Liliu le leo i le komepiuta


O le leo o se vaega, e aunoa ma se mea e le mafai ai ona mafaufau i galuega po o mea faafiafia i se kamupani ma se komepiuta. Modern PC e le gata ina mafai ona taina musika ma le leo, ae e faamaumauina foi ma fai ni faila leo. E faigofie le fesoʻotaiga ma le faʻatulagaina o masini leo, ae atonu e iai nisi o faʻafitauli e faʻaogaina e tagata faʻapitoa. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le leo - pe faapefea ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi failauga ma faʻaofo, faʻapea foi ma fofo faafitauli e ono tutupu.

Liliu le leo i le PC

O faʻafitauli e mafua mai i le le mautonu o le faʻaaogaina pe a faʻaogaina tele masini otiopi i le komepiuta. O le isi mea e tatau ona e gauai i ai o le faatulagaga o le faatulagaga, ma ia iloa pe o avetaʻavale pe ua afaina le gafa o le polokalama o le leo poo le siama. Seʻi o tatou amata i le siakiina o le saʻo fesoʻotaiga o failauga ma faila.

Koluma

Ua vaevaeina failauga i ni leo leo leo, ma o ni tagata siosiomia. E le faigata ona taumateina o le kesi leo e tatau ona faʻapipiʻiina i vaʻa talafeagai, a leai o nisi failauga atonu e le o galulue.

Vaʻai foi: Auala e filifili ai failauga mo lau komepiuta

Stereo

E faigofie mea uma iinei. O failauga vaʻaia e na o le tasi le 3.5 jack jack ma e fesoʻotaʻi atu i le laina-out. Faʻalagolago i le kamupanī, o lanu e sau i lanu eseese, o lea ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le kata, ae masani lava o se mea lanu meamata.

Quadro

O ia fetuunaiga e faigofie foi ona faʻapipiʻi. O fesoʻotaʻiga muamua e fesoʻotaʻi, e pei o le mataupu muamua, i le laina laina, ma le tua (tua) failauga i le sola "Toe". Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o se faiga i se kata e 5.1 poʻo le 7.1, e mafai ona e filifili se fesoʻotaʻi uliuli poʻo le paʻu.

Faʻaoga leo

O le galulue faatasi ma ia faiga e sili atu ona faigata. Lenei e tatau ona e iloa po o fea galuega e faʻafesoʻotaʻi ai failauga mo faamoemoega eseese.

  • Green - laina laina mo failauga i luma;
  • Black - mo le tua;
  • Yellow - mo le totonugalemu ma le subwoofer;
  • Grey - mo le faʻatulagaina o itu 7.1.

E pei ona taua i luga, e eseese lanu, ona faitau lea o faatonuga ao leʻi fesoʻotaʻi.

Leoleo

Ua vaevaeina leolele i mea masani ma tuʻufaʻatasia - faila. E ese foi i latou i le ituaiga, uiga ma le sootaga ma e tatau ona fesootai i le 3.5 laka laina-laina poʻo le uaea USB.

Vaʻai foi: Le auala e filifili ai suʻeliʻu mo se komepiuta

O masini e tuʻufaʻatasia, faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma se masini faaleotele leo, e mafai ona iai ni pulou se lua. Tasi (lanu piniki) e faʻapipiʻi i le masini leo, ma le lua (green) e fesoʻotaʻi i le laina laina.

Lelei masini

I le tautalagia o ia ituaiga masini, tatou te uiga o failauga ma faila e fegalegaleai ma se PC e ala i tekinolosi Bluetooth. Ina ia faʻafesoʻotaʻi i latou, e tatau ona i ai se faʻamaumauga talafeagai, lea o loʻo i totonu o le komepiuta e ala i le lē mafai, ae mo le komipiuta, i le tele o tulaga, e tatau ona e faʻatau faʻatau se faʻapitoa faapitoa.

Faitau atili: Matou te faʻafesoʻotaʻi ia failauga eletise, lipine faila

Ma le isi, seʻi o tatou talanoa e uiga i faafitauli na mafua mai i polokalama faʻapitoa poʻo le faʻaogaina o mea leaga.

Faiga o mea

Afai e leai se leo pe a maeʻa fesoʻotaʻi lelei ia masini otio, atonu o le faafitauli o loʻo i totonu o faatulagaga le saʻo. E mafai ona e siakiina ia vaega faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le meafaigaluega faʻapipiʻi talafeagai. Lisi ma le pueina o leo ma isi tafaoga ua fetuutuunai iinei.

Faitau atili: Faʻafefea ona fetuunai le leo i luga o le komepiuta

Avetaavale, tautua ma faʻamaʻi

I le tulaga e saʻo uma ia faatulagaga, ae o le komipiuta e tumau le leo, o le avetaavale po o le le manuia o le auaunaga i le Windows Audio atonu e tuuaia. Ina ia foia le tulaga, e tatau ona e taumafai e toe faafou le avetaavale, faapea foi ma toe amata le auaunaga tutusa. E taua foi le mafaufau e uiga i se osofaia o le siama, lea e mafai ona faaleagaina ai nisi o vaega o mea e pulea le leo. O le a fesoasoani e faʻataʻitaʻi ma togafitiga le OS faʻatasi ai ma le fesoasoani a meafaigaluega faapitoa.

Faʻamatalaga auiliili:
Leai se leo ile komepiuta ma Windows XP, Windows 7, Windows 10
E le galue le lipine i luga o le komepiuta

Leai se leo i totonu o le masini

O se tasi o faafitauli taatele o le leai o se leo i totonu o le masini pe a matamata i se vitio pe faʻalogo i musika. Ina ia foia, e tatau ona e gauai atu i nisi faatulagaga o le polokalama, faapea foi masini plug-ins.

Faʻamatalaga auiliili:
Leai se leo i Opera, Firefox
Fofoina o le faafitauli i le leo o loo misi i le masini

Faaiuga

O le autu o le leo i luga o se komepiuta e tele naua, ma e le mafai ona faʻamafaʻailogaina uma nuances i se mea e tasi. E manaʻomia e se tagata faʻapipiʻi ona iloa mea o loʻo i ai ma pe oa fesoʻotaʻiga latou te fesoʻotaʻi atu i ai, faʻapea foi ma le auala e foia ai nisi o faʻafitauli e tulaʻi mai pe a galulue i se faʻalogo leo. I lenei tusiga ua matou taumafai e faamanino nei fesili i le manino e mafai ma matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga na aoga mo oe.