Faʻasagaina le lisi o le amata i WindowsXP

O se tasi o faafitauli o le tele o tagata e fesagaʻi o le leai o se leo i vitio YouTube. E tele mafuaaga e mafai ona taʻitaʻia ai lenei. Sei o tatou tilotilo ia i latou taʻitasi ma maua se fofo.

Faʻaiʻuga o le leai o se leo i YouTube

E i ai nai mafuaaga autu, o lea e mafai ai ona e siakiina uma i se taimi puupuu ma saili le mea na mafua ai ona e maua lenei faafitauli. E mafai ona fesoʻotaʻi lenei mea i mea uma e lua o lau komepiuta ma le masini komepiuta. Seʻio tatou faʻapipiʻi mea uma i le faasologa.

Mafuaʻaga 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Siaki le tulaga o le leo i totonu o le polokalama - mea e tatau ona faia muamua, talu ai o le leo i totonu o le polokalama e mafai ona leiloa na o ia lava, lea e mafai ona mafua ai lenei faafitauli. Siaki le pusa omea mo lenei mea:

  1. I luga o le faletusi, saili le au failauga ma kiliki-i luga ia i latou, ona filifili ai lea "Tatala le Mixer Volume".
  2. Ma e tatau ona e siaki le soifua maloloina. Tatala soʻo se vitio i luga o le YouTube, 'aua le galo e faʻaoga le leo i le tagata taalo.
  3. Vaʻai nei i le alalaupapa fefiloi o lau sailiga, i le mea o loʻo i ai le vitio. Afai e lelei mea uma, ona tatau ai lea ona oso i luga ma lalo le laulau lanumeamata.

Afai e aoga mea uma, ae e le mafai lava ona e lagona le leo, o lona uiga o loʻo i ai se sese i se isi mea, pe na o le aveeseina o le pikiaga mai failauga poʻo le pulou. Siaki foi.

Mafuaʻaga 2: Faʻasalalau Taʻitaʻifonu o le Upega Taʻavale Audio

O le le manuia o faʻamaumauga o konesi e galulue faatasi ma Realtek HD o le mafuaaga lona lua lea e ono mafua ai le leai o se leo i le YouTube. E i ai se auala e mafai ona fesoasoani. Aemaise lava, e faatatau lea i tagata e umia le 5.1 telefoni. Faʻasalaga e faia i nai kiliki, e te manaʻomia:

  1. Alu i le Realtek HD Manager, o lana icon i luga o le faletusi.
  2. I le lisi "Failautusi a le Fofoga Fetalai"ia mautinoa ua filifilia le auala "Siata".
  3. Ma afai o oe o le pule o le 5.1 failauga, ona e manaʻomia lea e tape le failauga o le nofoaga autu pe taumafai foi e fesuiai i le tulaga leo leo.

Mafuaaga 3: Taʻitaʻifaga le saʻo HTML5 taʻaloga

A maeʻa le fesuiaiga o YouTube e galulue ma le tagata HTML5, o loʻo faʻapupulaina e le aufaitau faafitauli i le leo i nisi o vitiō. Foʻia lenei faafitauli i ni nai laasaga faigofie:

  1. Alu i le faleoloa i le initaneti Google ma faʻapipiʻi le faʻalauteleina o le Youtube HTML5 Player.
  2. Tikiake Aveese le Youtube Extension HTML5 Player

  3. Toe amata lau mea e siaki ma alu i le lisi. "Faʻatonuga Faʻaopoopo".
  4. Faʻasaʻo le faʻaleleia o le Disable Youtube HTML5 Player.

O lenei faʻaopoopoga e faʻasaina le HTML5 Player ma YouTube o loʻo faʻaaogaina le Old Adobe Flash Player, ma o nisi tulaga atonu e te manaʻomia e faʻapipiʻiina ina ia mafai ona taʻalo le vitio e aunoa ma ni mea sese.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

Mafuaaga 4: Faʻailoga Resitara

Masalo ua leai se leo, e le gata i luga o YouTube, ae i le taimi atoa o le masini, e tatau ona e faasaʻo se tasi parakalafa i le resitala. E mafai ona faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Faasolo le autū autu Manumalo + Rtatala Taumafai ma ulufale i ai faʻatonutonuona kiliki lea "Lelei".
  2. Mulimuli i le ala:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Drivers32

    Saili le igoa iina "vavemapper"o lona tau "msacm32.drv".

I le mataupu pe afai e leai se igoa faapena, e tatau ona amata ona fatuina:

  1. I le lisi o loʻo i le itu taumatau, o loʻo i ai igoa ma taufaʻataua, kiliki-i luga e alu e fatufatu se parakalafa manoa.
  2. Valaau i ai "galulolo", kiliki i luga faalua ma i le fanua "Taua" ulufale "msacm32.drv".

A maeʻa lena, toe amata le komipiuta ma taumafai e matamata i le vitio. O le fatuina o lenei tulaga e tatau ona foia ai le faafitauli.

O fofo o loʻo i luga e faigofie ma fesoasoani i le tele o tagata faʻaoga. Afai ua e toilalo pe a uma ona e faaaogaina soʻo se metotia - aua le faʻavaivai, ae taumafai i mea taʻitasi. Le itiiti ifo i le tasi, ae tatau ona fesoasoani i le taulimaina o lenei faafitauli.