Liliu ese le webcam i le komepiuta

O le tele o komepiuta faʻaonapo nei ei ai se upega tafailagi-fale. A maeʻa ona tuʻuina avetaʻavale, e masani lava i le faiga o galuega ma e avanoa mo faʻaaogaina e talosaga uma. O nisi taimi e le manaʻo ai nisi tagata faʻapitoa e galulue i taimi uma, o lea o loʻo latou sailia se auala e faʻaaogaina ai. O le aso o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona fai lenei mea ma faʻamatalaina pe faapefea ona tape le webcam i luga o se komepiuta.

Liliu ese le webcam i le komepiuta

E lua ni auala faigofie e faʻafaigofie ai se 'upega tafaʻilagi i luga o se komepiuta. O le tasi e teʻa ese le masini i totonu o le polokalama, a maeʻa lea e le mafai ona aofia ai soʻo se talosaga poʻo se nofoaga. O le auala lona lua ua naʻo mo tagata suʻesuʻe. Seʻio tatou tilotilo i nei metotia i auiliiliga.

Metotia 1: Fafo le kamepi i Windows

I le Windows operating system, e le gata ina mafai ona e vaaia meafaigaluega faʻapipiʻiina, ae ia pulea foi. Faatasi ai ma lenei galuega-fausiaina, ua tape le mea pueata. E tatau ona e mulimuli i faatonuga faigofie ma o le a aoga mea uma.

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Saili se ata "Pule Sili" ma kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. I le lisi o meafaigaluega, faʻalautele le vaega i "Ata Faʻataʻitaʻiina o Ata", kiliki i luga o le mea pueata ma filifili "Taofiofia".
  4. O se lapataiga e tapunia e aliali mai i luga o le lau, faʻamaonia le taga e ala i le faʻamalosi "Ioe".

A uma nei laasaga, o le masini e le atoatoa ma e le mafai ona faʻaaogaina i polokalama po o tagata suʻesuʻe. Afai e leai se webcam i le Pule Faʻatonu, e tatau ona e faʻapipiʻi avetaavale. O loʻo avanoa mo le siiina mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o lau komepiuta. E le gata i lea, o le faʻatulagaga e faʻatinoina e ala i se polokalama faʻapitoa. E mafai ona e maua se lisi o polokalama mo le faʻapipiʻiina o avetaavale i la matou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Afai o oe o se tagata Skype malosi ma e manaʻo e tape le kāpoti i lenei talosaga, ona e le manaʻomia lea ona fai lenei gaioiga i le taimi atoa o le polokalama. O le faʻalavelave e tupu i le polokalama lava ia. O faʻamatalaga auiliili mo le faʻatinoga o lenei faiga e mafai ona maua i se mea faapitoa.

Faitau atili: Suʻe le ataata i Skype

Metotia 2: Ave ese le webcam i le masini

O nisi nei o saite o loʻo talosagaina le faʻatagaga e faʻaaoga ai le webcam. Ina ia aua nei tuuina atu ia i latou lenei aia tatau pe na ona lafoaia faʻamatalaga o le gaogao, e mafai ona e faʻaaogaina masini e ala ile tulaga. Sei o tatou feagai ma le faia o lenei mea i sailiga lauiloa, ae ia tatou amata i le Google Chrome:

  1. Faʻamataʻu lau upega tafaʻilagi. Tatala le lisi e ala i le kilikiina o le ki i foliga o tolu togi faʻamau. Filifili laina iinei "Faʻatonu".
  2. Tusi i lalo le faamalama ma kiliki "Faaopoopo".
  3. Suʻe le laina "Seti Faʻasinomaga" ma kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  4. I le lisi e tatala ai, o le a e vaʻavaʻai i meafaigaluega uma e mafai ona maua e avanoa ai. Kiliki i le laina ma le mea pueata.
  5. Lenei ia faʻagata le kesi i luma o le laina "Fesili atu i le faatagaga e faʻafeiloai ai".

O tagata o le browser o le Opera e manaʻomia le faʻatinoina o laasaga e tasi. E leai se mea faigata i le momotu, ia mulimuli i faatonuga nei:

  1. Kiliki le ata "Menu"e tatala ai se lisi faʻailoga. Filifili se mea "Faʻatonu".
  2. I le tauagavale o le faʻatautaiga. Skip i le vaega "Nofoaga" ma suʻe le mea o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga. Faʻamau latalata "Faʻasinomaga nofoaga e faʻaoga i le mea pueata".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le vavalalata e tupu i ni nai kiliki, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona taulimaina. Ae mo le Mozilla Firefox browser, o le faagasologa o le tapunia e toetoe lava tutusa. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Tatala le lisi e ala i le kiliki i luga o le ata i foliga o laina laina tolu, o loʻo tu i le pito i luga taumatau o le faamalama. Skip i le vaega "Faʻatonu".
  2. Tatala le vaega "Tulaga Faalilolilo ma Puipuiga"i "Faʻatagaga" maua le mea pueata ma alu i "Filifiliga".
  3. Togi latalata "Lisi ni talosaga fou e faʻaaoga ai lau ataata". Ae e te leʻi alu ese, 'aua nei galo e faʻaoga tulaga i le kiliki i luga o le ki. "Faasaoina Suiga".

O le isi 'upega tafaʻilagi lauiloa' o Yandex Browser. E mafai ai e oe ona faʻasaʻo le tele o vaega e faʻafaigofie atili ai galuega. I totonu o faatulagaga uma o loʻo i ai se faʻalautelega o le avanoa i le mea pueata. E fesuiaʻi e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi o pop-up i le kilikiina o le ata i luga o ni laina laina tolu. Ma le isi, alu i le vaega "Faʻatonu".
  2. I le pito i luga o pito i lalo ia o vaega o faʻasologa. Alu i "Faʻatonu" ma kiliki "Faʻaalia tulaga maualuga".
  3. I le vaega "Faamatalaga Patino" filifili "Seti Faʻasinomaga".
  4. O se faamalama fou o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e maua ai le mea puʻe ma tuʻu se togi latalata ane "Faʻasinomaga nofoaga e faʻaoga i le mea pueata".

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina soʻo se isi lava lauiloa e le lauiloa, e mafai foi ona e faʻamalo le mea pueata i totonu. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faitau i faʻasalalauga o loʻo i luga ma saili ia tutusa foliga tutusa i lau 'upega tafaʻilagi. O i latou uma lava e atiaeina e tusa lava pe tutusa le algorithm, o lona uiga o le faatinoina o lenei faagasologa o le a tutusa ma gaoioiga o loo faamatalaina i luga.

I luga, matou te manatu o ni auala faigofie se lua e fausia ai le initaneti i luga o se komepiuta e le atoatoa. E pei ona mafai ona e vaʻai, e faigofie tele ma vave ona fai. E manaʻomia e le tagata faʻaoga ni nai laasaga faigofie. Matou te faʻamoemoe o la matou fautuaga na fesoasoani ia te oe e tape meafaigaluega i lau komepiuta.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona siaki le kamera ile komepiuta ile Windows 7