O fea oi ai le talafaasolopito o faʻamaumauga i le ICQ


O faʻamaumauga a le tagata lava ia e le o taimi uma e teuina ai i se puipuiga lea e fia maua e le tagata faʻaaoga. O le toʻatele e fai mai e tatau ona suia uma faʻaufaʻailoga i se taimi masani ma i taimi uma e mafai ai, ina ia le mafai ai e tagata osofaia ona maua le faʻamatalaga. Matou te aʻoaʻoina auala e suia ai le upega tafailagi i totonu o le sosaiete fesoʻotaʻi masani o le Odnoklassniki.

Faʻafefea ona suia lau faʻaumauga i le Odnoklassniki

E naʻo le tasi le auala e faʻavavevave ai ona suia le upu faila e maua ai lau faʻamatalaga patino i le upega tafaʻilagi faʻafesoʻotai OK. O nai kiliki i luga o le saite ma le faʻailoga ua uma ona i ai se faʻamatalaga fou. O le mea autu - aua nei galo!

Vaʻai foi: Faʻamanatuina le faʻamaoni i le Odnoklassniki

Laasaga 1: alu i tulaga

Muamua, i luga o le itulau patino e te manaʻomia e suʻe ai se vaega ma faʻamaufaʻailoga. E faigofie lava ona fai: i lalo o le ata o le tagata o loʻo i ai se lisi o mea eseese, e aofia ai "Oʻu Faʻamaumauga".

Laasaga 2: Faʻatulagaga Faʻatonu

I le lisi o mea uma ma faʻaiuga o loʻo i ai se mea "Manatu taua", lea e tatau ona e kiliki e te alu i le lisi o mea e suia ai le password. O nei mea uma o le a iai i le ogatotonu o le mata.

Laasaga 3: Suia le upu motusia

Toeitiiti lava i le ogatotonu o le masini o loʻo i ai se laina faʻatasi ma se upega tafailagi e mafai ona e sui ai. Toto le kio i luga o lenei laina ma kiliki le ki "Suiga" i lalo o le upu faʻaulu e alu i le faʻaofiina o se faʻaopoopo fou e faʻaoga ai le itulau.

Laasaga 4: Upu fou

I le taimi nei, e tatau ona e ulufale i se upu fou, lea e tatau ona ausia nisi o mea e manaʻomia i totonu o le faamalama e tasi, ma e le tatau ona faʻaaoga muamua e le tagata faʻaoga. E le gata i lea, e tatau foi ona e faʻamaonia le code old access code i luga o le 'upega tafaʻilagi ina ia faʻamaonia le faʻamaoniga o le tagata faaaoga o le itulau. Toto "Faasaoina".

Laasaga 5: Fesuiaiga o upu Motugaafa

Afai e faʻamalosia le upu faʻamalosi, o le a faʻaalia se faamalama fou, lea o le a logoina oe e uiga i le suiga manuia o le palakalafa i totonu o le upega tafailagi o Odnoklassniki. E tumau pea e taomi ai le ki "Katia" ma faʻaauau ona galue i le 'upega tafaʻilagi e pei ona i ai muamua, naʻo le taimi nei ua ulu atu i se faʻaupuga fou pe a ulufale.

O le mea moni, o laasaga uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga e vave ona faia. E mafai ona e suia le upu faʻaulu i totonu o le minute. Afai ei ai pea au fesili e uiga i lenei autu, ia tusi i totonu o faʻamatalaga. E sili atu le fai mai ia i matou ma maua le tali saʻo nai lo le suʻe na o oe ma fai taga sese ile luga ole laupepa.