Faʻamatalaga o le MS Word pepa aʻo leʻi lolomiina

Suʻe Yandex, e pei ona e iloa, galue i le "ola" mode - pe ae ulufale i se fesili i le pusa suʻesuʻe e faʻaalia vave lava fautuaga e faafaigofie ai le "fesoʻotaʻiga" faʻatasi ai ma le polokalama. E ui i lea, o lenei uiga aoga e tasi, e ui lava e le o se mea e sili ona manino - o le inisinia o loʻo siakiina le talafaasolopito o tagata talosaga ma faia ai ni faʻamatalaga fou e faavae i luga, e aofia uma ai tusitusiga ma fesoʻotaʻiga i punaoa i tuatusi. O lenei, e pei o le sailiga sailiili, e tele mea e mafai ona e iloa e uiga i mea e te fiafia i ai, lea e le o taimi uma e manaʻomia.

O lea, e lava na o ni nai taimi e suʻe ai se fua mo se mea, pe faʻapefea ona faʻaalia le faʻamatalaga talafeagai e tusa lava pe o loʻo e suʻeina, mo se faataitaiga, nisi o iloiloga ma ua na o mataitusi muamua lava o lenei upu ua ulu atu ai. E foliga mai o se mea faatauvaa, ae e taua tele pe afai e le itiiti ifo ma le toʻalua tagata latou te faʻaaoga le masini ma o le tasi oi latou e le o suʻe ni fua ma iloiloga, ae mo se mea sili atu piquant pe na o se mea ou te le fia faʻaalia. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻamalo le talafaasolopito o sailiga i le laina Yandex.

Aveese fesili i totonu o le siaki suega Yandex

E le o se mea e ese ai le natia o mea na e ulu i totonu o le pusa saili, aʻo tuʻuina saʻo le talafaasolopito o asiasiga. O le mea lea, o le mea muamua matou te fautuaina e aveesea le sili atu ona manino "faʻamaonia molimau", ona faʻagasolo ai lea e aveese le mea e le o manino.

Faitau atili: Faʻamamaina le talafaasolopito i totonu o le masini

Manatua: Talu ai ona o le soloia o le sailiga ole talafaasolopito e faia tuusao i le faiga o le Yandex search, o gaoioiga o loʻo faʻamatalaina i lalo o le a faia tutusa tusa lava pe o le a le upega tafaʻilagi e te faʻaaogaina. O le a tatou mafaufau i lenei faiga i le faʻataʻitaʻiga a Yandex. Sueli, na faia e le kamupani e tasi o le inisinia suʻesuʻe, lea o le a faia ai taga uma.

E tele ni auala e foia ai le faʻalavelave faʻaalia i le mataupu o le tusiga - e mafai ona e tapeina le talafaasolosolo o le ulufale muamua atu i talosaga, faʻamaonia a latou tusi faʻamau i luga o faʻamatalaga faʻaalia, ma faʻaumatia uma le mea mulimuli. O le a le auala tonu e fai ai ia te oe.

Filifiliga 1: Faʻamaonia le Talafaasolopito Suʻe

I le mea na e tatau lava ona e tapeina le talafaasolopito o fesili lata mai ua ulu atu i le pusa suʻesuʻe ina ia le faaalia i totonu o meafaigaluega, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Alu i le itulau o le Yandex i lenei fesoʻotaʻiga ma kiliki le kosi i le itu taumatau (LMB) i luga o le pepa "Seti"tu i le pito i luga.
  2. I totonu o le lisi laʻititi laiti, filifili "Faʻamasinoga o Faʻamasinoga" ma kiliki i luga e alu ai.
  3. O le a tatala le lisi. "Saili"lea e mafai ai ona e faia ia mea masani "Faʻamaumauga o Suʻega". O mea uma tatou te fiafia i ai i le tala o le autu o loʻo iloiloina o se faamau. "Manatu faʻamaonia fesili"i totonu o se poloka "Fautuaga Suʻega". I luga ma e tatau ona e lolomi le LMB.
  4. Ina ia faʻaaoga suiga suiga, kiliki le kiliki i lalo. "Faasaoina".
  5. Mai lenei taimi i luga, o talosaga na e muai ulu atu i le Yandex o le a le amanaiaina pe a faʻaalia vave. Afai e manaʻomia, o lenei galuega e mafai ona faʻaaogaina atoa, e pei ona tatou faʻamatalaina i lalo.

Faʻasili 2: Faʻasalaina Faʻamatalaga Fesili

Afai e le lava le tasi o taimi e faʻaumatia ai le talafaasolopito o sailiga mo oe, e mafai ona e faʻaumatia le iloiloga i le taimi o le fatuina ma le faʻaalia o faʻamatalaga i Yandex. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i le itulau Yandex search. Ina ia faia lenei mea, ia na ona e ulufale atu i se fesili faʻamaonia i le manoa.
  2. Faʻasalalau i luga o le suega i le pito i lalo ma kiliki le mea "Faʻatonu".
  3. Faatasi i le itulau "Faʻamaumauga o Suʻega Faʻamatalaga"maua poloka "Suʻesuʻega a le Tagata Lava Ia" ma siaki ia mea muamua e lua.
  4. Kiliki le ki lalo. "Faasao ma toe foi mai e suʻe".
  5. A maeʻa ona faia nei taga faigofie, o le a le toe amanaia e Yandex ia fesili na e ulu muamua i au meafaigaluega, o lona uiga, o le sailiga o le sailiga o le a le toe faʻaolaina. O le mea lenei o le tele o tagata e mananao e natia tulaga patino o lo latou nofo i luga o le Initaneti ma a latou mea e fiafia i ai lautele.

Faʻasalalauga 3: Faʻamaonia fautuaga

E pei ona matou fai atu i le amataga o le tusiga, o faʻamatalaga faʻaalia tonu pe a ulu atu se fesili i se manoa o se aoga aoga tele, lea e matua faʻafaigofieina ma e faʻateleina foʻi le sailiga mo faʻamatalaga i Yandex. Ae ui i lea, o lenei vaega o le inisinia o loʻo manaʻomia e le toʻatele o tagata e faʻaaogaina, o lea o se faaiuga talafeagai i lenei mataupu o le a le toe faʻaaogaina. Afai e te manatu e leai se aoga o fautuaga, e le mafaamatalaina "uiga", faitau le mea i le sootaga i lalo ma mulimuli i laasaga o loo faamatalaina i totonu.

Faʻamatalaga: Aveese faʻamalosi i le masini suʻesuʻe Yandex

Faaiuga

O le a tatou maeʻa ai. O lenei ua e silafia e le gata i le auala e faʻamaonia ai le talaʻaga i le Yandex search bar, ae faʻapea foʻi nisi o vaega o le suʻesuʻega, faafetai lea e mafai ona e natia ai mea e te fiafia i ai mai fafo. Matou te faʻamoemoe o lenei mea na aoga mo oe ma fesoasoani e maua le fofo aupito sili i le faafitauli oi ai nei.