Faʻapefea ona tatalaina se faila .bak i le AutoCAD

Faʻamaumauga o le .bak faatulagaga o kopi kopi o ata na faia i le AutoCAD. O nei faila e faʻaaoga foi e faamaumauina ai suiga lata mai i le galuega. E masani lava ona maua i totonu o le pusa lava e tasi o le faila fai ata.

Faiga faila, i le avea ai o se tulafono, e le o faamoemoe e tatala, ae ui i lea, i le faagasologa o le galuega, atonu latou te manaomia le faalauiloaina. Matou te faamatalaina se auala faigofie e tatalaina ai.

Faʻapefea ona tatalaina se faila .bak i le AutoCAD

E pei ona taʻua i luga, o faila faila .bak o loʻo i ai i le nofoaga e tasi o faila faila ata autu.

Ina ia mafai e le AutoCAD ona fatu kopi kopi, siaki le pusa "Fausia kopi kopi" i le "Open / Save" tab i le polokalama.

O le .bak faatulagaga ua faʻamatalaina e le mafai ona mafai ona faʻaalia e polokalame na faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. Ina ia tatalaina, e na ona e manaʻomia le suia o lona igoa ina ia iai lona igoa i le pito i tua .dwg i le faaiuga. Aveese ".bak" mai le faila faila, ma tuu i le nofoaga ".dwg".

Afai e te suia le igoa ma faila faila, o le lapataiga e faʻaalia e uiga i le mafai ona le mafai ona faʻaaogaina le faila pe'ā uma ona toe igoa. Kiliki "Ioe."

A maeʻa lena, fai le faila. O le a tatala i totonu o le AutoCAD o se ata masani.

Isi lesona: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

Pau lava lena. O le tatalaina o se faila faila o se galuega faigofie lava lea e mafai ona faia i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.