Faʻapitoa faʻasino faʻatasi ma aʻafiaga Instagram-pei - Aafiaga Lelei

I le avea ai o se vaega o le faʻamatalaga o polokalame faigofie ma leai se totogi ina ia "ata matagofie", o le a ou faamatalaina le isi - Foafoaga Lelei 8, lea o le a suia ai le Instagram i luga o lau komepiuta (i vaega taitasi, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina aafiaga i ata).

O le tele o tagata faʻaoga masani latou te le manaʻomia se taʻitaʻifu taʻiala taʻitasi ma pupuʻu, laʻasaga, lagolago mo tuʻufaʻatasi ma faʻafefiloi algorithms (e ui o loʻo i ai i le lua le Photoshop), ma o le faʻaaogaina o se meafaigaluega faigofie poʻo se ituaiga o leitiga i luga o le initaneti e ono faʻamaonia.

O le Polokalama Avanoa Polokalame e mafai ai ona e faʻaaogaina aafiaga i ata ma soʻo se tuufaatasiga o ia mea (faʻaaogaina faʻamaumauga), faʻapea foi ma faʻaaoga nei aʻafiaga i Adobe Photoshop, Elements, Lightroom ma isi oloa. Ou te muai iloa e le oi le Rusia lenei faʻataʻitaʻi ata ata, o lea afai e taua lenei mea ia te oe, e tatau ona e suʻeina se isi filifiliga.

Tikiai, faʻapipiʻi ma taʻavale Faiga Faʻalelei 8

Faʻaaliga: pe afai e te le masani i le faila faila psd, ona ou fautuaina lea pe a uma ona e sii mai le polokalama e aua le tuua lenei itulau i le taimi lava lena, ae muamua faitau le palakalafa e uiga i filifiliga e galulue ai ma ata.

Ina ia maua ai le atoatoa atoatoa, alu i le itulau aloaia //www.ononesoftware.com/products/effects8free/ ma kiliki i le Download button. O le faʻaogaina e faia i le kilikiina o le "Next" button ma malie i luga o mea uma ua ofoina atu: leai ni polokalama faaopoopo e le manaʻomia e faʻaaogaina. Afai ei ai sau Photoshop poʻo isi mea gaosi i luga o lau komepiuta, o le a faʻamalosia oe e faʻapipiʻi Polokalame Faʻalētino Lelei.

Amata le polokalama, kiliki "Tatala" ma faʻamalamalama le ala i le ata, pe na o le tosoina atu i le Faila o le Paʻupu Taʻo. Ma o le taimi nei o se tasi o manatu taua, e mafua ai ona i ai ni faafitauli ma le faʻaaogaina o ata pueina ma aʻafiaga.

A uma ona tatalaina le faila faila, o le a tatalaina se faamalama lea e lua filifiliga o le a ofoina atu e galulue ai:

  • Faʻataʻatia se Kopi - teuteu se kopi, o le kopi o le ata muamua o le a faia e faʻasaʻo ai. Mo le kopi, o filifiliga o loʻo faʻamaonia i le pito i lalo o le faamalama o le a faʻaaogaina.
  • Faʻatoʻa Faʻasalalau - ia faʻasaga muamua. I lenei tulaga, o suiga uma ua faia e teuina i le faila o loʻo e faʻataʻitaʻiina.

O le mea moni, o le auala sili e sili ona lelei, ae o le mea lea e tatau ai ona amanaʻia le vaega o loʻo taua i lalo: i le le mafai, Photoshop ua faʻamaonia e pei o le faila faila - o faila PSD ia ma le lagolago mo laupepa. O lona uiga, pe a uma ona e faʻaaogaina mea e manaʻomia ma e te fiafia i le taunuuga, o lenei filifiliga e mafai ona e faʻasaoina i lenei faatulagaga. O lenei faatulagaga e lelei mo le toe teuteuina o ata, ae e le talafeagai mo le lolomiina o le taunuuga o Vkontakte pe auina atu i se uo e ala i le i-meli, talu ai e le mafai ona tatala le faila e aunoa ma polokalama e galulue i lenei faatulagaga. Faaiuga: afai e te le o mautinoa e te iloa le faila a le PSD, ma e te manaʻomia se ata ma aʻafiaga e faʻasoa atu i se tasi, filifili se JPEG sili atu i le Faʻamaumauga o le File Format.

A maeʻa lena, o le a tatala le faamalama o polokalama autu i le ata na filifilia i le ogatotonu, o le tele o filifiliga i le itu tauagavale ma meafaigaluega e lelei ai le faʻafetaui o nei aafiaga - i le taumatau.

Faʻafefea ona teuteu se ata pe faʻaaoga aʻafiaga i Aafiaga Atoatoa

Muamua lava, e tatau ona fai mai o le Perfect Framework e le o se faʻataʻitaʻiga taʻiala atoa, ae e naʻo le faʻaaogaina o aʻafiaga, ma e sili atu le alualu i luma.

O aʻafiaga uma e te mauaina i le lisi o loʻo i le itu taumatau, ma le filifilia o se tasi oi latou o le a tatalaina se muaʻi faʻamatalaga o le mea e tupu pe ae faʻaaogaina. Faʻalogo lelei foi i le ki ma se uʻamea laitiiti ma ni sikuea laiti, kiliki i luga o le a ave oe i le masini o mea uma e avanoa e mafai ona faʻaaoga i le ata.

E le mafai ona faʻamapulaʻaina oe i se tasi o faʻamatalaga poʻo tulaga faʻavae. I le vaega saʻo, o le ae maua ai faʻamaumauga lelei (kiliki le faʻamaufaʻailoga e faaopoopo ai se mea fou), faʻapea foʻi ma se numera o faʻasalalauga, e aofia ai le faʻafefiloi, le tikeri o le aafiaga i le ata, nofoaga susulu o le ata ma lanu paʻu ma le numera o isi. E mafai foi ona e faʻaaoga se masini e le faʻaaogaina ai le faamama i nisi o vaega o le ata (faʻaaoga se pulumu, o le faailoga lea o loʻo i le pito i luga tauagavale o le ata). I le maea ai o le faasaʻoina, e tumau pea le naʻo le kiliki "Save and Close" - o le a faʻasaoina le faʻasalalauga ma faʻamaumauga ua faʻamatalaina i le amataga i le lava pusa e tasi o le ata muamua.

Ou te faʻamoemoe o loʻo e faʻatinoina - e leai se mea faigata iinei, ma o le taunuuga e mafai ona ausia sili atu ona manaia nai lo Instagram. O luga o le auala na ou "liua" ai laʻu umukuka (o le puna na i ai i le amataga).