Best VST Plug-ins mo le FL Studio

Soʻo se polokalame faʻaonapo nei mo le fatuina o musika (leo telefoni numera, DAW), e tusa lava po o le a le mulilua, e le faʻatapulaʻaina i meafaigaluega ma galuega masani. Mo le tele o vaega, e lagolagoina e le masini faʻapitoa le faʻaopoopoga o leo o faʻataʻitaʻiga lona tolu ma faʻapipiʻi i le faletusi, ma e aoga tele foi i le plug-ins VST. FL Studio o se tasi o nei mea, ma e tele naua polotini mo lenei polokalame. E ese i latou i galuega ma taʻiala o le faʻaaogaina, o nisi oi latou e fatuina ni leo poʻo le toe gaosia muamua o faʻamaumauga (samples), o isi e faʻaleleia o latou uiga.

O se lisi tele o plug-ins mo Studio FL o loʻo tuʻuina mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Image-Line, ae o lenei tusiga o le a tatou tilotilo ai i plug-ins sili ona lelei mai i le atunuʻu. I le faʻaaogaina o nei mea faiva, e mafai ona e fatuina se ata matagofie o le musika e le mafaamatalaina le lelei o le studio. Ae ui i lea, ao leʻi mafaufauina mea latou te mafaia, ia tatou malamalama pe faʻafefea ona faʻaopoopo (plug) plug-ins i le polokalama e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le FL Studio 12.

E faʻafefea ona faʻaopoopo i plugini

E amata i le, o le faʻapipiʻiina o pini uma e manaʻomia i totonu o se isi pusa, ma e tatau ona le gata mo le faʻatonuga i luga o le diskome. O le tele o VST e tele naua le avanoa, o lona uiga o se vaega o le HDD poʻo le SSD e mamao mai le fofo aupito sili mo le faʻapipiʻiina o nei oloa. E le gata i lea, o le tele o poloketi faʻaonapo nei e 32-bit ma le 64-bit versions, lea e ofoina atu i le tagata faʻaaoga i se tasi faila faila.

O le mea lea, afai e le faʻapipiʻi le FL Studio i luga o le masini komepiuta, o lona uiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o plug-ins, e mafai ona e faʻamaonia le ala i le laupepa o loʻo i ai i le polokalama lava ia, tuʻuina atu ia i latou se igoa e le faʻamaonia pe tuua ai le tau le aoga.

O le auala i nei tusitaiala atonu e foliga faapenei: D: Polokalama Polokalame Image-Line FL Studio 12, ae i totonu o le faʻailoga faatasi ai ma le polokalama, atonu ua i ai ni faila mo eseese popo-in versions. Aua e te fenumiai, e mafai ona e valaʻau i latou VSTPlugins ma VSTPlugins64bits ma filifili saʻo i le taimi o le faʻatulagaga.

Ua na o se tasi lea o auala talafeagai, ma le lelei, o le gafatia o le FL Studio e mafai ai ona e faaopoopo i le faletusi ia ata tusi ma faʻapipiʻi faʻatasi ma polokalama komepiuta, mulimuli ane e mafai ona e faʻamalamalama saʻo le auala i le pusa mo le suʻesuʻeina i le polokalama.

I le faʻaopoopoga, o le polokalame e iai le pulelaupapa plug-in faigofie, tatala lea e le gata ina mafai ona e siakiina le polokalama mo le VST, ae faʻatautaia foi, fesoʻotaʻi i latou pe, a le o lea, ia vavaeeseina.

O le mea lea, o loʻo i ai se nofoaga e suʻe ai VST, e tumau pea e faʻaopopo ma le lima. Ae atonu e le talafeagai lenei, e pei o le FL Studio 12, o le lomiga aupito lata mai o le polokalama, e tupu fua lava lenei mea. E tatau foi ona ma matauina o le nofoaga / faaopoopoina o plug-ins ua suia pe a faatusatusa i lomiga muamua.

