Vaega faʻapitoa faalauiloa VKontakte

FloorPlan 3D o se tasi o na faʻaaogaga faigofie lea e mafai ai, e aunoa ma le faamaimauina o taimi ma musumusuga, fatufatu se galuega faatino mo se potu, fale atoa, poʻo le laufanua. O le sini autū o lenei polokalame o le puʻeina lea o le ata o le fausaga, e aunoa ma le ulu atu i le fausiaina o pepa faʻavae.

O le faigofie i le faʻaaogaina o le polokalama o le a fesoasoani i le fausiaina o lau miti i le fale, e oʻo lava i tagata e leai ni aʻoaʻoga faʻapitoa. Mo tusiata, tagata faufale ma i latou uma e aafia i mamanu, toe atiaʻe, toefaafouina ma toe faaleleia, Florplan o le a fesoasoani e faamaopoopoina le poloketi ma le tagata faatau i le amataga o le galuega.

FloorPlan 3D ave sina siʻomaga masini vaʻavave ma faʻapipiʻi vave i luga o lau komepiuta! Mafaufau i uiga taua o le polokalama.

Fuafuaga Fuafua Fuafuaga

I luga o le amataga o le fola, o le polokalama e mafai ai e oe ona fuafua le fale. O le gaioiga faʻaogaina o le tusia o puipui e le manaʻomia ai se fetuunaiga umi. O le tele, vaega ma le igoa o le potu e maua ai ua seti ona o le faaletonu.

FlorPlan ua uma ona faatulaga ni ata o faamalama ma faitotoa e mafai ona e vave tuu i luga o le ata, ua nonoa i tulimanu o puipui.

I le faʻaopoopoga i elemene faʻatulagaga, e mafai ona faʻaalia e le laulau mea o meafale, paʻukeke, eletise eletise ma fesoʻotaiga. I le aua nei faʻafefeina le ata, o maʻa e mafai ona natia elemene.

O mea uma na faia i totonu o le fanua galue o loʻo faʻaalia i se faamalama faapitoa. E fesoasoani i le vave maua o le mea o loʻo manaʻomia ma faʻasaʻo.

Faaopopo le taualuga

FlorPlan ei ai se algorithm faigofie tele mo le faaopoopoina o se taualuga ile fale. Faʻamolemole filifili le taualuga na muaʻi fetuunai mai le faletusi elemene ma toso i luga o le fola o le fale. O le taualuga e fausia faʻanoanoa i le nofoaga saʻo.

E mafai ona faʻataʻitaʻia faʻamau lima i luga o taualuga. Mo le faatulagaina o taualuga, o la latou faatulagaga, ala, meafaitino, se faamalama faapitoa ua saunia.

Fausiaina o faasitepu

FloorPlan 3D o loʻo i ai le tele o faʻalautele galuega. Faatasi ai ma nai kuki kiliki i luga o le poloketi e faʻaaogaina saʻo, L-foliga, sikuea sikuea. E mafai ona e faʻasaʻo laasaga ma paʻu.
Faamolemole ia maitauina o le fausiaina vave o faasitepu e aveesea ai le manaomia mo lo latou fuafuaina muamua.

3D matalama faʻatautaia

Faʻaaogaina meafaigāluega e faʻaali ai le faʻataʻitaʻiga, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i ai mai vaaiga eseese e faʻaaoga ai le mea faigaluega telefoni. E mafai ona pulea le tulaga tulaga ese o le mea pueata ma ona faatapulaa. O le tolu-ata faataitai e mafai ona faʻaalia uma i se vaaiga mamao ma le itu o le axonetric.

O loʻo i ai foi se "savali" i le ata tolu-dimensional, lea e mafai ai ona vaʻavaʻai i le fale.

E tatau ona maitauina se vaega talafeagai o le polokalame - muaʻi fetuutuunai manatu o manatu, suia le 45 tikeri e fesootai ma le tasi.

Talosaga tusi

O FlorPlan ei ai sana faletusi tusi e faʻataʻitaʻi ai le maeʻa o le fale. O le faletusi ua faʻatulaga e ala i ituaiga o mea e faʻaaogaina. O loʻo aofia ai pusa masani, e pei o piliki, tile, laupapa, tile, ma isi.

Afai e leai se mea e maua ai le gaogao e maua mo le poloketi o loʻo iai nei, e mafai ona e faʻaopopo i ai e faʻaaoga ai le uta.

Fausiaina o elemene laufanua

Faatasi ai ma le polokalama, e mafai ona e fatuina se ata o le mamanu o le laufanua. Tuu laau, tusia ni moega fugalaau, faʻaalia pa, puipui ma vili. O nai kiliki o le upega i luga o le 'upega tafaʻilagi e faia ai se ala i le fale.

Fausia ata

O le FloorPlan 3D ei ai lana lava afi faʻamalosi, lea e mafai ona maua ai se ata faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le 'au lelei, e lava mo se faʻataʻitaʻiga faʻavave.

Ina ia faʻamalamalamaina le tulaga o le faʻataʻitaʻiga, o le polokalama e faʻaaoga le faʻaaogaina o moli potutusi ma punavai o le malamalama masani, ae o ata o le a fatuina aunoa.

I tulaga o le ata ata e mafai ona e setiina le nofoaga o le mea faitino, taimi ole aso, aso ma le tau.

Faʻavasegaina o le pepa

Faʻavae i luga o le faʻatinoga faʻatinoina, o le FlorPlan 3D e fatuina ai se pili o mea. O loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le igoa o meafaitino, o latou gaosiga, tele. Mai le faʻamatalaga e mafai foi ona e maua le tau o tau tupe mo mea.

O lea na matou toe iloiloina ai foliga autu o le polokalama FloorPlan 3D, ma e mafai ona matou faia se otootoga puupuu.

Mama

- Faʻasoa i luga o le puʻupuʻu ma le mafai gaioiga i komepiuta ma le maualalo o le gaosiga
- Faʻafetaui algorithm mo le tusia o le fuafuaga o le fola
- Iloiloga aunoa o avanoa avanoa ma le pili o mea
- Faʻatulagaina fausaga fale
- Faʻaogaina o meafaigaluega mo mea faufale
- Faʻatinoina o le taualuga o taualuga ma faasitepu

Faʻafitauli

- Legacy interface
- Faʻatinoina le faʻatautaia i totonu o se faamalama e tolu-vaega
- Faʻamatalaga faʻapitoa mataʻituina
- O lomiga faʻavalea e leai se lisi a Russian.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo mamanu totonu

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o FloorPlan 3D

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

3 fale Archicad Envisioneer Express Arculator

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FloorPlan 3D - se polokalame mo le mamanu o fale mautotogi, fale ma mamanu totonu o potu o potu faʻapitoa faʻatasi ai ma le tele o mea faigaluega ma faʻatulagaga i lona fatuga.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaausiaina: Faʻasalalauga faʻasalalauga
Tau: $ 17
Toa: 350 MB
Gagana: Rusia
Version: 12