga o le vaitafe i le talosaga Tixati.

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi atu i le au suʻega ma le tupulaga e ala i se sui. O loʻo i ai i le polokalame se faʻailoga o loʻo faʻatulagaina, faʻapea foʻi ma le mafai ona faʻaigoaina le fesoʻotaʻiga. O loʻo i ai se galuega e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻailoga o talafou i le faiga o le RSS.

Tivati ​​Benefits

  1. Le lava o faasalalauga;
  2. Mauala televave o faila;
  3. Faiga faʻavae;
  4. Multifunctional;
  5. Faʻasalaga i punaoa tau punaoa.

Faʻafitauli o le Tixati

  1. Le leai o se atunuʻu gagana Rusia.

O le mea lea, o Tixati o se faʻamatalaga faʻaonapo nei faʻaonaponei mo le puleaina o le faila o le faila i faila i le BitTorrent networking. Toeitiiti lava o le toe foʻi mai o le polokalame mo le tagata faʻaogaina fale o le leai lea o se gagana faʻa-Rusia.

Download Tixati mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tuuina atu Bitspirit Lologa qBittorrent

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Tixati o se vailaʻau mana malosi e faʻavae i luga o le faʻalapotopotoga a tupulaga-ma-tupulaga ma faʻaaogaina le masani BitTorrent masani i lana galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga: Tagata Faʻasalalau Windows
Faʻapupula: Tixati Software Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.57