O le mea moni, o nei VST uma o loʻo i totonu o le masini, i se isi pusa mo lenei faʻamoemoe, mai le mea e mafai ona siitia ai i latou i le vāega o galuega.

I se tulaga talitutusa, e mafai ona faaopoopo i le faamalama mamanu. E lava le kiliki-i luga o le ata o le ata ma filifili Suiga pe Faʻasoa mai le lisi autu e sui pe faʻapipiʻi, faasologa. I le faʻasalaga muamua, o le a faʻapipiʻi le masini i luga o se ala patino, i le lona lua - i le isi.

I le taimi nei, ua matou iloa uma pe faʻafefea ona faʻaopopo VST plug-ins i le Studio FL, o lea e maualuga tele le taimi e masani ai ma sui sili ona lelei o lenei vaega.

Faʻamatalaga atili i lenei mea: Faʻapipiʻi plug-ins i le FL Studio

Native Instruments Kontakt 5

Kontakt o se tulaga taatele i le lalolagi o tagata faʻataʻitaʻi ata. E le o se sasupese, ae o se meafaigaluega, o se mea e taʻua o le plug-in mo plug-ins. E na o ia lava, Faʻafesoʻotaʻi e na o se atigi, ae o totonu o lenei atigi faʻailoga e faʻapipiʻiina ai faletusi faʻasolosolo, o ia mea uma o se masini ese VST ma ona lava faatulagaga, filiga, ma aʻafiaga. E faʻapea foi Kontakt.

O le lomiga aupito sili ona lata mai o le faʻailogaina o mea faʻapitoa a le Initaneti, o loʻo i ai i totonu o lona faʻasoa se seti tele o tulaga faʻapitoa, sili ona lelei, filiga masani ma analog ma faʻataʻitaʻiga. Kontakt 5 o loʻo i ai se mea gaosi taimi e sili atu ona lelei e maua ai le lelei sili atu ona lelei mo mea faʻapitoa. Faʻaopoopo i ai seti fou o aʻafiaga, o ia mea uma e taulaʻi i luga o le auala faʻaoga i le gaioiga lelei. O iinei e mafai ona e faʻaopopoina se faʻamalosi masani, faia se mea faʻapipiʻi faʻapitoa. I le faʻaopoopoga, Contact lagolago i tekinolosi MIDI, faʻatagaina oe e fatuina mea fou ma leo fou.

E pei ona taua i luga, Kontakt 5 o se atigi tioata lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o isi masini faʻapitoa, o ni faletusi masani lelei. O le tele oi latou o loʻo atiaʻe e le kamupani tutusa a le American Instruments ma o se tasi o tali sili ona lelei e mafai ma e tatau ona faʻaaoga e fatuina ai a oe lava musika. O le leo, ma le auala sao, o le a sili atu nai lo le viia.

O le mea moni, o loʻo talanoa i faletusi ia i latou lava - iinei o le ae mauaina mea uma e te manaʻomia e fatuina ai musika atoatoa. E tusa lava pe i luga o lau PC, tuusao i lau galuega, e le toe i ai ni palaka, o le Faʻasalalauga e faʻafesoʻotaʻi ai i totonu o le atigipusa o loʻo lava. O loʻo i ai masini mumu, puʻevaʻa viliva, guita vaʻa, acoustics, guita eletise, tele isi mea faifaaili, piano, piano, okeni, ituaiga uma o synthesizers, mea faifaʻaili. E le gata i lea, e tele faletusi ei ai uluai leo, leo ma mea faʻapitoa e le mafai ona e mauaina i se isi lava mea.

Faʻalogo Kontakt 5
Faʻalogo faletusi mo NI Kontakt 5

Auupega a le Atunuu e tele

O le isi faʻamalosi o Native Instruments, o le musika sili ona lelei, VST-plugin, o se synthesizer atoatoa, lea e sili ona faʻaaogaina e fatuina ai musika taʻitaʻi ma laina laina. O lenei meafaigaluega puʻe e maua ai le leo lelei lelei, e iai ni fetuutuunaiga fetuutuunai, e le mafaitaulia - e mafai ona e suia soʻo se parakalafa lelei, pe tutusa, teutusi, poʻo soʻo se faamama. O le mea lea, e mafai ona suia le leo o soʻo se faʻasologa i tua atu o le amanaiaina.

