Faʻaaliga Vaavaʻai 6.00

A maeʻa le faʻatauina o Skype e Microsoft, o faʻamatalaga uma a le Skype e faʻapipiʻiina i faʻamaumauga a Microsoft. E le o tagata uma e faʻaaogaina ua faamalieina i lenei tulaga o mataupu, ma o loʻo latou sailia se auala e tatalaina ai le tasi tala mai le isi. Seʻio tatou vaʻai pe mafai ona faia lenei mea, ma pe oa auala.

E mafai ona ou tatalaina Skype mai le teugatupe a Microsoft?

I le taimi nei, o le gafatia e faʻasese ai se Skype tupe mai se faʻamatalaga a Microsoft ua misi - o le itulau e mafai ona faia muamua e le o toe avanoa. Pau, ae le o taimi uma e iloa ai, o le fofo o le sui lea o le igoa (imeli, aua le saini) faʻaaoga mo le faatagaga. Ae peitaʻi, e naʻo le mea e mafai ona fai pe a le fesoʻotaʻi faʻamaumauga a Microsoft ma talosaga a Microsoft Office, faʻamaumauga Xbox ma, ioe, le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga a le Windows, o lona faʻasologa e fesoʻotaʻi atu i le masini (laisene numera poo le HardwareID) poʻo le isi faʻamatalaga.

Vaʻai foi: O le a le laisene numera Windows

Afai e fetaui lau Skype ma Microsoft faʻasalaga o loʻo taʻua i luga, o lona uiga, e tutoatasi, o le a le faigata le suia o faʻamatalaga na faʻaogaina e teu ai. E tusa pe faʻapefea ona faia lenei mea, matou te taʻuina atu i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, ma matou te fautua atu ia e faitauina.

Faitau atili: Suʻe lou Skype login

O le faʻamaumauga e le toe faʻalogoina na galue ai seia oʻo i lenei taimi

Mafaufau i mea e tatau ona e faia ina ia le tatalaina ai lau telefoni Skype mai lau faʻamatalaga Microsoft pe a toe maua lenei ata.

E tatau ona vave fai mai o le avanoa e le faʻasalalau ai se tasi tala mai le lua, e na o le faʻaoga i luga o le upega tafaʻilagi a le Skype e tuʻuina mai. E le mafai ona faia e Skype. O le mea lea, tatala ai soʻo se masini, ma alu i le skype.com.

I luga o le itulau o loʻo tatala, kiliki le pepa "Ulufale", lea o loʻo i le tulimanu pito i luga o le itulau. E amata le lisi o le mataʻitusi lea e te manaʻomia e filifili ai "My Account".

I le isi, o le taualumaga o le faatagaga Skype e amata. I le isi itulau, o fea matou te oi ai, e tatau ona e ulufale i le initaneti (telefoni feaveaʻi, tuatusi imeli) o lau teugatupe i Skype. A uma ona e ulu atu i faamatalaga, kiliki i le "Next" button.

I le itulau e sosoo ai, ia e ulufale i le upega tafailagi mo lau faʻamatalaga i le Skype, ma kiliki i le "Ulufale" button.

Sainia i totonu o lau tala Skype.

I le taimi lava lea, e mafai ona tatalaina se itulau ma ofo ofo atu, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i lalo ifo. Ae, talu ai oi tatou, muamua lava, e fiafia i le faiga o le le tatalaina o se tasi tala mai le isi, ona kiliki lava lea o le ki "Alu i le teugatupe".

Ma, o se itulau ma lau tala ma faʻamaumauga mai le Skype e tatala. Faʻamau i lalo. O iina, i le "Account Information" poloka poloka, o loʻo matou sailia le laina o le "Setup Account". Alu i luga o lenei tusiga.

Ua tatalaina le faamalama o le tala. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i luma o le tusiga "Microsoft Account" o le uiga "Fesoʻotaʻi". Mo le motusia o lenei sootaga, alu i le faʻamatalaga "Faʻamau le sootaga."

A maeʻa lena, e tatau ona faʻataunuʻu saʻo le faʻatonuina o taualumaga, ma o le a vaeluaina le fesoʻotaʻiga i le va o faʻamatalaga i le Skype ma Microsoft.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, afai e te le iloa le tala atoa a le Skype e le faʻaaogaina le algorithm mai lau faʻamatalaga Microsoft, e faigata tele ona fai lenei faʻatinoga e ala i le faʻataʻitaʻiga ma le mea sese, aua e le mafai ona taʻua o le intuitive, ma o mea uma e fai i le va o vaega o le upega tafaʻilagi e manino. I le faaopoopo atu, i le taimi nei, o le galuega o le le tatalaina o se tasi tala mai le isi e le aoga, ma ina ia ausia lenei faiga, o le a tumau pea i le faʻamoemoe o le a toe faʻalauiloa e Microsoft i se taimi lata mai.