Faʻafouina le faʻaaogaina o polokalama

O le faateleina o le saoasaoa o le faagasologa na faaigoa ai o le a lofia. E i ai se suiga i le taimi o le uati, lea e faʻaitiitia ai le taimi o le tasi o le faasologa o le uati, ae o le CPU o loʻo faia ia lava gaioiga, na o le vave. Ole telefoni ole komepiuta e sili ona lauiloa i luga ole komepiuta, ile komepiuta e mafai foi ona faia lenei gaoioiga, ae tatau ona e mafaufau i ni auiliiliga.

Vaʻai foi: O le masini o se komepiuta komepiuta faʻaonapo nei

Matou te lofituina le faagasologa i luga o se komepiuta

I le taimi muamua, e leʻi fetuutuunai e le au atinaʻe ia faila tusitusi mo le faʻafefe, o le tele o taimi o le uati ua faʻaitiitia ma faateleina i taimi o nisi tulaga, ae ui i lea, o PPU faʻaonaponei e mafai ona faatelevave e aunoa ma le afaina ai.

Faʻafeiloaʻi ma le faʻaeteete le gaioiga, ia mulimulitaia uma faatonuga, aemaise lava e tatau ona faia i tagata e leai ni poto masani ma o latou taimi muamua e feagai ma suiga i le telefoni o le UPU. O faʻataʻitaʻiga uma e faia i na oe lava faʻalavelave ma faʻalavelave, e pei ona i lalo o nisi tulaga poʻo le le talafeagai o le faʻaaogaina o fautuaga e le mafai ona tupu. O le faʻaaogaina o faʻaaoga polokalame e faʻapenei:

  1. Tikiai le polokalama CPU-Z e maua ai faʻamatalaga faavae e uiga i lau faʻaoga. O se laina faʻatasi ma le CPU faʻataʻitaʻiga igoa ma taimi o le uati o le a faʻaalia i le faamalama autu. E faavae i luga o nei faʻamaumauga, e manaʻomia ona e suia lenei taimi, faaopoopo i le 15% le maualuga. O lenei polokalame e le o faamoemoe e faʻaalu, e na o le manaʻomia lava e maua ai faʻamatalaga faavae.
  2. Ole taimi nei e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi le faʻaoga SetFSB. O le 'upega tafaʻalagi e iai se lisi o mea e lagolagoina, ae e le saʻo atoatoa. E leai ni faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le maeʻa ai o le 2014, ae o le polokalama e lelei le lelei i le toʻatele oi latou. I SetFSB, naʻo oe e manaʻomia le faateleina o le mamā o le mama e ala i le faʻaliliu atu o tagata taʻavale i le sili atu i le 15%.
  3. A maeʻa suiga taʻitasi e manaʻomia e suʻe ai le faiga. O lenei polokalama o le a fesoasoani i le Prime95. Sii mai mai le nofoaga aloaia ma tamoe.
  4. Download Prime 95

  5. Tatala le lisi faʻailoga "Filifiliga" ma filifili mea "Suʻega faʻatau".

Afai ei ai ni faʻafitauli poʻo le lanumoana lanumoana o le oti o loʻo faʻaalia, o lona uiga e tatau ona faʻaitiitia le taimi.

Vaʻai foi: 3 polokalame mo le faʻaleleia o le gaosiga

O le faagasologa o le tapunia o le masini komepiuta i luga o le komepiuta ua uma. E taua le maitauina pe a uma le faateleina o le taimi o le uati, e mafai ona mafanafana malosi, o le mea lea e tatau ai ona mautinoa le lelei o le mafanafana. E le gata i lea, i le tulaga o le malosi malosi, e mafai ona vave vave ona faʻaogaina le PPU, o lea e le tatau ona e faʻaaogaina i le faateleina o le mana.

I lenei tusiga, matou te toe iloilo le filifiliga o le overclocking the processor i luga o se komepiuta. E sili atu pe itiiti ifo foʻi le faʻaogaina o tagata faʻapitoa e mafai ona latou faʻafefe saogalemu le CPU i le faʻaaogaina o ni polokalama faʻapitoa ia latou lava.