Wedding Maker Maker Gold 3.53


O le paʻu o le afi ua fausia i totonu o Windows lea ua mamanuina e faʻaleleia ai le saogalemu o le polokalama aʻo galue i luga o se fesoʻotaiga. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina galuega autu a lenei vaega ma iloa auala e faʻapipiʻi ai.

Faʻasalaga o le laupepa

E toatele tagata e le amanaiaina le fau-pafu, ma manatu ua le aoga. Ae ui i lea, o lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faateleina le saogalemu o lau PC i meafaigaluega faigofie. E le pei o polokalame lona tolu (aemaise lava saoloto), o le telefoni e faigofie ona puleaina, o loʻo i ai se faʻafeiloaiga faʻatautaia ma ni mea manino.
E mafai ona e alu i le vaega filifilia mai le mea masani "Lisi Pulea" Windows

  1. Valaʻau le lisi Taumafai kulupu autu Windows + R ma ulufale i le poloaiga

    pulea

    Matou te fetaomi atu "Lelei".

  2. Suʻe e matamata i le mode "Ata Laiti" ma maua ai le peleti "Palola Puipui o le Windows".

Faʻasinomaga faʻavae

E lua ituaiga o fesoʻotaiga: tagata tumaoti ma lautele. Muamua o fesoʻotaʻiga faʻalagolago i masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale poʻo le ofisa, pe a iloa uma faʻailoga ma malupuipuia. O le lona lua o fesoʻotaʻiga ia i fafo mai auala e ala i fesoʻotaiga uila poʻo le faʻafesoʻotaʻi. Ona o le lē mafai, o fesoʻotaiga lautele ua manatu e le malu puipuia, ma o tulafono e sili atu ona maʻaleʻale e faʻaaogaina ia i latou.

Faʻasaga ma faʻamaonia, loka, faʻamatalaga

E mafai ona e faʻagaoioia le paʻafa poʻo le faʻamalo e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻi talafeagai i le vaega o le faatulagaga:

Ua lava le tuʻuina o le ki i le tulaga o loʻo manaʻomia ma faʻasalalau Ok.

O le polokaina o lona uiga o le faʻasaina o fesoʻotaʻiga uma e oʻo mai, o lona uiga, o soʻo se talosaga, e aofia ai le masini komepiuta, o le a le mafai ona e sii mai faʻamatalaga mai le upega tafailagi.

O faʻamatalaga o faʻamalama faapitoa e aliali mai pe a taumafai polokalama masalomia e maua le Initaneti poʻo le fesoʻotaiga i le lotoifale.

O le gaioiga e faʻaleagaina e ala i le le siakiina o siaki i totonu o pusa na faʻamaonia.

Toefaʻutuʻu tulaga

O lenei faiga e faʻaumatia ai tulafono uma a le tagata e faʻaaogaina ma faatulaga seti i tau faʻagata.

O se taotoga masani e masani ona faia pe a fai e le lelei se paʻu o le afi ona o mafuaaga eseese, faʻapea foʻi ma le le manuia o faʻamatalaga i tulaga saogalemu. E tatau ona malamalama o le "saʻo" o filifiliga o le a toe faʻafoʻi, lea e mafai ona oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina o talosaga e manaʻomia ai fesoʻotaiga vavave.

Fegalegaleaiga ma polokalama

O lenei tulaga e mafai ai nisi polokalama ona faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga mo faʻamatalaga faʻamatalaga.

O lenei lisi e taua foi o "tuusaunoaga". Auala e galulue ai ma ia, sei tatou talanoa i le vaega aoga o le tusiga.

Tulafono

O tulafono o le meafaigaluega autu lea mo le puipuiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻasaina pe faʻatagaina fesootaiga fesoʻotaʻi. O nei filifiliga o loʻo i ai i le vaega sili atu filifiliga o vaega.

O tulafono faʻafeiloaʻi e aofia ai aiaiga mo le mauaina o faʻamatalaga mai fafo, o lona uiga, o le siiina mai o faʻamatalaga mai le upega tafaʻilagi (download). O tulaga e mafai ona faia mo soʻo se polokalama, vaega o mea, ma ports. O le faʻatulagaina o tulafono e aofia ai le faʻatagaina po o le faʻatagaga e tuʻuina atu talosaga i 'auʻaunaga ma faʻatautaia le faagasologa o le "toe faafoi" (faʻapipiʻi).

O tulafono malupuipuia e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi e faʻaoga IPSec - o se seti o faʻasalalauga faʻapitoa, e tusa ai ma le faʻamaoniga, mauaina ma le faʻamaonia o le saʻo o faʻamaumauga na maua ma latou faʻamalamalamaga, faʻapea foi ma le malupuipuia o le tuʻuina atu o ki i luga o fesoʻotaiga i le lalolagi.

