Polokalama e vavevave taaloga

Toeitiiti lava o vaega uma o loʻo faʻatūina i le komepiuta e manaʻomia ai avetaavale talafeagai e faʻatino lelei a latou galuega. Muamua, pe a uma ona faʻapipiʻi le masini komepiuta, e manaʻomia ona e siiina faila mo le masini ina ia mafai ona fesuiaʻi i le faʻaaogaina o se komepiuta feaveaʻi. O lenei faiga o loʻo faia i lalo o le komepiuta Lenovo G570 i se tasi o auala e fa. Sei o tatou tilotilo saʻo ia i latou.

Tikiake avetaʻavale mo le komepiuta Lenovo G570

E pei ona uma ona tusia i luga, o le a tatou iloiloina ni filifiliga se fa mo le siiina mai ma le faʻafouina o avetaʻavale i se komepiuta Lenovo G570. O i latou uma lava e ese le algorithm o gaioiga ma le faigata o le faʻatinoga. Matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i metotia uma ma filifili le mea sili ona fetaui, ona e mulimulitaia lea o faatonuga.

Metotia 1: Lenovo Support Site

O tagata fai komepiuta komepiuta ei ai a latou lava fesoasoani i luga o le upega tafaʻilagi, o fea oi ai faila uma talafeagai. Afai e te filifilia lenei metotia, e te maua i taimi uma ia avetaavale lata mai o le a galulue e masani lava i lau masini. Saili ma sii i latou e pei ona taua i lalo:

Alu i le itulau aloaia lagolago a Lenovo

  1. Tatala se masini ma saili le itulau o le lagolagosua Lenovo.
  2. Alu i ai ma alu ifo i le pito i lalo, o loʻo i ai se vaega faʻatasi ma avetaavale ma masini komepiuta. Kiliki le ki "Maua sau downloadga".
  3. O le a faʻalauiloa se faamalama faaopoopo, lea e te manaʻomia e maua ai lau masini. Faʻatoa ulufale le igoa o lana faʻataʻitaʻiga i le nofoaga suʻesuʻe ma kiliki le oloa na maua.
  4. Ma le isi, matou te fautuaina le filifilia o se faiga faʻaoga, talu ai e le masani ona tupu le sailiga aunoa. O le igoa o le OS o le a faʻaalia i le pito i lalo, mo se faʻataʻitaʻiga, Windows 7 32-bit, o avetaavale o loʻo filifilia i lenei itulau.
  5. I le taimi nei, e tatau ona e tatalaina vaega talafeagai, saili faila fou ma kiliki i le ala talafeagai e amata ai le download. A maeʻa ona e tatalaina le mea faʻapipiʻi ma o le a otometi ona faʻapipiʻi le avetaavale i lau komepiuta.

O lenei metotia e faigofie lava aua e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga o loʻo i ai nei o faila oe lava, saili le polokalama mo masini talafeagai ma ave uma faʻamatalaga talafeagai i lau komepiuta.

Metotia 2: Faʻamaumauga Taʻavale Taʻavale

O loʻo i ai se ituaiga masini komepiuta o loʻo taulaʻi atu i le sailia ma le tuʻuina atu o avetaavale talafeagai mo lau masini. I luga o le Initaneti, e mafai ona e maua se numera tele o ia polokalama, e eseese na o mea faʻaoga ma isi mea faigaluega. Faitau atili e uiga i ia polokalama i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E le gata i lea, o isi mea e aofia ai faatonuga auiliili mo le faʻapipiʻi o avetaavale e faʻaaoga ai le DriverPack Solution. Afai e te filifili e faʻaaoga lenei polokalama, matou te fautuaina oe e te faamasani i lenei mea ina ia manuia le faagasologa atoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili i le numera masini

O vaega taʻitasi o le komepiuta ua tofiaina lona ID. Faafetai ia te ia, o meafaigaluega e fuafuaina e le faiga. E mafai ona e faʻaogaina lenei faʻamatalaga e suʻe ai le avetaʻavale saʻo. E tatau ona e mulimuli i se tasi algorithm. O le ae maua se faʻamatalaga auiliili o lenei faagasologa i totonu o la tatou isi tusiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ID

Metotia 4: Pule o Meafaigaluega a le Windows

O loʻo faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le masini komepiuta i se meafaigaluega e fausia ai, e le gata i le mataʻituina o masini faʻapipiʻiina, ae ia suʻesuʻe foi, faʻaeʻeina ma faʻaleleia avetaʻavale. Na o oe e manaʻomia le faila faila i luga o lau komepiuta poʻo le faʻaoga i luga o le Initaneti, ina ia mafai ai e le aoga lava ia ona piki mea uma e manaʻomia. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo i ai isi a tatou meafaitino, lea e faʻamatalaina ai faