Le faʻaaogaina o le taaloga e ala i Tunngle

O le galulue faʻatasi ma le HDD ma le SSD e manaʻomia ai se seti o meafaigaluega talafeagai mo le faʻatinoina o se faʻatinoga faapitoa. O se fetaui talafeagai ma lena mea o le komipiuta Faʻamatalaga Vasega Vaega o Disk mai atinaʻe o le Macrorit. O le polokalame e mafai ona faʻalauteleina vaega, vaʻavaʻai i latou mo mea sese, ma faʻataʻitaʻi foi le avega e suʻe ai vaega leaga. E uiga i nei mea ma isi vaega ma o le a talanoaina atili.

Faʻamasinoga

O elemene mamanu o loʻo tuʻuina i se auala o le a maua ai e le tagata faʻaoga soʻo se galuega e maua i le polokalama. O le lisi e faʻaalia ai taʻapa e tolu, o ia mea "Aoao" Na te ofoina atu ni faʻatonuga e faʻasaoina ai taga uma na faia e le tagata faʻaaoga, poʻo le faalēaogāina. I le faʻamaufaʻailoga lona lua "Vaʻai" E mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o meafaigaluega i totonu o le atinaʻe - aveese pe faʻaopopo poloka poloka. Taofi "Faʻatonuga" o lona uiga o gaioiga faʻatasi ai ma vaega ma puʻega. O loʻo faʻaalia foi i le lisi tauagavale.

Disk ma le vaeluaga o faʻamatalaga

O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le avega ma ona vaega e mafai ona maua i le vaega autu o le polokalama, lea e vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua na faʻaalia faʻamatalaga i luga o faʻataʻitaʻiga saʻo i totonu o le laulau. Faʻailoga: ituaiga o vaeluaga, siʻosiʻomaga, nofoia ma avanoa avanoa, faʻapea foʻi ma lona setete. I le vaega lona lua o le faamalama, o le ae vaai i le palota lava lea e tasi i le foliga o se ata, lea e faatatau i vaega taitasi o le HDDs / SSD.

Ina ia mafai ona vaʻai i faʻamatalaga e uiga i le HDD poʻo le SSD, lea e faʻaoga ai le OS, e tatau ona e filifili le parakalafa i le itu tauagavale "Faʻamatalaga Mataʻitusi". O loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga auiliili i luga o le setete o taavale, e aofia ai lona faʻatinoga. E le gata i lea, o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o fusi, vaega, faila faila ma le numera o le puʻupuʻu.

Taʻalo le suʻeina o luga

O le faʻatinoga e mafai ai ona e siakiina le lelei eletise mo mea sese ma faailoa ai le le mautonu. Aʻo le i faia le taotoga, e mafai ona e faia ni faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, ulufale i le siakiina o le numera o le potu. Afai e lava le tele o le HDD, e mafai ona e filifili le filifiliga e tape ai le PC pe a maeʻa le taotoga. O le pito i luga o le faʻalapotopotoga o loʻo faʻaalia ai fuainumera faʻamaumauga e uiga i le galuega o loʻo faʻatinoina: taimi suʻesuʻe, mea sese, avanoa vaʻalele, ma isi.

Vaega faʻaopoopoga

O loʻo i ai i le polokalame le tomai e fatufatu pe faʻalauteleina ai se vaeluaga ona o le avanoa le avanoa. O lenei galuega o le muamua lea i le lisi o meafaigaluega ole vaega tauagavale - "Faʻateleina / Faʻaliliuina le Volume". O tulaga uma lava e mafai ona suia ma le lima, e aofia ai le ulufale i le le faaaogaina o le ave.

Faʻamatalaga vaega

"Siaki le Lisi" - le faʻatinoga o suʻesuʻega o se motu eseese, lea e mafai ai ona e siakiina mo mea sese. O nisi taimi mo le suʻeina o le HDD e le tatau ona siaki atoa, ae naʻo lona vaeluaina o mea. O le siaki e fesoasoani e iloa ai vaega le atoatoa i le vaega na filifilia e le tagata faʻaaoga. E mafai ona e faʻasosaʻo le suʻega suʻega mo le i ai o faʻamaufaʻailoga ua maeʻa i se vaega patino o le avega.

Fesuiaiga o faiga faila

O le faʻatinoga o le suia o se faila faila i le isi tagata e mafai ai ona faigofie ona suia lona ituaiga mai le FAT i le NTFS poʻo le isi itu. Ina ia manuia lelei le faʻatinoga, ua fautuaina tagata e faia se kopi kopi o le faila faila e liua ai. E tatau foi ona e faia ni nusipepa natia e vaaia ma le tapeina faila mai archives.

Faamanuiaga

  • Tuufaatasiga talafeagai o se seti o galuega mo galuega;
  • Fesoʻotaiga masani;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • Le lava o mea e sili atu ona maualuga mo le galue i masini;
  • O le i ai o polokalame o loʻo faʻaaogaina ia meafaigaluega faʻapitoa o Windows;
  • Faʻaauau le Igilisi.

O tomai faʻapitoa puʻe o le Macrorit Disk o le a faʻatagaina oe e faʻavasega lau kiliva eletise e galue lelei ma ia. O faʻagasologa faʻasologa ma vaega ma o latou faʻauigaga o loʻo avanoa e ala i se laisene saoloto. O le fofo e mafai ona taua o se polokalama faigofie ma se seti o mea faigaluega talafeagai, ae le o se tomai. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina le Tomai Faapitoa Vaega o Pisinisi, e tatau lava ona e filifili i sini na tuliloaina mo lona faaaogaina.

Faʻasolo le tomai o le vaega o le aufaipese o le Macrorit Disk

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

AOMEI Fesoasoani Vaega HP USB Disk Storage Format WonderShare Disk Manager Vaega faʻatau togafiti

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faiga Faʻavae o le Vasega Faʻamatalaga o se vailaʻau faʻapitoa faigofie ma faigofie mo le galue ai ma faʻafitauli faigata ma taʻavale malo.
Faigaluega: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Macrorit
Tau: Faʻatau
Toa: 20 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.9.3