Faʻatagaina le faʻatagaina i le polokalama BlueStacks

Ole palakalafa i luga ole komepiuta poo le komepiuta ole auala sili ona aoga ma le sili ona aoga ole faatapulaaina o tagata e le faatagaina e mauaina faamatalaga a le tagata e ona le polokalama faagaioia ma masini. I le avea ai o se vaega o lenei faʻatonuga, o le a tatou faʻamatala auʻiliʻili pe oa metotia ma lalo o tulaga e ono mafai ai ona faia le toe faʻaleleia.

Auala e toe faʻafoʻi ai avanoa

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o metotia mo le faatulagaina o faʻasalalauga i luga o Windows OS, e mafai ona toe faʻatulagaina taʻitasi e tusa ai ma faʻatonuga talafeagai. E taua foi le maitau iinei e mafai ona mautinoa le puipuiga o faamatalaga patino e le gata i le faiga o mea.

O manua manaomia e ono fesuisuiai e fuafua i le faʻasalalauga o le tufatufaina o Windows.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻuina se faʻaupuga i luga o se PC

Pau le eseesega taua e mafai ona e feagai pe a faʻaaogaina le BIOS settings.

E le gata i lea, o le a tatou faʻatalanoa nisi polokalama faapitoa-faʻamoemoega lea o le a faʻaleleia ai le puipuiga o faʻamatalaga i totonu o le polokalama faʻaogaina o Windows. Afai matou te le amanaʻiaina le faʻaogaina o soʻo se polokalama, e mafai ona e faamasaniina oe lava i se faiga talitutusa e ala i le sailia o le tusiga autu i luga o le masini komepiuta i luga o la matou upega tafaʻilagi poʻo le tuʻuina atu o se fesili i faʻamatalaga.

Metotia 1: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

O le upu faʻamaonia o loʻo faʻatutuina e meafaigaluega autu o le faʻaogaina o le polokalama e mafai ona toe faʻatuina i ni auala eseese. Ae ui i lea, o le mea lenei i le mafaufau, o metotia taʻitasi e faʻaaogaina e le mafai ona faʻalavelaveina oe, e tusa lava pe i ai ni feteʻenaʻiga i taga ma a tatou faʻatonuga.

Windows xp

I le taimi nei, o Windows XP laiti laʻitiiti e tele ni eseesega i uiga o le toe faʻaleleia o avanoa, pe a faʻatusatusa lenei faiga i isi faʻasalalauga mulimuli ane. Ae e ui i lea, o le taialaina e faatonuga, o le a mafai ona e toe faʻaavanoa le avanoa i le polokalama e aunoa ma ni faʻafitauli.

Manatua o lenei faiga faʻatinoga e maua ai auala e lua e mafai ai ona toe faʻafoʻi avanoa i faʻamatalaga patino a le tagata lava ia.

Faitau atili: Faʻafefea ona toefaʻasoa lau faʻamaoni i Windows XP

Windows 7

Afai e faʻamasinoina atoa, ona oʻo lea i le mataupu faavae o le galuega a le Windows 7 e le o se mea e ese mai i le mulimuli mai. Ae ui i lea, i le tulaga o le faʻapipiʻiina o tapulaʻa avanoa, o lenei faiga e tele ni eseʻesega uiga ese e fesoʻotaʻi ma le nofoaga o vaeluaga ma mea e manaʻomia.

E mafai ona e toe faʻafoʻisia le mafai ona e ulufale atu i lenei ituaiga o Windows e ala i le faʻaaogaina o galuega faavae mo suiga o le ki faalilolilo. I le taimi lava e tasi, i le i ai o le maualuga maualuga o aia tatau, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e sui ai faamatalaga mo isi tagata faʻaoga.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia lau faʻamatalaga i le Windows 7

I le tulaga o tulaga ogaoga, pe afai e tatau ona faia se tapunia atoatoa o le avanoa e ala i le faʻaaogaina o se upu faalilolilo, e mafai ona toe faʻaleleia. O gaioiga e talafeagai e le gata mo lau oe lava faʻalauiloa, ae mo isi foi tagata o loʻo iai nei.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese se upega tafaʻi mai le Windows account 7

