Faamamaina ma le toe faaleleia o le TP-Link TL-WR740N router

O faʻaupuʻesega e vave faʻateleina le faitau ma le tusitusi o faila i le puʻupuʻu o se komepiuta, aʻo faʻateleina lona faʻatinoga. O le faʻaogaina o le Windows system system by default, o loʻo i ai se polokalama ua fausia mo le foia o lenei ituaiga o faafitauli, ae e le o le aoga e pei o le isi tolu polokalama. E uiga ia te ia ma o le a talanoaina i lalo.

O le faʻamalosia o se faiga sili ona taua, o lenei faiga e faʻataga ai oe e tuʻuina vaega o faila i se auala talafeagai mo le faʻaogaina o le polokalama, aʻo faʻateleina le galuega o le lelea ma le PC atoa. O polokalame na tuʻuina atu i le tusiga na foia ai lenei faafitauli.

Auslogics Disk Defrag

O le tagata muamua e faʻamalosi e faʻaitiitia le maualuga o le lelei na fausia i totonu o Windows o le Auslogics product. E mafai ona ia mataʻituina le HDD e faʻaaoga ai le galuega o loʻo faʻatūina i le S.M.A.R.T. E mafai ona faʻalavelave faʻamalosi le sili atu i le 1 TB. Galue ma faila FAT16, FAT32, NTFS i le 32 ma le 64 bit OS. Afai e te manaʻo e faʻatautaia le faʻatulagaga sili ona lelei, o le polokalama e i ai se galuega e faia ai galuega mo le latou faatinoga e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata.

Auslogics Disk Defrag e leai se totogi, ae o tagata atiaeina ua faʻaofiina faʻalauiloa i soo se mea e mafai ai. Aʻo faʻapipiʻiina, o loʻo i ai se tulaga lamatia e faʻaopoopoina ai le tele o le le taufaʻatau taufaasese.

Tikiake le Auslogics Disk Defrag

MyDefrag

O se polokalame faigofie lava e tele ni algorithms faʻatautaia i totonu o lona atinaʻe ma lagolago e galulue ma faʻamalosi Flash. O faʻamaumauga maeʻa uma o loʻo tusia i se faila faila, lea e mafai ona vaʻaia ma suʻesuʻeina i soo se taimi. O se seti o vaaiga o le a mafai ai e oe ona filifili le filifiliga e sili ona talafeagai e faʻaaogaina ai volumes volumes, e fuafua i le tikeri o le vaevaega.

MayDefrag e leai se totogi, ae o le faʻafitauli o le na o se itu ua faʻasalalauina. O le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga e lei faaliliuina. E lei lagolagoina le polokalama e le faufautua mo se taimi umi, ae tumau pea lona taua i lenei aso.

Tikiake MyDefrag

Faʻafefete

E pei o le oloa mai Auslogics, o Defraggler o loʻo i ai se faʻatulagaina o le faʻatulagaina o galuega mo le faʻaaogaina o masini. E naʻo le lua meafaigāluega autu: suʻesuʻega ma faʻataʻotoga, ae o le tele o lenei polokalame e le manaʻomia.

O le faʻasalalauga o le gagana Rusia, o loʻo i ai galuega mo le faʻaleleia o faila taʻitasi, ma o nei mea uma e avanoa mo le leai o se totogi.

Download Defraggler

Taliaina

O le polokalame muamua i luga o la tatou lisi e mafai ona faafaigofie ai lana galuega o le puipuia lea o le vaevaeina o faila e faʻaaoga ai le galuega Faanatinati. O lona uiga o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia o le faagasologa o le faʻasalalauga, ma o lenei mea, o le a faʻaleleia ai le faʻatinoina o komepiuta. E faigofie lava le faʻaaogaina o le mea e faʻaaogaina, ma e iai le tele o tulaga mo lenei mea: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le otometi ma le puleaina o le komipiuta.

A maeʻa ona e seti uma faʻataʻitaʻiga mo oe lava, e mafai ona e galo e uiga i le i ai o lenei tagata faʻatau, aua o le a faia mea uma mo oe.

Tikiaina le Taʻitaʻi

Perfectdisk

Ua faʻapena e PerfectDisk nisi faʻamatalaga aoga o le Auslogics Disk Defrag ma le Diskeeper. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo taofia ai foi le faagasologa o le vaevaega o le pu ma o loʻo i ai le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasi a le S.M.A.R.T. O le faʻaaogaina o gaioiga faʻapitoa e maua mai i le fesoasoani o kalena faʻataʻavaleina ma le avanoa o la latou auiliiliga auiliili. O se ponesi lelei mo tagata faʻaaogaina lenei meafaigaluega malosi o le a avea ma galuega o le faʻamamāina o vaʻavaʻaiti puʻe, lea e faʻaumatia ai faila uma e le manaʻomia, faʻaaogaina avanoa.

