Vaʻai lau "Ripini" i le Odnoklassniki


Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi i luga o le initaneti, o loʻo i ai faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai se masini komepiuta ua faateleina le mamafa Ole maualuga o le vitio e faʻaleleia ai, faʻaogaina ma teuina faʻamaumauga e manaʻomia ai le tele ma le tele o avanoa, o faʻamaumauga i luga o masini e faʻaaogaina ai le tele ole taimi CPU. O loʻo faʻapipiʻiina e le aufaʻasalalau ia faʻasologa ma taumafai e faʻapipiʻi i la latou oloa gaosiga mo faiga fou uma. O lenei mea e oʻo atu ai i le mea moni o lomiga fou o suʻega lauiloa e tuʻuina atu i luga manaoga i luga o le polokalama o loʻo latou faʻatinoina. I lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i le fea mea e te manao i ai e filifili ai mo se komepiuta e le lava le mana e faʻaoga ai tagata sailiili mai le "tolu tolu" ma tutusa.

Filifili se masini komepiuta mama

I le avea ai o se vaega o le tusiga, o le a matou faia se ituaiga o suʻega o suʻesuʻega e fa - Maxthon Nitro, Pale Moon, Otter Browser, K-Meleon - ma faʻatusatusa a latou amio i Google Chrome, e pei o le tusitala sili ona tausaafia i le taimi o lenei tusitusiga. I le faagasologa, o le a tatou vaʻavaʻai i le saoasaoa o le amataina ma le faʻatinoga, utaina o le RAM ma le gaioiga, ma saili pe lava mea e totoe e totoe e faʻatumu ai isi galuega. Talu ai o faʻalautelega o loʻo tuʻuina atu i le Chrome, o le a tatou tofotofoina uma ma aunoa ma latou.

E taua le matauina o nisi o taunuuga atonu e ese mai i mea e te mauaina e ala i le faia o ia suʻega. E faʻatatau lenei mea i na vaega e faʻalagolago i le saoasaoa o le Initaneti, aemaise lava, o lisi o itulau.

Faʻamaumauga o suʻega

Mo le suʻega, na matou aveina se komepiuta vaivai tele. O faʻamuamua o:

  • O le gaioiga o le Intel Xeon L5420 ma le lua o mea na motusia, mo se aofaiga atoa o 2 i luga o se 775 sola ma se taimi e 2.5 GHz.

  • RAM 1 GB.

  • NVIDIA graphics graphics e taʻavale i luga o se avetaavale VGA masani, o lona uiga, e aunoa ma mea uma "meataalo". E faia lenei mea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le GPU i luga o iuga.

  • Hard drive Seagate Barracuda 1TB.
  • Faiga faʻavae Windows 7 SP 1.
  • O le faʻamatalaga Ashampoo Snap, Yandex.Disk talosaga, tafaʻaloga, pasepad, calculator ma le MS Word pepa o loʻo tatala i tua.

E uiga i tagata suʻesuʻe

Sei o tatou talanoa puupuu e uiga i tagata sailiili o loʻo aʻafia i le suʻega o aso nei - e uiga i masini, foliga ma isi.

Maxthon nitro

O lenei masini sa faia e le kamupani Saina Maxthon International Limited e faavae i le Blink engine - o se WebKit faaliliuina mo Chromium. Faʻalagolago i polokalama uma, e aofia ai le telefoni.

Download Maxthon Nitro

Pale moon

O lenei sui o se tuagane o Firefox ma nisi suiga, ma o le tasi o ia mea o le atamai mo polokalama a Windows ma mo na oi latou. O lenei, e tusa ai ma tagata atiae, ua mafai ai ona matua faateleina le saoasaoa o le galuega.

Download Pale Moon

Faʻamatalaga Mataʻutia

O le "Otter" na faia e ala i le faʻaaogaina o le afi Qt5, lea e faʻaaogaina e le au atinaʻe Opera. O faʻamaumauga i luga o le nofoaga aloaia e matua le lava, o lea e leai se mea e sili atu e uiga i le masini.

Tikiake le Otter Browser

K-meleon

O le isi lea masini e faʻavae i luga o Firefox, ae faʻatasi ai ma le tele o galuega faʻatino. O lenei gaioiga na faʻataga ai tagata e faʻaitiʻitia le taumafa ma faʻateleina le saoasaoa.