O le tele o mea o loʻo i ai i lona fatuina o se potutusi tele o leo e vaeluaina i vaega patino. O iinei, e pei o Kontakte, o loʻo i ai meafaigaluega uma e manaʻomia e fatuina ai se ata matagofie o musika, ae peitai, o le faletusi o lenei masini e gata. O iinei foi, o loo i ai ni tafao, poloketi, afifi, matagi, opo ma mea e leai. O faʻasalalauga (leo) latou lava e le gata ina vaevaeina i vaega masani, ae e vaeluaina foi i le natura o lo latou leo, ma ina ia maua ai le saʻo, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o filiga sailiili avanoa.

I le faʻaopoopoga i le galue o se plug-in i le FL Studio, e mafai foi ona faʻaaogaina Massive i luga o faafiafiaga. I lenei oloa, o loʻo faʻataunuʻuina vaega taʻitasi faʻatasi ai ma vaega o faʻalavelave, o le faʻatulagaga o le faʻavaeina o loʻo faʻatino lelei. O lenei mea ua avea ai lenei oloa o se tasi o fofo aupito sili ona lelei mo masini komepiuta mo le fatuina o leo, o se mea faifaaili e tutusa lelei uma i luga o le laasaga tetele ma i le masini pueina.

Tusia Massive

Meafaigaluega a le Atunuu Apia 5

O le Absynth o se faʻasalalauga faʻapitoa lea na atiaeina e le kamupani e tasi e leai se malologa. E aofia ai i lona tuufaatasiga se ituaiga tele o leo, e mafai ona suia ma atiaʻe taʻitasi. E pei o le Massive, o faʻamaufaʻailoga iinei o loʻo i totonu o le masini, faʻavasegaina ma vavae ese e ala i faʻamaʻi, faʻafetai i le faigofie e maua ai le leo manaʻomia.

O le Absynth 5 o loʻo faʻaaogaina i lana galuega se faʻamalosiaga faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga, faʻaoga faʻapitoa ma se faʻalautelega o aʻafiaga. E sili atu nai lo na o se faʻatautaia telefoni feaveaʻi, o se malosiaga faʻapitoa faʻalauteleina le polokalama lea e faʻaaoga ai potutusi potopoto tulaga ese i lana galuega.

I le faʻaaogaina o se VST-plugin tulaga ese, e mafai ona e fatuina ni mea moni patino, lagona tulaga ese e faavae i luga o le subtractive, laulau, FM, granular ma le ituaiga o faʻasinomaga. O iinei, e pei o le Massive, o le ae le mauaina ni mea faifaitago e pei o le kitara masani poʻo le piano, ae o le tele o le "synthesizer" o faʻasologa o fale gaosi oloa o le a le tuua le amataga ma e leai se mea e masani ai.

Faʻasalaga Absynth 5

Native Instruments FM8

Ma le isi i la matou lisi o polotini sili ona lelei, o le faʻamaoni o Native Instruments, ma o loʻo nofoia lona tulaga i luga aʻe nai lo le saʻo. E pei ona mafai ona malamalama mai le ulutala, FM8 e galue i luga o le mataupu faavae o le FM, lea, i le ala, ua tele sona sao i le atinaʻeina o le musika o le tele o tausaga talu ai nei.

