E faʻafefea ona suia le Windows 10 password

Afai o nisi mafuaaga e tatau ona e suia ai le upega tafailautusi a le tagata faaaoga i le Windows 10, e masani lava ona faigofie ona fai (pe afai ua e iloa le upu o loo i ai nei) ma e mafai ona faatinoina i le taimi e tasi i ni auala, lea o lea laasaga ma lea laasaga i lenei faatonuga. Afai e te le iloa lau upega tafailagi o loʻo iai nei, e tatau ona fesoasoani se isi aʻoaʻoga i le auala e toe faʻafoʻi ai lau upega tafailagi Windows 10.

Ae e te leʻi amata, mafaufau i se tasi o manatu taua: i le Windows 10, atonu e i ai sau faʻamatalaga a Microsoft poʻo se faʻamatalaga i le lotoifale. O se auala faigofie e suia ai le upu faʻamaonia i totonu o laina e galue mo lena mea ma mo se isi tala, ae o isi vaega o loʻo faʻamatalaina e eseese mo ituaiga taʻitasi.

Ina ia iloa po o le a le ituaiga o teugatupe e faʻaaogaina i luga o lau komepiuta po o lau komepiuta, alu i le amataga - tafaʻi (gear icon) - faʻamatalaga. Afai e te vaʻai i lou igoa faʻapitoa ma lau tuatusi imeli ma le '' Faʻamaumauga a le Microsoft Account ', o le mea lea, o se faʻamatalaga a Microsoft. Afai e naʻo le igoa ma le saini "Accounting Local", ona avea lea o lenei tagata faʻaaoga ma "faʻalapotopotoga" ma e le o faʻasalaina i luga o le initaneti ona faatulagaga. E mafai foi ona aoga: E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafailagi pe a e faʻapipiʻi i le Windows 10 ma pe ae ala mai i le falemaʻi.

  • E faʻafefea ona suia le upu faʻaulu i totonu o tulaga o le Windows 10
  • Suia le upega tafailagi a le Microsoft i le initaneti
  • Faaaogaina o le laina o le poloaiga
  • I totonu o le komiti e pulea
  • Faaaogaina o "Pulea Faakomepiuta"

Suia le palakalafa o le tagata faaaoga i le Seti 10 seti

O le auala muamua e suia ai le upega tafailagi a le tagata faaaoga o se tulaga masani ma masalo o le faigofie: faʻaaogaina o le Setete 10 faʻapitoa na fuafuaina mo lenei mea.

  1. Alu i le Amata - Taʻutuʻuga - Faʻamatalaga ma filifili "Tautuʻuga Faʻasalalau".
  2. I le "Password Password Change Your Account Password", kiliki le "Suiga" button.
  3. O le a manaʻomia lou ulufale i lau faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina nei (e le gata i lea, afai ei ai sau faʻamatalaga a Microsoft, o le suia o le upu moni o le a manaʻomia ai foi le fesoʻotaʻi atu o le komepiuta i le Initaneti i le taimi o nei laasaga).
  4. Ulufale mai le upu fou ma se faʻamaoniga mo le (i le tulaga o se tagata faʻapitonuʻu) poʻo le tuatusi tuai, faʻatasi ai ma le faʻailoga fou faʻalua (mo le faʻamatalaga a Microsoft).
  5. Kiliki "Next", ona sosoo ai lea, pe a uma ona faʻaaogaina tulaga, Fai.

A maeʻa nei laasaga, a e toe ulufale mai, e manaʻomia ona e faʻaoga le vaʻai fou o le Windows 10.

Manatua: pe afai o le faamoemoega o le suia o le upu o le savali ia vave, nai lo le suia, i luga o le itulau e tasi ("Options Login") e mafai ona e seti se PIN po o se faʻamatalaga kalafa e ulufale ai i le Windows 10 (o le a tumau pea le upu tutusa, ae e te le manaʻomia ona e ulufale i ai ina ia mafai ai ona e ulu atu i le OS).

