Matou te tuʻuina atu le Windows 7 i le isi "hardware" SYSPREP aoga


O le faʻaleleia o le PC, aemaise lava, le sui o le motherboard, faʻatasi ma le faʻatulagaga o se kopi fou o Windows ma polokalama uma. E moni, e na o le amataga lava lenei. O tagata faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaogaina le fesoasoani a le SYSPREP faʻaaogaina i totonu o le polokalama, lea e mafai ai e oe ona sui mea e aunoa ma le toe faʻaleleia o le Windows. Faʻafefea ona faʻaaoga, o le a matou talanoa i lenei tusiga.

SYSPREP faʻaaoga

Sei o tatou iloiloina puupuu lenei aoga. SYSPREP galue e pei ona taua i lalo: a uma le faʻalauiloa, e aveesea uma avetaavale e "nonoa" le faiga i masini. A maeʻa le taotoga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tino eletise i se isi tina. O le isi, o le a matou tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili mo le faʻafeiloaʻiina o Windows i le "motherboard" fou.

Auala e faʻaaoga ai SYSPREP

Aʻo le i faagasolo le "siitia", faʻasaʻo i luga o isi faʻasalalauga ia tusi taua uma ma faʻamaeʻaina galuega uma o polokalama. O le a manaʻomia foi ona e aveesea mai le masini komepiuta ma masini komepiuta, pe afai ei ai, na faia i polokalame emulator, mo se faataitaiga, Daemon Tools or Alcohol 120%. E manaʻomia foʻi le tapeina o le polokalame anti-virus, pe afai e faʻapipiʻi i lau PC.

Faʻamatalaga auiliili:
Le faʻaaogaina o le Daemon Tools, Alcohol 120%
Faʻafefea ona iloa po o le a le antivirus e faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta
E faʻafefea ona faʻamalo le virus

  1. Taumafai le aoga e avea ma pule. E mafai ona e mauaina i le tuatusi lenei:

    C: Windows System32 sysprep

  2. Fetuunai ia faasologa e pei ona faaalia i le screenshot. Faʻaeteete: o mea sese i inei e le taliaina.

  3. O loʻo matou faʻatali mo le aoga e faauma lana galuega ma tape le komepiuta.

  4. Faʻasese le kilivaleti mai le komepiuta, faʻafesoʻotaʻi i le "motherboard" fou ma faʻapipiʻi le PC.
  5. O le isi, o le a tatou vaʻai pe faʻapefea ona amataina le auaunaga, faʻapipiʻi masini, saunia le PC mo le faʻaaoga muamua, i se tulaga lautele, amio tutusa tutusa ma le taimi mulimuli o se faʻatulagaga masani.

  6. Filifili se gagana, faʻatulagaina o le piano, taimi ma tupe ma kiliki "Lisi".

  7. Ulufale mai se igoa fou fou. Faamolemole ia matau o le igoa na e faaaogaina muamua o le a "ave", o lea e tatau ai ona e mafaufau i se isi. Ona mafai lea ona faʻaaogaina lenei tagata faaaoga ma faʻaaoga le "tala" tuai.

    Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tape se tala i le Windows 7

  8. Fausia se fatuga mo le tala na fatuina. E mafai ona e lafoaia lenei laasaga e ala i le kiliki "Lisi".

  9. Talia le maliega laisene a Microsoft.

  10. Ma le isi, matou te filifilia po o fea o faʻamaumauga e faʻaaogaina. Ole laasaga lenei e le taua, talu ai o mea uma e mafai ona faia mulimuli ane. Matou te fautuaina le filifiliina o le filifiliga faatasi ai ma se tali tuʻufaʻatasia.

  11. Matou te setiina lau taimi lata mai.

  12. Filifili le nofoaga oi ai nei o le komepiuta i luga o le upega tafailagi. O iinei e mafai ona e filifili "Fefaʻatauaʻiga a le Malo mo neti saogalemu. O nei laina e mafai foi ona toe faatulagaina mulimuli ane.

  13. A maeʻa le faʻamautuina o le seti, o le a toe amata le komipiuta. O lenei e mafai ona e ulufale i totonu ma amata galue.

Faaiuga

O faʻatonuga i lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e faʻapolopolo se taimi tele e toe faʻaofiina ai le Windows ma polokalama uma e manaʻomia e te galue ai. O le faagasologa atoa e faia ni nai minute. Manatua e tatau ona tapunia polokalame, faʻamalosi siaki ma aveese masini komepiuta, a faʻapea o se mea sese e mafai ona tutupu, lea, i le itu, o le a oʻo atu ai i le le atoatoa o le sauniuniga sauniuniga e oʻo lava i le leiloloa o faʻamaumauga.