E tusa ai ma lea, o le a manaʻomia le totogiina o se polokalama mamana. E i ai se faʻatapulaʻaina fuaina, ae e aoga tele mo se komepiuta. Faʻasalalauga faʻasalalau Rusia i le PerfectDisk ua toesea aloaia.

Faʻasaʻo le atoatoa

Smart defrag

O se tasi o mea sili ona mamana ma lauiloa mai le kamupani IOBit. O loʻo i ai se atinaʻe faaonaponei faʻaonapo nei, e mafai ona faʻaalia mai polokalame uma o loʻo tuʻuina atu i le tusiga. Smart Defrag ei ​​ai le tele o vala aoga e mafai ai e oe e le mafaufau e uiga i le faʻalavelaveina o le tino. E mafai ona faʻatinoina i se auala lemu, o lona uiga, e aunoa ma se faʻasalalauga, faʻamautuina le polokalama e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata.

Smart Defrag e mafai ona faʻamalosi pe a amata lau komepiuta, e le aofia ai faila ma faila na e filifilia muamua. E pei o PerfectDisk, e mafai ona faʻasaʻoloto le avanoa vaʻavaʻa. O le a talisapaia e tagata taaalo le faʻatulagaina o le faʻatinoina o taaloga, a maeʻa ai le faʻatupulaia o latou faatinoga.

Download Smart Defrag

UltraDefrag

O le UltraDefrag o se tagata faʻatauvaʻa faigofie ma aoga i aso nei. E mafai ona ia faʻaogaina le avanoa ao le i tatalaina le OS, galue ma le laupepa telefoni MFT. E i ai le tele o ituaiga o filifiliga, fetuunai e ala i se faila faila.

O lenei polokalame e iai mea lelei uma e tatau ai: e leai se totogi, faʻaleleia, laitiiti i le lapopoa, ma mulimuli ane, e faʻaalia ai taunuuga ofoofogia o le siakiina o le malo.

Download UltraDefrag

O & O Defrag

O se tasi lea o oloa sili ona taatele mai le O & O Software i lenei vaega. I le faaopoopo atu i le faʻavasegaga faigofie o polokalama, O & O Defrag ei ​​ai le tele o auala e ono faʻafefe ai. O le O & O DiskCleaner ma O & O DiskStat meafaigaluega e faʻaleleia ai le puʻupuʻu ma maua ai faʻamatalaga sili ona auiliili i iuga o lenei faagasologa.

O le aoga tele o O & O Defrag o le lagolago mo masini USB ma totonu. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻamalosi Flash-masini, SSD-faʻataʻitaʻiga ma isi mea masini komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona galue le polokalame i le tele o voluma i le taimi lava e tasi, ma e mafai ona faʻaaogaina uma le faagasologa o le faʻataunuʻuina.

Faʻaola O & O Defrag

Vopt

O le polokalama ua leva ona le taliaina, ma i le taimi muamua na tilotilo ai e foliga mai ua matua le atoatoa lava, ae e mamao ese mai le mataupu. O algorithms na faʻavaeina e Golden Bow Systems mo lenei faʻalavelave faʻapipiʻi e talafeagai pea i luga o le tele o faiga faʻaogaina. O le Wapt interface e natia ai le tele o galuega laiti, ae sili ona aoga mo le faʻamamaina o le puʻupuʻu.

E i ai ni polokalama laiti mo le mataʻituina o le faʻatinoina o le kiona, le galuega o le soloia avanoa avanoa ma nei mea uma mo le leai o se totogi. E lua faʻailoga faʻapitoa, faʻatulagaina o galuega ma le faʻasalaga lisi. Ae ui i lea, o nei meafaigaluega uma o loʻo tuʻuina atu i tagata uma o loʻo faʻataunuʻuina nei.

Download Vopt

Puran defrag

Puran Defrag o se polokalama e leai se totogi mo le faʻamautuina o le faila malo ma faʻamatalaga auiliili mo taʻiala taʻitasi. E pei o le tele o faʻataʻotoʻesega talu ai, e maua ai foi le gafatia e faʻaaogaina. O le eseesega autu mai isi sui o lenei vaega e le o taulaʻi le atinaʻe ile numera o galuega tauave, ae i luga o le tele o laina mo latou. Puran Defrag o le a mafai ona faʻaleleia le faatinoga o lau PC ile faʻamafanafanaga.

E saoloto ma faigofie ona faʻaaoga. Ae paga lea, e le lagolagoina le polokalame talu mai le 2013, ae o loʻo talafeagai pea mo komepiuta faʻaonapo nei. E ui lava e leai se Lūlū, o le faʻasaga e faʻaogaina.

Download Puran Defrag

O le mea moni, o nei mea uma e le mafai ona faʻafetaiaiga uma na faʻaaloalogia e tagata faʻapitoa, ae o loʻo faamamafaina ona o le faigofie pe, i se isi itu, o le tele o galuega aoga. O polokalame o lenei vaega e aoga tele mo faila faila, talu ai latou te faʻatuputeleina le faʻatinoga e ala i le faʻatonuina o vaega na salalau i avanoa.