I le paranesi "Mataʻituina"I le faʻasologa o vaega, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i na fesoʻotaʻiga e faʻamautu ai tulafono mo le puipuiga.

Faʻamatalaga

O faʻamaumauga o se seti o laina mo ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga. E tolu ituaiga o latou: "Aoao", "Tagata Tumaoti" ma "Faʻamatalaga o Faʻamaumauga. Na matou faatulagaina i latou i le faasologa o faasolosolo o le "vevesi", o lona uiga, o le maualuga o le puipuiga.

I le taimi o faʻatinoga masani, o nei seti e faʻaaogaina aunoa pe a faʻafesoʻotaʻi i se ituaiga o fesoʻotaiga (filifilia pe a fatuina se fesoʻotaʻiga fou poʻo le fesoʻotaʻiina o se mea faifaʻatonu - o se keli kesi).

Faataitai

Ua matou suʻesuʻeina galuega autu a le pa puipui, o lea o le a matou agai atu i le vaega aoga, lea o le a matou aoao ai pe faapefea ona faia ni tulafono, tatala ports ma galulue faatasi ma tuusaunoaga.

Faia o tulafono mo polokalama

E pei ona uma ona tatou iloa, o tulafono o loʻo oʻo mai ma o ese atu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le uluai seti aiaiga mo le mauaina o fefaʻatauaiga mai polokalame, ma o le a latou iloiloina pe mafai ona latou tuʻuina atu faʻamatalaga i le fesoʻotaiga.

  1. I le faamalama "Mataitu" ("Filifiliga Maualuga") kiliki le mea "Tulafono Laiti" ma i le poloka saʻo filifili "Fausia se tulafono".

  2. Lafoaʻi le ki i le tulaga "Mo le polokalama" ma kiliki "Lisi".

  3. Suʻe i "Auala Polokalama" ma taomi le faamau "Iloiloga".

    Faatasi ai ma le fesoasoani a "Saili" vaavaai mo le faila faila o le faʻatulagaga faʻatatau, kiliki i luga ma kiliki "Tatala".

    Matou te agai i luma.

  4. I le isi faʻamalama matou te vaʻai ai i filifiliga mo gaioiga. O iinei e mafai ona e faʻatagaina pe faafitia le fesoʻotaʻiga, faʻapea foi le maua o avanoa e ala i le IPSec. Filifili le mea lona tolu.

  5. Matou te faʻamalamalamaina po o le fea faʻamatalaga o le a aoga mo matou tulafono fou. Matou te faia ina ia le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le polokalame i faʻasalalauga lautele (tuusao i le Initaneti), ma o le a galue le siosiomaga i le masani masani.

  6. Matou te tuʻuina atu le igoa o le tulafono lea o le a faʻaalia i le lisi, ma, pe a manaʻomia, ia faia se faʻamatalaga. Pe a uma ona kiliki se ki "Fai" o le tulafono o le a faia ma faʻaaoga vave.

O tulafono o fafo e faia tutusa i le faasologa talafeagai.

Galue ma tuusaunoaga

O le faʻaopoopoina o se polokalama i faʻamaoniga i luga o le pa puipui e mafai ai e oe vave ona faia se tulafono faʻatagaina. I totonu foi o lenei lisi e mafai ai ona e faʻasoa nisi o vaega - ia mafai pe faʻamaonia le tulaga ma filifili le ituaiga o fesoʻotaiga o loʻo faagaoioi ai.

Faitau atili: Faʻaopoopo se polokalame i tuusaunoaga i le palama Windows 10

Tulafono o Poto

O ia tulafono e faia i le auala lava e tasi e pei o le ulufale mai ma fafo atu avanoa mo polokalama e na o le pau lava le eseesega i le tulaga o le fuafuaina o le ituaiga ua filifilia "Mo le taulaga".

O le faʻaaoga masani masani o fegalegaleaiga ma faʻataʻitaʻiga taʻavale, tagata e lafoina i le imeli ma avefeau vave.

Faitau atili: Faʻapefea ona tatalaina ports i le Windows 10 palama

Faaiuga

O le asō ua matou feiloai ai ma le Faʻasinomaga o le Windows ma iloa le faʻaaogaina o ana galuega autu. Pe a faʻatulagaina, e tatau ona manatua o suiga o loʻo i ai nei (faʻavaeina e le mafai) e mafai ona taʻitaʻia ai i le faʻaititia o le tulaga o le puipuiga o le polokalama, ma le le talafeagai o tapulaa - le le lelei o nisi o talosaga ma vaega e le aoga e aunoa ma se avanoa i le fesootaiga.