Isi lomiga

O faiga faʻaaogā e sili atu nai lo le faʻamaufaʻailogaina lona fitu e talitutusa lava ma le tasi e tusa ai ma le tulaga o le vaeluaga ma metotia mo le suia o laina. I le taimi lava e tasi i luga o la matou upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga tulaga ese mo se faʻagasologa talitutusa i le tele o auala faʻaogaina

Vaʻai foi: Faʻafefea ona setiina se faʻaupuga mo le Windows 8 ma le Windows 10

E pei o le fitu tausaga, e mafai ona e faia se suiga autu, o lea e toe faʻafoisia ai le faʻafesoʻotaʻi lelei i faʻamatalaga patino.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona sui le upu faʻamaonia i le Windows 8 ma le Windows 10

Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faʻaaoga atoatoa le tapulaa i le ulufale atu i le OS.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona aveese le puipuiga o Windows 8 ma le Windows 10

O le mamanu e mafai ona toe faʻaaogaina faʻaaogaina auala tutusa e pei o le masani. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fesuiai le metotia o le faatagaga i le faiga faʻaogaina.

O le mea moni, ei ai tulaga e le o iloa ai le upu faalilolilo, ma e leai foi se avanoa i le OS. Iinei e mafai ona e fesoasoani i na o fautuaga e toefaʻatonuina le faʻamaoni mai lau faʻamatalaga Microsoft.

Afai o loʻo e faʻaaoga se faʻamatalaga faʻapipiʻi a le tagata, ona fautuaina mai lea "Metotia 2"tuusaʻo tuusaʻo i tulaga BIOS.

Faitau atili: Faʻamatalaga Authentification ma se Faʻamatalaga a Microsoft

Metotia 2: Faʻamatalaga o le motusia e ala i le BIOS

O nisi taimi ona o le leai o se avanoa i se komepiuta po o se komepiuta patino, o metotia atonu e manaʻomia e toefaafonu ai le upu moni e aunoa ma le teu i totonu o le masini komepiuta. O iinei e sau ai le BIOS e laveai - o meafaigaluega autu o soo se tinaboard, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina toetoe lava o vaega uma o lau masini.

Fautuaga mo le toe faʻasiliina e ala i tulaga BIOS e lautele ma o le a fetaui oe e tusa lava po o le a le faiga faʻaogaina faʻaogaina.

Vaʻai foi: E le amata BIOS

I le amataina, o le ae manaomia le faʻalauiloaina o le menu autu o le BIOS, lea e matua faigofie lava ona faia, taialaina e faatonuga i se vaega faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi ma le leai o ni faʻafitauli i le puipuia o le BIOS lava ia.

A maeʻa ona e ulu atu i le lisi autu o le BIOS, e mafai ona e faia ni auala eseese se lua:

  • Faʻaaoga upu faʻainisinia;
  • Faia se tafaoga atoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia auala e ala mai i le BIOS

Afai ei ai tapulaʻa i luga o le ulufale atu i le BIOS, e mafai ona e toe faʻatuina uma ona tafaoga autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻavaeina le BIOS settings

Po o le a lava le metotia ua filifilia, o le ulufale atu i le OS o le a toe faafouina atoatoa. Ae ui i lea, aua nei galo i le tulaga o se tulaga maualuga o tulaga faatapulaa, o le filifiliga pito sili ona lelei o le faia lea o mea uma e pei ona sa i ai ao leʻi faia ia galuega fautuaina.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le BIOS i luga o le komepiuta

Metotia 3: Faʻasalaga le upega tafailagi fesoʻotaiga

O le mulimuli i le autu autu o lenei tusiga e uiga i le toefaʻatonuina ma le toe faʻaleleia o avanoa e le mafai ona aʻafia ai le ono mafai ona faʻalavelaveina faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga e mafai ona aafia tele ai gaioiga a le tagata faʻaaoga i le faʻavae o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga o fale. Faʻaaliga vave o lenei metotia e tutusa lelei lava i auala uma e faʻaaoga ai, e amata i le faʻamaufaʻailoga lona fitu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo le upega tafailagi o fesoʻotaiga i luga o le fitu

Talu ai o le faʻaaogaina o faʻafitauli e mafai ona faʻalavelaveina ai le fesoʻotaʻiga o meafaigaluega e tolu, lea e masani lava o le lomitusi, e tatau ona e gauai i faatonuga faaopoopo. Aua neʻi galo, pe a talafeagai, ia faʻaoga fesoʻotaʻiga i le faʻavae o tusiga na faʻatulaga e matou.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai ona faʻasoa le lomitusi