Suia le upega tafailagi a le Microsoft i le initaneti

I le tulaga e te faʻaaogaina se faʻamatalaga a le Microsoft i le Windows 10, e mafai ona e suia le upega tafailagi a le tagata faaaoga e le o le komepiuta lava ia, ae o luga ole initaneti i totonu o teugatupe i luga o le upega tafaʻilagi a le Microsoft. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faia lenei mea mai soʻo se masini e fesoʻotai i le Initaneti (peitai ina ia mafai ona e ulufale i totonu ma se upu faʻamaonia e setiina i lenei auala, e tatau foi ona fesoʻotaʻi lau komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10 i le Initaneti pe a e ulufale e faʻamaopoopo le palakalafa suia).

  1. Alu i le //account.microsoft.com/?ref=settings ma saini faʻatasi ai ma lau 'upega tafailautusi a le Microsoft account oi ai nei.
  2. Suia le upu moni e faaaoga ai le tulaga talafeagai i totonu o le teugatupe.

A maeʻa ona e faʻasaoina tulaga i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft, i luga o masini uma e te nofo ai i le faʻaaogaina o lenei tala e fesoʻotaʻi ma le Initaneti, o le a suia foi le upu faʻaulu.

Auala e suia ai le upega tafailagi mo se tagata faʻapitoa i le Windows 10

Mo faʻamatalaga i le lotoifale i le Windows 10 e tele auala e sui ai le upu faʻaulu, e faaopoopo atu i tulaga i totonu o le "Faʻamasinoga", faʻalagolago i le tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se tasi.

Faaaogaina o le laina o le poloaiga

  1. Faʻasaʻo le osofaʻiga o le faʻatonuga a le Pule (Faatonuga: Auala e momoe ai le faʻasologa mai le Pule) ma faʻaaoga tulafono nei i le faasologa i le ulu atu i Totonu o ia taʻitasi.
  2. upega tafailagi (o se taunuuga o le faʻatinoga o lenei poloaiga, faʻalogo i le igoa o le tagata ua manaʻoina, ina ia aloese mai mea sese i le isi poloaiga).
  3. net user username new_password (iinei, o le igoa o le igoa o le igoa manaomia mai le Laasaga 2, ma o le upu fou fou o le upu lea e manaomia ona seti. Afai o le igoa o le igoa e iai avanoa, tuu i upusii i le poloaiga).

Ua faia. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a setiina se faʻaupuga fou mo le tagata ua filifilia.

Suia le upu faʻamalosi i totonu o le komiti o loʻo pulea

  1. Alu i le komipiuta Windows 10 (i le "View" i le pito i luga taumatau, seti "Ata") ma tatala le aitema "Faʻamaumauga a Tagata Uma".
  2. Kiliki "Puleaina le isi teugatupe" ma filifili le tagata e manao i ai (e aofia ai le tagata o iai nei, pe afai e te suia le upu fai upu mo ia).
  3. Kiliki "Suia le Upu".
  4. Ulufale mai le upu tatala lata mai ma ulufale le faʻaiuga fou faʻaluaina.
  5. Kiliki le "Change Word" button.

E mafai ona e tapunia faʻamatalaga o le pulea o vaega ma faʻaoga le upu fou i le isi taimi e te ulufale ai.

Faʻamatalaga a le Faʻatonu i le Pulea Faʻamatalaga

  1. I le sailiga i luga o le galuega a le Windows 10, amata ona taina le "Puleaina o komepiuta", tatala lenei meafaigaluega
  2. Alu i le vaega (tauagavale) "Faʻamatalaina o le komepiuta" - "Meafaigaluega" - "Tagata faʻapitoa ma Vaega" - "Tagata faaaoga".
  3. Faʻasani-saʻo i le tagata o loʻo manaʻomia ma filifili "Seti le Upu".

Ou te faʻamoemoe o auala faʻalauiloa e suia ai le upega tafailagi o le a lava mo oe. Afai e le aoga se mea pe o le tulaga e matua ese lava mai le tulaga masani - tuʻu se faʻamatalaga, atonu e mafai ona ou fesoasoani ia te oe.