Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo Lenovo G700

Soʻo se komepiuta feaveaʻi poʻo le feaveaʻi e manaʻomia e le gata o le faʻaogaina o masini komepiuta, ae o avetaavale foi e faʻamautinoa ai le saʻo lelei o le faʻaaogaina o mea uma meafaigaluega ma meafaigaluega faʻapipiʻi. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le auala e sii mai ai ma faʻapipiʻi i luga o se komepiuta Lenovo G700.

Avetaavale e sailia Lenovo G700

I lalo ifo, matou te ufiufi avanoa uma mo le sailia o avetaavale mo le Lenovo G700, e amata mai i ofisa aloaia na ofoina mai e le kamupanī ma faʻauʻu ai "tulaga masani"faʻatino e ala i Windows. E i ai auala masani i le va o nei mea e lua, ae muamua mea muamua.

Metotia 1: Lagolago Faʻamatalaga Lagolago

O le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī o le nofoaga lea e tatau ai muamua muamua ona talosaga mo le polokalama faʻapitoa e manaʻomia mo lenei mea po o meafaigaluega. Ma e ui lava e le lelei le 'upega tafaʻilagi a le Lenovo, e le faigofie tele ona faʻaaoga, ae sili atu ona faigofie le faʻaaogaina, ae sili atu ona taua, ma sili atu ona taua, faʻamaumau o avetaʻavale mo Lenovo G700.

Lenovo Product Support Page

  1. O le fesoʻotaʻiga i luga o le a ave oe i le itulau lagolago mo oloa Lenovo uma. Matou te fiafia foi i se vaega patino - "Laptop and netbooks".
  2. A uma le kilikiina o le ki luga, e lua laulaua lisi o le a aliali mai. I le muamua, e tatau ona e filifilia se faasologa, ma i le lona lua - o se ata faataitai komepiuta: G Series komipiuta (ideapad) ma le G700 Laptop (Lenovo), i le faasologa.
  3. I le taimi lava e maeʻa ai lenei, o le a toe faʻafoʻi le toe tu i le itulau. "Avetaavale ma masini komepiuta", lea o le a e matamata ai i nisi lisi o le pa'ū. O le mea sili ona taua o le muamua - "Faiga Faʻavae". Faʻaaoga ma tusi le Windows o le lomiga ma le bit that is installed on your computer. I poloka "Vaega" E mafai ona e filifilia le vaega o meafaigaluega e te manaʻo e sii ai avetaavale. Manatua "Tuuina Aso" E aoga pe afai o loʻo e suʻeina le polokalama mo se vaitaimi patino. I le lisi "Mataʻutia" E mafai ona maitau le taua o le taua o avetaavale, le numera o elemene i le lisi o loʻo i lalo - mai mea e matua taua i mea uma e maua, faatasi ai ma faʻaaogaina tatau.
  4. A uma ona e ulufale atu i mea uma pe na o le sili ona taua (Windows OS), tusi i lalo lalo ifo. O le ai ai se lisi o vaega uma o komipiuta e mafai ma e tatau ona sii mai mo se komepiuta Lenovo G700. O i latou uma e fai ma sui o se lisi eseese, lea e muamua ona e faʻalauteleina e faalua e ala i le kiliki i luga o pere. A maeʻa lena mea o le a mafai "Download" avetaavale e ala i le kiliki i le ala talafeagai.

    E manaʻomia foʻi manaʻoga faapena i vaega uma o loʻo i lalo - faʻalautele la latou lisi ma alu i le download.

    Afai e manaʻomia e lau suʻega le faʻamaoniga o le download, faʻamautinoa i le faamalama e tatala "Saili" faila mo le faasaoina o faila faila, afai e te manaʻo ai, suia o latou igoa ma kiliki le ki "Faasaoina".
  5. O le taimi lava e te downloadina ai avetaavale uma i luga o le komepiuta, alu e faʻapipiʻi.

    Faʻatoʻa le faila faila ma mulimulitaʻia fautuaga masani a le Faʻasalalau Faʻatonu. O lea ia faʻapipiʻi avetaavale taʻitasi e sii mai i totonu o le polokalama, ona toe fai lea.

  6. Vaʻai foi: Faʻaopoopo pe Aveese Polokalama i le Windows 10

Metotia 2: Faʻamaufaʻailogaina Upega Tafaʻilagi

O le 'upega tafailagi Lenovo' oloʻo tuʻuina atu i tagata e umia a latou komepiuta ma se mea e sili atu le faigofie e suʻe ai avetaavale nai lo le mea na talanoaina i luga. O le mea tonu e le o taimi uma e galue lelei ai, e aofia ai i le mataupu o le Lenovo G700.

  1. Toe faia laasaga 1-2 o le metotia muamua. Faatasi i le itulau "Avetaavale ma masini komepiuta", alu i le lisi "Faʻafou le avetaʻavale aunoa" ma kiliki i le faamau Amata le Suʻe.
  2. Faatali seia maeʻa le faʻamaoniga, mulimuli ane o se lisi faʻatasi ma avetaʻavale na filifilia faapitoa mo lau Lenovo G700 o loʻo faʻaalia i luga o le itulau.

