Faʻasalaga auaunaga le talafeagai i le Windows 7

Auaunaga i le Windows i telefoni e sili atu nai lo manaoga o tagata. Latou te tautau i tua, faia o galuega le aoga, utaina o le tino ma le komepiuta lava ia. Ae o tautua uma e le manaʻomia e mafai ona taofi ma le atoatoa gasegase e faʻamalolo le polokalama i se mea itiiti. O le tupe maua o le a laʻititi, ae i luga o komepiuta vaivai uma o le a mautinoa lava.

Lafoaʻiina fua ma le polokalama

O nei auaunaga o le a faʻalagolago i na auaunaga e faatino ai galuega e leʻi tapaina. Mo se amataga, o le a tuʻuina mai e le tusitala se auala e faʻamalo ai, ona fai ai lea o se lisi o tagata fautuaina e taofi i le polokalama. Ina ia mulimulitai i faatonuga o loʻo i lalo, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa se faʻamatalaga pule, poʻo ni aia tatau e mafai ai ona e faia ni suiga matuia i le polokalama.

Taofi ma faʻaaoga tautua lē tatau.

  1. Taumafai Task Manager faʻaaogaina le faʻailoga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le ki o le kuki saʻo ma filifili mea e tutusa i le lisi autu o loʻo i ai.
  2. I le faamalama e tatala, vave alu i le lisi "Auaunaga"lea e faʻaalia ai le lisi o mea faigaluega. Matou te fiafia i le faamau o le igoa lava e tasi, lea o loʻo i le pito i lalo taumatau o lenei lisi, kiliki i luga.
  3. O lenei ua matou oʻo i le meafaigaluega lava ia "Auaunaga". Aʻo leʻi faʻaalia le faʻaaogaina i le faasologa o le pi faitau o se lisi o auaunaga uma, e tusa lava po o le a le latou setete, lea e matua faafaigofieina ai a latou sailiga i se telē tele.

    O le isi auala e maua ai i lenei meafaigaluega o le faʻasolosolo i le taimi e tasi le ki i luga o le komepiuta. "Manumalo" ma "R", i le faʻaalia o le faamalama o loʻo i totonu o le suʻesuʻega faʻasalalau ulufale i le fuaitauservices.mscona kiliki lea "Ulufale mai".

  4. O le taofiofi ma le faʻavaivaia o le auaunaga o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga "Puipui o le Windows". O lenei auaunaga e matua leai lava se aoga pe afai e te faʻaaogaina se polokalame o le antivirus lona tolu. Saili i totonu o le lisi e ala i le taʻavaleina o le uili o le kiona i le mea e manaʻomia, ona kiliki lea i luga o le igoa. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili "Meatotino".
  5. O le a tatalaina se tamai faamalama. E tusa ma le ogatotonu, i le poloka "Ala amata", o se matāua lalo menu. Tatala i le itu tauagavale ma filifili "Faʻafitauliina". O lenei filifiliga e taofia ai le auaunaga mai le amataina vave pe a faʻaaogaina le komepiuta. I lalo ifo o se laina o kuluma, kiliki i le itu tauagavale - "Taofi". O lenei poloaiga e vave taofia ai le tautua, faʻamutaina le faagasologa ma loliina mai le RAM. A maeʻa lena, i le lava faamalama, kiliki i luga o laina i se laina "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. Toe faia laasaga 4 ma le 5 mo auaunaga taʻitasi e le manaʻomia, aveeseina mai le amataga ma vave faʻaleleia mai le polokalama. Ae o le lisi o auaunaga fautuaina mo le tapeina o loʻo i lalo ifo.

O a auaunaga e faʻamalo ai

Aua le tape uma ia tautua i se laina! O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻaitiitia o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polokalama, o se vaeluaina o ana galuega taua ma le leiloloa o faamatalaga patino. Ia mautinoa e faitau le faʻamatalaga o auaunaga taʻitasi i lona faamalama meatotino!