FM8 ei ai se masini puʻupuʻu mamana, faafetai lea e mafai ona e maua ai se tulaga lelei e le mafaamatalaina. O lenei VST-plugin e maua ai se leo mamana ma malosi, lea o le a mautinoa ai le faʻaaogaina i au galuega sili. O le faʻaogaina o lenei meafaigaluega faʻaleleia i le tele o auala e tutusa ma Massive ma Absynth, lea, i le mataupu faavae, e le o se mea uiga ese, aua o loʻo i ai le tasi o loʻo faʻapupulaina. O faʻasalalauga uma o loʻo i totonu o le masini, e vaevaeina i latou i vaega masani, e mafai ona faʻavasegaina e ala i vailaau.

O lenei oloa e ofoina atu ai i le tagata faʻapitoa se faʻalautele tele o aʻafiaga ma uiga fesuisuiai, e mafai ona suia ia mea taitasi e fatu ai le leo talafeagai. O le FM8 e tusa ma le 1000 fausaga o falemaʻi, o loʻo i ai se potutusi muamua (FM7), o iinei o le ae maua ai taʻitaʻaiga, pads, basses, matagi, keyboard ma le tele o isi leo o le sili ona maualuga, o le leo, tatou manatua, e mafai ona fetuunai i le musika.

Download FM8

ReFX Nexus

O le Nofoaga o loʻo i ai se tusitala fou, lea, o le tuʻuina atu o mea aupito iti mo le polokalama, o loʻo i totonu o lona fatuga se potutusi tele o faʻasagaga mo taimi uma o lou olaga foafoa. E le gata i lea, o le faletusi masani, lea o loo i ai le 650 setete, e mafai ona faalauteleina e isi vaega. O lenei masini e sili ona fetuutuunai tulaga, ma o le leo foi e sili atu ona faigofie ona faasoasoa i vaega, o lea o le mauaina o mea e te manaomia e le faigata. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina ma se tele o aʻafiaga tulaga ese, faʻafetai i le mea e mafai ona faaleleia atili, pamu ma, pe a talafeagai ai, suiga i tua atu o le amanaiaina o soʻo se faʻasologa.

E pei lava o soʻo se masini faʻapipiʻi, O loʻo iai i le Nofoaga o loʻo aofia ai le tele o taʻitaʻaiga, pads, synths, keyboard, drums, bass, chore ma le tele o isi leo ma mea faigaluega.

Maua le Nofoaga

Steinberg le tele 2

O le Tele o se piano faʻapitoa, na o se piano ma leai se mea. O lenei meafaigaluega e foliga mai lelei, maualuga, ma faigofie, lea e taua. O le faʻamaualuga o Steinberg, lea, i le ala, o tagata foafoa o Cubase, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o se piano taʻalo pese, lea e le gata ina faʻaaoga ai le musika, ae o leo foi o keystrokes, pedals and hammers. O lenei mea o le a faia ai soo se musika e tutusa lelei ma natura, e peiseai o se tagata musika moni na ia faia se matafaioi sili mo ia.

O le Grand for FL Studio e lagolagoina le leo eletise e fa, ma o le mea lava ia e mafai ona tuʻuina i totonu o se potu malulu pei ona e manaʻomia. I le faaopoopo atu i ai, o lenei VST-plugin ua faʻapipiʻiina ma le tele o galuega faʻaopoopo e mafai ona faʻaleleia lelei le lelei o le faʻaaogaina o PC i le galuega - E tausia e le Grand le RAM i le suʻeina o faʻataʻitaʻiga e leʻi faʻaaogaina. E i ai se mode ECO mo komepiuta vaivai.

Download Le Grand 2

Steinberg halion

HALion o se isi faʻaopoopo mai Steinberg. O se faʻataʻitaʻiga maualuga, lea, i le faaopoopo i le faletusi masani, e mafai foi ona e faaulufaleina mai oloa o isi vaega. O lenei mea faigaluega e tele naua mea e maua ai le lelei, o loʻo i ai meafaigaluega faʻapitoa mo le pulea lelei. E pei ona i ai i Le Grand, o loʻo i ai se tekinolosi e faʻapolopolo ai le mafaufau. O le tele-channel (5.1) leo e lagolagoina.