Download K-Meleon

Talosaga vave

Tatou amata mai le amataga - tatou fuaina le taimi e tatau ai mo le masini e amata atoatoa, o lona uiga, ua mafai ona e tatalaina itulau, faia ni tulaga, ma isi. O le sini o le fuafuaina lea o le tagata maʻi e vave ona mataala. Matou te faʻaaoga google.com e avea ma la matou itulau amata. Fua o le a faia ao le i mafai ona ulu atu i totonu o le pusa saili.

  • Maxthon Nitro - mai le 10 i le 6 sekone;
  • Pale Moon - mai le 6 i le 3 sekone;
  • Otter Browser - mai le 9 i le 6 sekone;
  • K-Meleon - mai le 4 i le 2 sekone;
  • Google Chrome (faʻalavelave faʻaopoopoga) - mai le 5 i le 3 sekone. Faʻatasi ai ma faʻaopoopoga (AdGuard, FVD Speed ​​Speed, Browsec, ePN CashBack) - 11 sekone.

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia, e vave lava ona tatalaina e le au suʻesuʻe uma o latou faamalama i luga o le komepiuta ma faʻaali le sauniuni mo le galuega.

Faaaogaina o mafaufauga

Talu ai e itiiti lo tatou faʻaitiitia i le aofaʻi o le RAM, o lenei faʻaaliga o se tasi lea o mea sili ona taua. Vaʻai Task Manager ma fuafua le aofaʻi o le faʻaaogaina o suʻega suʻega taʻitasi, pe a uma ona tatala ni itulau tutusa - Yandex (itulau autu), Youtube ma le Lumpics.ru. Fua o le a faia pe a maeʻa faʻatali.

  • Maxthon Nitro - pe tusa ma le 270 MB;
  • Pale Moon - e tusa ma le 265 MB;
  • Otter Browser - e tusa ma le 260 MB;
  • K-Meleon - o sina mea itiiti ifo i le 155 MB;
  • Google Chrome (faʻalalōlō faʻaopoopoga) - 205 MB. Faʻapipiʻi - 305 MB.

Seʻi tatou faʻataʻalo se ata vitio i luga o le Youtube ma se iugafono o le 480p ma vaai pe faʻapefea ona suia le tulaga.

  • Maxthon Nitro - 350 MB;

  • Pale Moon - 300 MB;

  • Otter Browser - 355 MB;

  • K-Meleon - 235 MB (sa i luga o le 250);

  • Google Chrome (faʻaopoopoga aofia ai) - 390 MB.

O lenei, tatou faʻalavelaveina le galuega e ala lea i le faʻatusatusaina o se tulaga moni galue. Ina ia faia lenei mea, tatala ni taʻiga se 10 i totonu ole suʻega taʻitasi ma vaʻai i le tali atoa o le polokalama, o lona uiga, siaki pe lelei le galulue faatasi ma le masini ma isi polokalama i lenei faiga. E pei ona taʻua i luga, ua tatou lauiloa Word, Notepad, o se calculator, ma o le a tatou taumafai foi e tatala Paʻu. Ia fuafua foi le saoasaoa o itulau o uta. O taunuʻuga o le a faʻamaumauina e faʻavae i luga o lagona faʻalauiloa.

  • I le Maxthon Nitro, e i ai ni taotoga laiti i le fesuiaiga i le va o nusipepa taʻavale ma le taimi e tatala ai polokalame o loʻo taʻavale muamua. O le mea lava e tasi e tupu ao matamata i mea o loʻo i totonu o laupepa. I le tulaga lautele, o le amioga o loʻo galue faʻatasi ma laumei laiti. O le saoasaoa o itulau o uta e le afaina ai.
  • Pale Moon e taia Nitro i le saoasaoa o le fesuiaiga o afifi ma le siiina o itulau, ae o le vaega o totoe o le polokalama e faasolosolo malie lemu, faatasi ai ma ni tafaoga umi i le amataina o polokalama ma le tatalaina o pepa.
  • A faʻaaoga le Otter Browser, o le itulau o le saoasaoa o le saoasaoa e telegese tele, aemaise lava pe a uma ona tatala ni tafaʻi. O le aotelega o le tali o le masini folau e tele mea e manaʻomia. Ina ua maea le faalauiloaina o Paint Otter, mo sina taimi sa taofi ai le tali atu ia matou taga, ma o le faagasologa o talosaga na tatalaina ai le "mausali."
  • O le isi mea K-Meleon - faʻailoga itulau ma le saoasaoa o le fesuiaʻiga i le va o tapuni e maualuga tele. "Amata" amata vave lava, o isi polokalame e tali vave vave. O le tino atoa o loʻo tali lelei.
  • E ui lava i le mea moni o Google Chrome o loʻo taumafai e toe faʻalautele mea o loʻo i ai i le leʻo faʻaaogaina mai le mafaufau (pe a faʻagaoioia, toe faʻaaogaina), o le faʻaaogaina o le faila faila e le lelei ai le galuega. E atagia mai lenei i le toe faʻaleleia pea o itulau, ma i nisi tulaga i le faʻaalia o se fanua avanoa nai lo le anotusi. O isi polokalama e "le fiafia" i le vaiaai ma Chrome, aua o loo i ai le tuai ma le mumusu e tali atu i gaoioiga a tagata.

