Ata o le vaomatua i PowerPoint

O le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le iunite o se komepiuta i se komepiuta e mafai ona mafua mai i mafuaaga eseese, ae, e tusa lava po o ai, e mafai ona faia lenei mea i na o auala eseese. I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina metotia mo le faia o se fesoʻotaʻiga.

Matou te faʻafesoʻotaʻi le PC i le komepiuta

O le fesoʻotaiga i le va o le komepiuta ma le iunite o le tino e matuā faigofie ona o le i ai o vaʻaia faapitoa i luga o le tele o masini faʻaonapo nei. Ae ui i lea, o le ituaiga o fesoʻotaʻiga e ono eseese faʻavae e faavae i luga o au fesoʻotaʻiga.

Metotia 1: Faʻasalalauga Faʻapitonuʻu

O le autu o loʻo faʻatatau tonu lava i le fatuina o se fesoʻotaiga i le lotoifale i le va o masini, talu ai o le fesoʻotaʻiina o se PC i se komepiuta e mafai ona maua i le fesoasoani a se routa. Na matou talanoa e uiga i lenei auiliiliga i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se fesoʻotaiga i totonu o le va o komepiuta

I le tulaga o faigata i soo se taimi i le taimi o le fesoʻotaʻiga pe mulimuli ane foi, e mafai ona e faitau i faʻamatalaga pe faʻapefea ona foia faafitauli masani.

Faitau atili: E le vaʻaia e komepiuta komepiuta i luga o le fesootaiga

Metotia 2: Vaʻaia mamao

I le faaopoopo atu i le faʻafesoʻotaʻi saʻo o le iunite i se komepiuta e faʻaaoga ai se telefoni fesoʻotaʻi, e mafai ona e faʻaogaina polokalame mo le mamao mamao. O le filifiliga pito sili ona lelei o le TeamViewer, lea e matua faʻaleleia ma faʻafouina ma tuʻuina atu galuega faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻamatalaga o le Access Access Software

Afai e te faʻaaogaina le PC mamao ese, mo se faʻataʻitaʻiga, i le avea ai o se sui mo se isi mataʻituina, o le a e manaʻomia se fesoʻotaiga i le Initaneti. E le gata i lea, e tatau ona e faʻaaogaina faʻamatalaga eseese e tausia ai se fesoʻotaʻiga tumau poʻo se nofoaga i meafaigaluega a le Windows.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona vaʻaia se komipiuta

Metotia 3: Cable HDMI

O lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe i mataupu e tatau ona faʻaogaina ai le komepiuta e avea ma mataʻituina i le PC. Mo le faia o se fesoʻotaʻiga, o le ae manaʻomia le siakiina o masini mo le i ai o le fesootaiga HDMI ma faʻatau se kele ma fesoʻotaʻiga talafeagai. Matou te faʻamatalaina le fesoʻotaʻiga i totonu o se isi faʻamaumauga i la matou 'upega tafaʻilagi

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga se komepiuta e avea o se mataʻituina mo PC

I luga o masini faʻaonaponei e mafai ona i ai FaʻaaligaPort, o se isi mea i le HDMI.

Vaʻai foi: Faatusatusa le HDMI ma le Faʻaaliga

O le faʻafitauli sili e mafai ona e feagai i le fatuina o sea fesoʻotaʻiga o le le lava lea o le lagolago mo le faʻafeiloaiga o ata vitio e ala i le telefoni HDMI o le tele o komepiuta. E tutusa lava le mea e tasi e mafai ona fai e uiga i vaʻa VGA, e masani ona faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai PC ma mataʻitu. Ina ia foia lenei faafitauli, o le mea e leaga ai, e le mafai.

Metotia 4: USB cable

Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le iunite i se komepiuta e galulue ai ma faila, mo se faʻataʻitaʻiga, e kopiina se tele o faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaogaina le USB USB Smart Link. E mafai ona e faʻatau le telefoni talafeagai i le tele o faleoloa, ae ia maitauina e le mafai ona suia i se USB e lua-ala masani, e ui i ni mea tutusa.

Manatua: O lenei ituaiga uaea e mafai ai e oe ona le gata ina faʻafesoʻotaʻi faila, ae pulea ai foi lau PC.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le telefoni-cable ma le adapter, sau i le pusa.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le mea faʻapipiʻi i pusa USB o le iunite.
  3. Fesoʻotaʻi le isi pito o le USB cable i ports i le komepiuta.
  4. Faatali seʻi maeʻa le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le polokalama, pe a manaʻomia, pe'ā maeʻa le faʻamaoniga e ala i le pule.

    E mafai ona e faʻapipiʻiina le fesoʻotaʻiga e ala i le faʻaogaina o le polokalame i luga o le taskbar Windows.

  5. Ina ia fesiitai faila ma faila, ia faʻaaoga le faʻailoga masani ma faʻavae i le kiore.

    O faʻamatalaga e mafai ona kopiina, ma, aʻo leʻi toe fesuiaiga i se PC fesoʻotaʻi, faʻapipiʻi.

    Faʻaaliga: Faʻaliliuina le failaina i itu uma e lua.

O le aoga sili o le auala o le maua lea o ports USB i luga o masini faʻaonapo nei. E le gata i lea, o le tau o le uaea talafeagai, lea e fesuisuiai i totonu o le 500 rubles, e afaina ai le maua o le fesootaiga.

Faaiuga

O metotia na faʻatautaia i le gasologa o le tusiga e sili atu nai lo le faʻafesoʻotaʻiina o le komepiuta i le komepiuta. Afai e te le malamalama i se mea pe ua tatou misia nisi o nuanua taua e tatau ona taʻua, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.