Metotia 4: Toe maua mai le faʻamatalaga mo faʻamau

Mo le faʻamoemoega o le tuʻuina atu o puipuiga faaopoopo o faʻamatalaga a le tagata lava ia, o le tele o tagata faʻaoga e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa e mafai ai ona latou natia ma seti ai se faʻaulu i luga o pepa taʻitasi poʻo le faila o faila. Ma e ui lava o lenei ituaiga tapulaa e sili ona faatuatuaina, soʻo se tagata e faʻaoga i le polokalama e mafai ona toe faʻavaeina le upu autu.

Vaʻai foi: Polokalama e natia ai foliga

O le mea lautele, o polokalame faapitoa faapitoa mo polokalama e ese mai isi polokalame tali tutusa e mafai ona faʻaauupegaina i se masini e faʻaleleia ai le faʻaleleiaina o totonu. Afai e te le avanoa i faila, ia mautinoa e siaki le faasologa o polokalama mo le i ai o le galuega tutusa.

Afai ei ai ou faʻafitauli i le i ai o pepa patino ma faila faila, ae i le leai o se fale toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama e faʻaaoga ai mea faigaluega OS OS.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona aveese polokalama mai le polokalama

E i ai foi tulaga faʻapena e le mafai ona aveesea le polokalama, e avea o se auala puipui, e ala i le polokalama ma le pule o vaega. I le feagai ai ma ia faigata, faʻaoga a matou fautuaga mo le aveeseina o polokalama faʻaoga polokalame faʻapitoa.

Faitau atili: Polokalame faʻaaogaina le polokalama

I le faaopoopo atu i lenei mea, e mafai ona faʻaaogaina telefoni feaveaʻi e puipui ai pepa a le tagata lava ia, lea e mafai ona faʻaumatia na o le tapeina o le pusa i le faasologa saʻo-kiliki. Ae ui i lea, i le tele lava o tulaga, e amata faʻafuaseʻi lava le polokalama pe a toe faʻaauau le OS, faʻamalosia tulaga faʻasaʻo, o loʻo aveeseina e ala i le le faʻaaogaina o le faagasologa i le pule o galuega.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le pule o galuega

Afai, ona o le tapunia o le faagasologa o le tapeina, o tapulaa o le tapeina o loo teuina pea, e mafai ona e faʻaaogaina faatonuga i le auala e faʻaumatia ai pepa faila.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona tape se pusa e le mafai ona faʻaaogaina

A uma ona faʻatumu fautuaga, faʻamama le polokalama, aemaise lava, le resitala mai otaota.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fufulu le OS mai otaota e faʻaaoga ai CCleaner

I le maea ai o le faʻamamaina o le faʻaogaina o le polokalama, toe faʻafouina le Windows i soo se auala talafeagai mo oe.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona toe amata le komepiuta

Metotia 5: Faiga Faʻapipiʻi

E le pei o metotia muamua ua aafia, o lenei metotia e mafai ona mafua ai oe i le tele o faigata, aua e manaʻomia ai le suia o faila faila. Ae i le taimi lava e tasi, afai e te mulimuli i fautuaga, o le ae mauaina se avanoa sili ona lelei e le naʻo le toe faʻafaʻotoina o lau upega tafailautusi, ae ia vave ona suia i se isi.

Mo lenei auala, e manaʻomia oe e faʻaaogaina le uluai masini ma le Os o le lava itulau lea e faʻapipiʻi i le masini.

O taimi uma lava e amata ai Windows, e tele nisi auala e faʻaolaina aunoa ma le faʻauluina o le upega tafailautusi, lea tatou te fiafia ai i sethc.exe. O lenei faila e nafa ma le faʻamatalaga matala matala. Key Sticking, pe a faʻapipiʻi pea i le vevela vevela ma faifai pea "Ctrl", "Alt" poʻo "Liliu".