O fua lata mai na faaalia ai le tulaga moni o mea. Afai i se tulaga agavaivai, o oloa uma lava e maua ai taunuuga tutusa, ona faaopoopo ai lea o le mamafa i luga o le tino, o nisi ua foliga mai e le o iai.

Pipi uta

Talu ai e ono eseese le faʻatulagaga o le gaosiga i tulaga eseese, matou te tilotilo i amioga a tagata sailiili i le ala le tumau. O faʻamau e tasi o loʻo faʻaalia i luga o le a tatalaina.

  • Maxthon Nitro - mai le 1 i le 5%;

  • Pale Moon - e seasea tupu mai le 0 i le 1-3%;

  • Otter Browser - faʻaauau ona sau mai le 2 i le 8%;

  • K-Meleon - le mamafa o le mamafa i le 1 - 5%;

  • Google Chrome faʻatasi ai ma faʻaopoopoga e toetoe lava a le faʻapipiʻiina le faagasologa i le taimi leai se taimi - mai le 0 i le 5%.

O tagata gasegase uma e faʻaalia taunuuga lelei, o lona uiga, latou te le utaina se "maa" ao le i ai ni gaioiga i totonu o le polokalama.

Vaʻai ata

I lenei laasaga, o le a tatou faʻaali le kata vitio e ala i le tuʻuina o le avetaavale NVIDIA. O le a tatou fuaina le fuainumera o laupepa i le sekone e faʻaaoga ai le polokalame Fraps i le ata atoa ma le 720p resolution ma le 50 FPS. O le vitio o le a aofia i le YouTube.

  • Maxthon Nitro o loʻo faʻaalia taunuuga sili ona lelei - toetoe o le 50 laupepa na tuʻuina atu.

  • Pale Moon ei ai se tulaga talitutusa - faamaoni 50 FPS.

  • E le mafai e le Otter Browser ona toso ma 30 laina i le lua.

  • K-Meleon o le mea pito sili lea ona leaga i mea uma - itiiti ifo i le 20 FPS ma le faʻaitiitia o le 10 i le 10.

  • Google Chrome e lei lafoaʻi i tua o tagata tauva, o loʻo faʻaalia se taunuuga o le 50 fusi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le o tagata uma e suʻeina le ata i le HD. A faʻaaogaina, e tatau ona faʻaititia le iugafono i le 480p poo le 360p foi.

Faaiuga

I le taimi o suʻega, matou te faʻaalia nisi o vaega taua oa tatou suʻesuʻega o loʻo iai nei. E faavae i luga o taunuʻuga ua maua, e mafai ona faia faaiuga nei: K-Meleon o le televave lea o lana galuega. Na te faasaoina foi le tele o punaoa mo isi galuega, ae le talafeagai mo le matamata i ata vitio i le maualuga. Nitro, Pale Moon ma Otter e tusa ma le tutusa i le manatuaina o le mafaufau, ae o le pito i tua o loʻo i tua o le tali atoa i lalo o le mamafa o le avega. Ae mo Google Chrome, o lona faaaogaina i luga o komepiuta e tutusa i le faatulagaga i la tatou suega e matua le taliaina. O loʻo faʻaalia lea i taofi ma tautau ona o le maualuga o luga o le faila faila, ma o lea i luga o le faila malo.