O le au failautusi na faaigoaina o se tasi e sili ona fiafia i le WESG 2018 TAL: Taaloga a le GO

O le vaega Pasila o le MIBR ua faaigoaina e le au tusi tusi le autu autu mo le manumalo i le Taaloga Taaloga Taaloga a le Lalolagi i 2018.

O le tauvaga mai le $ 890,000 i le tau maualalo e amata ai Mati 11 i lenei tausaga i Chongqing ma o le a tumau seia oo ile 17 tausaga. E tusa ai ma le BC 1xstavka, o sui o le au Amerika i Amerika i Saute atonu o le a manumalo i le tauvaga. I luga oa latou tagata e manumalo i le manumalo, latou te tuʻuina atu se faʻaopoopoga e 2.75. O le 'au e aofia ai fetu e pei o FalleN, coldzera, fer, TACO ma le paʻu.

O le mulimuli i Pasila ma se vaega e 4.00 o Finns mai ENCE eSports. O le tolu Scandinavian team Ninjas i Pajamas e tapunia le tolu pito i luga. O lo latou tulaga manuia o le faʻamanuiaina e faʻatatau i le 6.00. O le Rusia Rusia Team Rusia, na o le toatasi i le tauvaga, na maua se tulaga le mautonu e tusa ma le 13.00 ma o loo i le 8th place, e tusa ai ma le 1xstavka bookmaker.

I le aotelega, e 31 au e auai i le tauvaga. O faʻalavelave sili ona maualuga o le 1000.00 na maua mai e le au lauiloa Alpha Red, Furious Gaming, Revolution, TNC, FrostFire ma Big Time Regal.