E faigofie lava ona mateina ina ia mafai ai ona maua ni taunuuga lelei mai faatinoga ua faia, e tatau ona mataʻituina muamua ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina galuega taua, taʻialaina e mea talafeagai i luga o la tatou upega tafaʻilagi. A leai, o le suia o faila o le a le manuia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaoʻoina paʻu i luga o le Windows 7 ma le Windows 10

I le alu saʻo i faatonuga autu, ia manatua o soo se gaioiga e fai ma fesuiaiga o faila faila, e tusa lava pe fautuaina, e te faia i lau lava faʻalavelave ma le lamatiaga.

  1. I le fesoʻotaʻiina o le faʻasalalau faʻasalalau ma le OS ma tatala le faamalama o le faʻapipiʻiina, tataʻi ki i luga o le piano "Shift + F10".
  2. Ina ia mafai ona aloese mai faafitauli e ono tutupu, e tatau ona e iloa tonu le tusi o le volume i le Windows. Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga masani e ala ile valaʻauina o le matala ma le tatalaina o le vaega "O laʻu komepiuta".
  3. Tagalaʻau

  4. Ole taimi nei e tatau ona e toe siakiina le faila faila, pe afai e te faʻafuaseʻi ona toe foʻi i tua suiga. Faʻasoa ma le lima le poloaiga lea, pe a faʻapea o le tusi o le voluma e ono fesuisuiaʻi e faʻalagolago i uiga o lou igoa o le igoa:
  5. kopi c: Windows System32 sethc.exe c:

  6. Ma le isi, e tatau ona e faʻaogaina se isi lava poloaiga, sui le faila faila sethc.exe i le laina o le poloaiga.
  7. kopi c: Windows System32 cmd.exe c: Windows System32 sethc.exe

  8. Faʻamaonia galuega e kopi ai le faila e ala i le taina o le faʻamaonia mai le komepiuta "ma" ma faʻaaoga le ki "Ulufale mai".
  9. I laʻasaga taʻitasi, o le manuia o le taʻaloga o le a makaina i saini talafeagai.

A maeʻa laasaga, alu ese le faʻaogaina o le masini komepiuta ma amata le OS ile tulaga masani.

  1. O le i ai i luga o le faʻafeiloaʻiga o le OS OS, kiliki i luga le ki "Liliu" i luga o le papa uila lima pe sili atu taimi i se faasologa seia oʻo mai se faamalama i ou luma "sethc.exe".
  2. I le taimi nei, i le mulimulitai i faʻamaumauga mo le cmd.exe, faʻapipiʻi mea nei:
  3. upega tafailagi

  4. I le laina lava e tasi, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻatonuina o le tulafono, tusi le igoa o le tagata, sui uma nofoaga avanoa i lalo o le faʻavae.
  5. Igoa Igoa

  6. I le laasaga faaiu i le maeʻa o le igoa ole igoa, lolomi i lau upu e sili ona lelei pe tuu le avanoa avanoa e aveese atoa ai le ki.
  7. Afai ei ai ni ou faafitauli, o le a tuʻuina atu ia oe se faʻamatalaga sese talafeagai.
  8. A suia le upu, o le laina o le a aliali mai "Poloaiga ua maeʻa manuia".

E le gata i lea, e taua tele le faia o se maliega e mafai ona toe fesuiaʻi suiga i tulafono tutusa e faʻaaoga ai le faila faila.

kopi c: sethc.exe c: Windows System32 sethc.exe

Faatasi ai ma lenei metotia e mafai ona e maeʻa.

Metotia 6: Suia Faʻamaumauga Resitala

I le faʻatulagaga o lenei metotia, faʻapea foʻi i le tulaga o faʻamatalaga muamua, o le ae manaʻomia le uluai vaʻalele ma le OS. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga le pusa tuʻufaʻatasiga o le lona valu po o le sefulu o le faʻatautaia o le polokalama, faʻataʻitaʻia le resitala i le muamua o le fitu kopi.

O le autu o le metotia o loʻo taoto i le mea moni e faapea o OS taʻitasi, faʻasalalau mulimuli ane le Windows 7, o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻamaonia natia, lea e mafai ai ona e faʻasaʻo isi tagata faʻaoga. Ae ui i lea, o le avanoa i lenei tala e mafai ona maua mai e ala i le teuteuina o ki resitala mai lalo o le OS installation installation.