    Talia uma, pe na o mea e te manatu e tatau ai, e ala i le mulimulitai i laasaga o loʻo otooto atu i laasaga 4-5 o le metotia muamua.
  3. O le mea e leaga ai, o le 'upega tafaʻilagi a Lenovo, lea e maua ai le gafatia e otometi le sailia o avetaʻavale, e le o taimi uma e galue ai saʻo. O nisi taimi o le siaki e le maua ai ni taunuuga lelei ma eo mai faatasi ma le savali lenei:

    I lenei tulaga, e tatau ona e faia le mea o loʻo ofoina mai i le faamalama i luga - mea faigaluega i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Lenovo Service Bridge.

    Kiliki "Maliliega" i lalo o le faamalama o le maliega o laisene ma faasaoina le faila faapipii i lau komepiuta.

    Faʻasaʻo ma faʻapipiʻi le talosaga faʻapitoa, ona toe fai lea o laasaga na faʻamatalaina i luga, e amata ile laasaga muamua.

Metotia 3: Talosaga Avanoa

O loʻo faʻatautaia lelei e tagata atinaʻe polokalame faʻapisinisi pisinisi le faigata tele mo le tele o tagata faʻapitoa e suʻe ni avetaavale talafeagai, ma ia ofoina atu ia i latou se tali faigofie - polokalame faʻapitoa e faia lenei galuega. I le taimi muamua, sa matou iloiloina auiliili ia sui autu o lenei vaega, o lea mo se amataga tatou te fautua atu ina ia e faamasani i lenei filifiliga, ona faia lea o lau filifiliga.

Faitau atili: Talosaga mo le faʻatūina faʻapitoa o avetaavale

O le tusiga o loʻo i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o loʻo taʻu mai ai polokalame e sefululua, o le a na o le tasi lava le mea o le ae manaomia - o le a latou taulimaina le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale i le Lenovo G700. Ae ui i lea, matou te fautuaina le faʻaaogaina o DriverPack Solution poʻo DriverMax mo lenei faʻamoemoe - e le gata ina saoloto, ae ua maua foi i le tele o le tele o meafaigaluega ma le polokalama faʻatusa. E le gata i lea, o loo i ai ni a tatou savali mo le galulue faatasi ma i latou taitoatasi.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution ma le DriverMax software

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Polokalama komepiuta, pei o komipiuta tuʻufaʻatasia, e aofia ai mea eseese o meafaigaluega - masini fesoʻotaʻi, galulue faʻatasi. O sooga taʻitasi i lenei filifili uʻamea ua tuʻuina atu i ai se faʻamatalaga faʻapitoa meafaigaluega (faʻapuʻupuʻu e pei o ID). Iloa lona taua, e faigofie ona e maua le avetaʻavale talafeagai. Ina ia maua mai, e tatau ona e vaʻai i ai "Pule Sili"pe a maeʻa e te manaʻomia le faʻaaogaina o se masini suʻesuʻe i luga o se tasi o punaoa faʻapitoa a le upega tafaʻilagi lea e maua ai le tomai e suʻeina e ID. O se faʻamatalaga auʻiliʻili, lea e mafai ona e maua ai avetaavale, e aʻafia ai le toa o le matou tusiga - Lenovo G700 - o loʻo faʻaalia i le mea o loʻo faʻaalia i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: ID ID e pei o se avetaavale

Metotia 5: Pule Faʻatonu

O lenei meafaigaluega o le faʻaogaina o le polokalama, faʻaopoopoga i le mauaina o le ID ma isi faʻamatalaga e uiga i meafaigaluega, e mafai foi ona faʻaaogaina e sii saʻo ma faʻapipiʻi avetaavale. Le lava le faʻaaoga e foia ai a matou faafitauli oi ai nei. "Pule Sili" o le faiga o le suʻega e tatau ona amata ma le lima, vaʻavaʻai mo mea uʻamea uma. Ae o le lelei i lenei mataupu e sili atu ona taua - o faʻatinoga uma o loʻo faia i le siosiomaga o Windows, o lona uiga, e aunoa ma le asiasi atu i soʻo se nofoaga ma faʻaaoga polokalame faʻapitoa. E mafai ona e suʻeina pe faʻapefea ona faʻaaogaina i le Lenovo G700 i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Saili ma faʻafou le avetaavale e faʻaaoga le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

Soo se tasi o metotia ua tatou iloiloina e mafai ai ona tatou foia le faafitauli o loʻo taʻua i totonu o le tusiga download vevek download avetaʻavale mo le komepiuta Lenovo G700. O nisi oi latou e aofia ai le suʻesuʻega ma le faʻatulagaina o tusi, o isi e fai otometi mea uma lava.