O le faʻaogaina o le HALion e faigofie ma manino, e le o le mamafa tele i elemene e le manaʻomia, o loʻo i ai se paluga faʻalautele i totonu o le plug-in, lea e mafai ai ona e faʻagasoloina aʻafiaga e faʻaaoga e samples. O le mea moni, i le tautala i faʻataʻitaʻiga, e tele lava faʻataʻitaʻi mea faʻapipiʻi-piano, vaiolini, cello, brass, percussion, ma tutusa. O loʻo i ai le tomai e faʻafaigofie ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo suʻega taʻitasi.

I totonu o HALion o loʻo i ai ni mea e fai i totonu o le filiga, ma o aʻafiaga e tatau ona faʻamaonia ai le faʻaleleia, fader, tuai, tali, seti o equalizers, compressors. O nei mea uma o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai le le gata o le maualuga, ae o le leo tulaga ese foi. Afai e manaʻomia, e mafai ona liua le faʻataʻitaʻiga i se mea e fou atoatoa, tulaga ese.

I le faʻaopoopoga, e le pei o mea uma o loʻo taʻua i luga, ua lagolagoina e HALion le galue i faʻataʻitaʻiga e le gata i lona lava faatulagaga, ae faʻapea foi ma nisi o isi. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopo i ai ni faʻataʻitaʻiga o le WAV format, o se faletusi o faʻataʻitaʻiga mai le tuai o Native Instruments Kontakt ma le tele o isi mea, lea e faʻapitoa ai lenei meafaigaluega VST ma mautinoa e tatau ona gauai i ai.

Download HALion

Faʻatonu Sisiga Faʻatino a le Atunuʻu

E le o se faʻataʻitaʻiga ma se puʻupuʻu faʻapitoa, ae o se seti o mea faifaʻatatau e faʻamoemoe e faʻaleleia le lelei o le lelei. O Meafaigaluega a le Atunuʻu e aofia ai ni pulou se tolu: SOLID BUS COMP, SOLID DYNAMICS ma le SOLID EQ. E mafai uma ona faʻaaogaina i le FL Studio mixer i le tulaga o le faʻafefiloi o au musika.

SOLID BUS COMP - o se faʻalaʻau faʻapitoa ma faigofie-e faʻaaogaina lea e mafai ai e oe ona taunuʻu e le gata i le maualuga, ae o le leo manino foi.

SOLID DYNAMICS - o se malosiaga malosi malosi, lea e aofia ai foi le faitotoa ma le mea e faʻaaoga ai meafaigaluega. O se fofo lelei lea mo le faʻaaogaina malosi o meafaiva taitasi i luga ole auala faʻafefiloi. E faigofie ma e faigofie ona faʻaaoga, o le mea moni, e mafai ai ona ausia se ata manino manino o le potu.

SOLID EQ - faʻasalalau e ono-band, lea atonu o le a avea ma se tasi o mea e sili ona e fiafia i ai pe a faʻafefiloi le ala. Tuuina atu vave taunuuga, e mafai ai ona ausia se lelei sili atu, mama ma le tomai.

Faʻafou Siata Faʻatasi Sini

Vaʻai foi: Faʻafefiloi ma faʻatautaia i le FL Studio

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa e uiga i le lelei VST plug-ins mo le FL Studio, iloa pe faʻapefea ona faʻaaogaina ma pe o le a foi le uiga. I soo se tulaga, afai e te fatuina musika oe lava, o se tasi poʻo se ulugalii plug-ins o le a le lava lea mo oe e galue ai. E le gata i lea, e oʻo lava i meafaigaluega uma o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga e foliga mai e tele naua, aua o le faagasologa o le foafoaga e leai se tuaoi. Tusi i le faʻamatalaga pe o le a le ituaiga o masini e te faʻaaogaina e fatuina ai musika ma mo ona faʻamatalaga, matou te moomoo maimau pe ana e fatufatu le manuia ma gaioiga aoga o lau pisinisi sili ona e fiafia i ai.