PerfectDisk 14.0.892

O PerfectDisk o se polokalama mo le faʻamalosiina o le faila o se faila māmā. O loʻo i ai ni faʻaopoopoga mataʻituina e lagolago ai "S.M.A.R.T.", puipuia le vaevaeina o faila ma sili atu. Afai e te manaʻomia se polokalama e mafai ona vave faʻavaveina le masini teu oloa, ona e mautinoa lea o au uo i PerfectDisk.

O se tasi lea o polokalame pito i sili ona lelei mo le faʻamautuina o faila i lau masini komepiuta. O PerfectDisk ei ai le numera muamua o foliga e mafai ai ona galue faʻatasi ma se komipiuta a le komipiuta e faʻalelei pe a mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se faʻatulagaga sili ona maualuga i le mea e mafai ona e setiina ai se taimi mo le faʻamalosi. E le gata i lea, e pei o se numera itiiti o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua, e mafai e PerfectDisk ona vaʻaia le faʻagasologa o faila faila.

Faʻamatalaga suʻesuʻeina o le polokalama masini

A amata muamua oe PerfectDisk faʻafuaseʻi ona amata le auʻiliʻiliga o le setete o loʻo i ai nei o le puʻupuʻu o se komepiuta poʻo se komepiuta. O le mea moni, o le galuega o lenei auʻiliʻiliga o le maua lea o faʻamatalaga o le polokalame e uiga i le tulaga aoao o le faila ma le manaʻoga mo le faʻamalosi.

Puʻeina le malosiaga faʻaoʻo

O le polokalama e aofia ai se uiga aoga e mafai ai ona e tapeina le komepiuta i le taimi lava e maeʻa ai le faʻalavelave faʻaleaogaina. Faʻafetai i lenei Pusa Paʻetino Atoatoa, e mafai lava e le tagata faʻaoga ona tuʻu le komepiuta mo le po e aunoa ma le faʻaalu o soʻo se taimi e galue i le sili ona lelei faila.

Talafaasolopito o le polokalama

E pei o le tele o polokalama faʻapitoa mo le faʻaleagaina, o PerfectDisk o loʻo i ai se faʻailoga e teu ai totonu. E mafai ona teuteuina i le aso. E tatau ona e faʻaleleia ma le faʻalelei lenei faʻamatalaga.

E tāua tele, e mafai ona faʻaolaina ogalaau ma e oʻo lava ina lomia i le lolomi tuusaʻo mai le faamalama o le polokalama.

Faʻasalaga faʻafuasei

O se tasi o mea mataʻina o le "Tafa o le Taimi Puipui". E mafai ona mafai mo soʻo se vaeluaga talafeagai o lau masini komepiuta. E mafai ai e le polokalama ona faʻataunuʻuina vave lava pe a uma ona amata lau PC.

Afai e te manaʻo i le PerfectDefisk ina ia faʻaaogaina uma vaega o se puʻupuʻu, aua o loʻo i ai "Boot Time Degfrag" i le lalolagi atoa mo le masini atoa.

Puipui le vaevaega

O se tasi o itu taua o le polokalama o le galuega "OptiWrite". E mafai ai e oe ona taofia le vaevaeina o le faila i le faila e sili ona lelei i le lumanaʻi. Faʻitiʻitia avanoa o vaevaega Faʻasaoina e PerfectDisc taimi ma punaoa, aua o faila faʻamalosi o le a itiiti ifo.

Faʻasalaga faʻasalalauga mo polokalama

E mafai ona e faʻaopoopoina soʻo se polokalame i le koluma o le faʻamautuina, ma pe a faʻalauiloa le polokalama faʻapipiʻi i luga o le komipiuta, o le a le faʻaalia le faʻasalalauga.

Polokalama polokalame

O iinei e mafai ona e faʻateleina le aganuʻuina o le faatinoga o PerfectDisk, ma faatulaga ona aso faigaluega. O le faamalama e aofia ai kalena uma na faia muamua ma le kalena lava ia, lea e faʻaalia i le aso o le a aoga ai se seti o faatulagaga.

O le kalena e faʻaopoopoina i le lima e le tagata faʻaaoga pe a faia. Mo tulaga, o loʻo i ai le tele o vaega e 5 mo le filifilia o tagata taitoatasi, faigofie mo tafaoga galuega.

Pulega o nofoa

O lenei faamalama ua maua ai le avanoa i meafaigaluega mo le sili atu o avanoa i luga o lau pulou. O se tasi o meafaigaluega o "Faamama"lea e faʻaaogaina ai faila faila uma e le manaʻomia i luga o le komepiuta.

Ua mafai e PerfectDisk ona suʻe ni faila faifaalua e ave ai avanoa faaopoopo i luga o lau komepiuta, ma fetaui ma le atoatoa.

E mafai ona e maua le auiliiliga o lipoti e uiga i le nofo ai ma avanoa avanoa i luga o le taavale i se tasi o meafaigaluega e pulea ai nofoaga.

Faamatalaga mai le S.M.A.R.T.

Matala ma galuega "S.M.A.R.T." logoina le tagata faʻaoga e uiga i tulaga masani ma le malosi o taʻavale malosi o loʻo i ai nei. Afai ei ai ni nai mea, ona faʻasalalau faʻamatalaga lea e uiga i masini taʻitasi. Muamua, e tatau ona e gauai atu i vaega e lua - o le vevela ma le soifua maloloina o le disiki.

Auiliiliga

O lenei faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga tuʻufaʻatasia o le polokalama. O iinei e mafai ona e mauaina ai faʻamatalaga ua uma ona faʻamatalaina e uiga i se kalena masani, o nei galuega "S.M.A.R.T." e uiga i le tulaga o le faigata.

E mafai foi ona e gauai atu i tau i le pito i luga o le faamalama e faaali atu ai faamatalaga e uiga i le tetee.

Mama

  • E mafai e tagata faʻapitoa ona faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga saoloto o le polokalame faʻatapulaʻa gafatia;
  • Le galuega o le puipuia o le vaevaega o faila i luga o le disiki o se komepiuta po o le komepiuta;
  • O se polokalama muamua ma le fetaui polokalame fuafuaina.

Faʻafitauli

  • E leai se fesoʻotaʻiga a Rusia aloaia;
  • Ua totogi le polokalama. I le saolotoga o le faʻatapulaʻaina o galuega.

Ua faʻamalieina atoa e le polokalama le manaʻoga o tagata faʻapitoa e faʻavave le komepiuta e ala i le faʻamautuina o le faila. E manaia le galulue faatasi ma PerfectDisc ona o se faʻamatalaga manino ma faʻaonaponei tagata faʻaonapo nei. E mafai ona e fuafuaina fuafuaga a le faʻatautaia o le polokalame mo se taimi umi e sau ai ma faʻagalo e uiga i le asiasi atu i ai, ao faʻapolopolo taimi. O le mea moni, o PerfectDisk o se meafaigaluega sili mo le faʻafefeteina o le polokalama ma mataʻituina le tulaga o le puʻupuʻu o lau komepiuta i lona atoaga.

Faʻasologa faʻamaumauga PerfectDisk

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Puran defrag Faʻafefete UltraDefrag Vopt

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ua mafai e PerfectDisk ona faʻamalosi lau polokalama faila ma puipuia le vaevaeina o faila ina ia faigofie ai mo oe ma lau komepiuta ona galue.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Raxco Software
Tau: $ 30
Toa: 40 MB
Gagana: Igilisi
Version: 14.0.892