  • Windows Search - faila i luga ole komepiuta. Lave pe afai e te faʻaaoga polokalame faʻapitoa.
  • Windows Backup - fatuina kopi kopi o faila taua ma le faiga faʻaogaina lava ia. E leʻo le auala sili ona faatuatuaina e fai ai ni faʻamaumauga, auala sili ona lelei e vaʻavaʻai ai i mea ua fuafuaina i le pito i lalo o lenei tusiga.
  • Komepiuta komepiuta - afai e le fesoʻotaʻi lau komepiuta i le 'upega tafaʻilagi poʻo le fesoʻotaʻi atu i isi komepiuta, ona leai lea o le galuega o lenei auaunaga.
  • Faʻailoga lona lua - pe afai o le 'auʻaunaga faʻapitoa e naʻo le tasi le tala. Maitau, o le avanoa i isi tala o le a le mafai seiloga ua toe mafai le sauniga!
  • Lolomiga Pule - pe afai e te le faʻaogaina le lomitusi ile komepiuta.
  • NetBIOS i luga o le TCP / IP module - o le auaunaga e faʻamautinoaina foi le faagaoioiga o le masini i luga o le upega tafailagi, e masani ona le manaʻomia e se tagata masani.
  • Tagata e tuʻuina atu fale - toe faʻafesoʻotaʻi (o le taimi nei naʻo le vaega o le aiga). E faʻafitauli foi pe a le faʻaaogaina.
  • Saini - o le taimi nei o fesoʻotaiga i le lotoifale Aua nei faʻaoga tutusa, talia.
  • Galuega Faʻatino i le Tablet PC - o se mea e matua le aoga lava mo masini e lei galue lava i ni mea faʻapitoa (silasila, pusa ata ma isi masini faʻapipiʻi).
  • Auaunaga Enumerator Portable Device - atonu e te le faʻaaogaina faʻamatalaga faʻamatalaga i le va o masini feaveaʻi ma le Windows Media Player library.
  • Faʻasalalauga Faʻatonu a le Faletusi Tutotonu a Windows Media - polokalame sili ona faʻagaloina, lea e galue ai le auaunaga atoa.
  • Lagolago Bluetooth - afai e te le o iai lenei masini e teu ai fesoʻotaʻiga, ona mafai lea ona aveese lenei auaunaga.
  • BitLocker Drive Encryption Service - e mafai ona tapeina pe afai e te le faʻaogaina le meafaigaluega na faʻaulufaleina i totonu mo vaega ma mea masini feaveaʻi.
  • Telefoni Mamao Auaunaga - faiga e le manaʻomia mo i latou e le galulue faʻatasi ma a latou masini.
  • Katagofie - se isi auaunaga na galo, e le talafeagai i tagata masani masani.
  • Autu - Afai o oe o se tagata o le sitaili faasolosolo ma e le faʻaaogaina autu e tolu.
  • Faʻasalaga mamao - seisi auaunaga mo galuega le tumau, o le le faʻaaogaina lea e matua faateleina ai le saogalemu o le polokalama.
  • Fax machine - Leai, e leai ni fesili, saʻo?
  • Windows Update - e mafai ona faʻafitauli pe a fai o oe mo nisi mafuaaga e le faʻafouina le faʻaogaina o le polokalama.

O le lisi lenei, o le faʻavaivaia o auaunaga lea o le a matua faateleina ai le malupuipuia o lau komepiuta ma faʻamalosi sina mea itiiti. Ma o le mea lenei folafolaina e tatau ona e suʻesuʻeina mo le faʻaogaina tatau o le komepiuta.

Top Free Antiviruses:
Avast Free Antivirus
AVG Antivirus Free
Kaspersky Free

Faʻamaumauga faʻamaumauga:
Lagolago Windows 7
Faatonuga mo le faia o se faʻamaumauga o le Windows 10

Aua e te tapeina auaunaga e te le o mautinoa. Muamua lava, e aʻafia ai le puipuiga o faiga o polokalame antivirus ma afi (e ui lava o faʻatautaia lelei meafaigaluega puipuia e le mafai ai e oe ona faʻasaʻo oe lava). Ia mautinoa e tusi i lalo fea o auʻaunaga na e faia suiga ina ia mafai ai ona e toe faʻafoi mea uma i le tulaga o faʻafitauli.

I luga o komepiuta mamana, o gaioiga gaioiga atonu e le mafai ona matauina, ae o masini galue tele o le a mautinoa lava le maua o se RAM e leai se totogi ma se masini komepiuta.