  1. Tatala le faʻapipiʻi amataina le itulau, faʻaaoga le kesi puʻupuʻu "Shift + F10"e faʻalautele le laina o le poloaiga.
  2. I luga o le laina fou, ia e ulufale i se poloaiga faapitoa e tatala ai le faatonu o le resitala o le system, ona kiliki lea "Ulufale mai".
  3. faʻatonutonu

  4. Faatasi ai ma le resitalaina o lala, faʻalautele le mea "HKEY_LOCAL_MACHINE".
  5. Tatala le lisi "File" ma filifili se vaega "Tusia se togavao".
  6. Faʻaaoga le OS Explorer i le faamalama "Tusia se togavao" alu i le lisi matou te faʻamaonia, ma filifili le faila "SAM".
  7. Windows System32 config

  8. E mafai ona e mafaufau i le igoa o le vaega o loʻo faʻatofuina oe lava ia.
  9. Ma le isi, e tatau ona e alu i se auala faapitoa, i fea "igoa" o le a suia i le igoa na e faʻamaonia.
  10. HKEY_LOCAL_MACHINE igoa SAM Domains Account Users 000001F4

  11. I le lisi o ki o lenei ofisa resitala, kiliki i luga i le vaega. "F".
  12. I le taimi nei, i le faʻaaogaina o le faʻasologa o le numera o le numera, saili laina 0038 ma le numera numera 11.
  13. Sui le numera 11 matou te faʻamaonia i le 10.
  14. Ia faʻaeteete, e pei o le suia o isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga e le mafaaseseina i le taotoga ma le faʻalauiloaina o le OS.

  15. Faamautu teuteuga na faʻaaogaina le ki "Lelei".

O suiga uma e tatau ona faʻapolopolo i totonu o le polokalama.

  1. Toe faʻailoga le lisi "File" ma filifili mea "Sue le vao".
  2. O le vaega na e faia e tatau ona faʻamamafaina.

  3. Faʻamaonia laasaga faasao o le sulu ma lana vaega o tamaiti.
  4. Katia le faʻaogaina o masini komepiuta ma faʻamalosi i totonu o Windows i le faiga masani.

I le taimi nei i luga o le ata o le filifiliga a le tagata, o le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga faaopoopo. "Pule". E ala i le ulufale mai i lenei pou, e mafai ona e suia le upega tafailautusi a isi tagata faʻaoga e faʻaaoga ai metotia ua matou ufiufi i le auala muamua o lenei tusiga.

Ma e ui o le ata vali e ono foliga faigata mo se tagata amata, matou te fautuaina e faʻaaogaina. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea i soo se taimi e mafai ona e soloia le lala resitala o resitala, ma vaʻaia ai le avanoa i le pule faʻamau.

Metotia 7: Faaaoga le aoga

Mo na mataupu pe a faʻaogaina e tagata faʻaogaina le telefoni faigata o le Windows, o loʻo i ai le tele o polokalame fesoasoani. O se tasi o faʻalapotopotoga sili ona taʻutaʻua o le Offline NT Password & Registry editor, na faia patino mo le aoina o se upu faʻamaonia.

Ina ia faʻaogaina le aoga, o le ae manaomia le saunia o se faʻasalalauga e mafai ona aveese.

Ua matou iloiloina lenei polokalama i le tele o auiliiliga pe a talafeagai ai i se tusiga faapitoa i luga o le saite, i lalo o Windows XP. Ae ui i lea, e taua le maitauina iinei o le aoga lava ia o se meafaigaluega lautele ma e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se isi, e oʻo lava i se taimi mulimuli ane, tufatufaina atu o le Windows.

Faitau atili: Faʻafefea ona toefaʻaliliu lau faʻamatalaga i luga o le offline NT Password & Registry Editor

Faaiuga

I le avea ai o se vaega o le faʻamaeʻaina o le autu o le toe faʻamautuina o avanoa, e taua le faia o se faʻasalalauga e faapea o nisi tulaga e mafai ona fesoasoani ia te oe le faasologa o le faasologa o le polokalama. Ae ui i lea, o sea faiga, faapea foi le toe faʻafouina o le OS, ua faʻamoemoeina mo mataupu ogaoga ma e mafai ona faʻaaogaina i le leai o ni taunuuga lelei mai le faia o taga ua faʻamatalaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi ma toe faʻaleleia le faiga

I se tasi auala poʻo se isi, matou te saunia i taimi uma e fesoasoani ia te oe i le faiga mo le faia o ni faʻamatalaga.