Faʻaliliuina le XML data i le ata DXF


O le faʻaaogaina o pepa faʻamaumauga e faʻagesegese ae e mautinoa lava e suia pepa pepa faʻamau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele le ofisa resitala o cadastral e tuʻuina atu faʻamatalaga i le faiga faʻaeletoroni, aemaise lava i le XML format. O nisi taimi o faila e manaʻomia ona liua i se ata sologa lelei i le faatulagaga o le DXF, ma i la tatou tusiga i aso nei tatou te mananao e tuʻuina atu tali i lenei faafitauli.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le DXF

Auala e faaliliuina ai XML i le DXF

O faʻamaumauga XML o loʻo tuʻuina atu i faʻamatalaga e matua manino lava, o le mea lea, ina ia liua ia faila i se ata DXF, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni polokalame faapitoa e liliu mai.

Metotia 1: XMLCon XML Converter

O se mea itiiti e faʻaaogaina e faaliliuina ai faila XML i ituaiga eseese o tusitusiga ma faʻamatalaga kalafi, e aofia ai DXF.

Maua le XMLCon XML Converter mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

  1. Tatala le polokalama ma faʻaaoga le ki "Faaopoopo Failautusi" mo punaoa lafoina XML.
  2. Faaaoga "Saili" e faʻasalalau i le pusa faʻatasi ma le pepa XML. A uma ona faia lenei mea, filifili le pepa ma kiliki "Tatala".
  3. I lalo o le faamalama o le pule o pepa ua ave i ai, o loʻo i ai se lisi o le pa'ū "Liua"O loʻo i ai filifiliga mo le faʻasologa mulimuli o le liua. Filifili le ituaiga o DXF lea e te manaʻo e liliu le XML.
  4. Faaaoga faʻalautele tulaga o le polokalama, pe'ā tatau ai, ma taomi le ki "Liliu mai" e amata ai le faagasologa o le liuaina.
  5. O le alualu i luma o le faʻatinoga e mafai ona maua i totonu o le faʻamafanafanaga o loʻo i lalo o le faamalama. I le tulaga o le liua manuia o le ae vaʻai i le savali lenei:

    O le polokalama e faʻapipiʻiina ai faila i le tusi faʻasino i tafatafa o le uluai kopi.

XMLCon XML Faaliliu o se polokalama totogi, o le demo demo lea o le mea e matua tapulaa.

Metotia 2: Polygon Pro: XML Converter

I le avea ai o se vaega o le poloketi polokalama Polygon Pro, o loʻo i ai se tagata liliu mai i faila o le XML i isi faatulagaga, ata uma ma tusitusiga, e aofia ai le DXF.

Faʻamaumauga aloaia Polygon Pro

  1. Tatala le polokalama. Tusi i luga o le laina "Vaega faaopoopo" agai i luga e faasino "Faʻamatalaga XML" ma kiliki i luga.
  2. A maeʻa le faamalama "Faʻamatalaga XML" Muamua lava, fesuiaʻi le faatulagaga o le gaosiga i le DXF, siaki le pusa e fetaui. Le isi, kiliki le ki "… "e amata filifili filifiliga faila.
  3. I le kopi atoa o le window Polygon Pro o le a faʻaalia "Saili"lea e mafai ona e filifilia ai se faʻamatalaga XML. O le faʻamalologa o le lomiga o le oloa e matua faatapulaaina ma e le faatagaina ai le faaliliuina o faila faila, aua e faʻaalia ai le pule o faʻataʻitaʻiga na fausia i le polokalama. Kiliki i totonu "Lelei".
  4. E le gata i lea, pe afai e tatau ai, faʻaaoga filifiliga faʻafouina o le liua ma filifili le faila o le faʻaiuga mo faila liliu.

  5. A maeʻa ona faia lenei mea, kiliki le ki "Liliu mai".

  6. O le alualu i luma o le liua o loʻo faʻaalia o se tulaga alualu i luma i lalo o le faamalama o le polokalama.
  7. A maeʻa le faagasologa o le liua, o le a faʻaalia se faamalama ma se filifiliga o gaioiga.

    Kiliki i luga "Ioe" o le a taʻitaʻia ai le tatalaina o le faila DXF maua i le polokalama e fesoʻotaʻi ma lenei faatulagaga. Afai e leai se polokalama talafeagai, o le a tatalaina le i totonu Tagalaʻau.

    Kiliki i luga "Leai" naʻo le faila i le faila i le faʻamaumauga muamua. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi se tapulaa iinei: e oʻo lava i le faila na liua mai le faʻataʻitaʻiga o le a le sili atu ma le 3 taimi e faasaoina ai, pe a maeʻa ona manaʻomia e le polokalame se faʻatauga.

Polygon Pro: O le XML Converter e le o se fofo lelei mo le faʻaaogaina e tasi ona o le faʻaititia o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga, ae afai e tatau ona e faʻaaogaina pea le XML extracts i le DXF, ona e mafaufau lea i le faʻatauina o se laisene.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faaliliuina o XML i le DXF e le o se galuega faigofie, ma e leai se fofo e mafai ona faʻaaoga. O le mea lea, afai o le fesili o se tau, e tatau ona e mafaufau lelei e uiga i le faatauina mai o polokalama faʻapitoa mo nei faʻamoemoega.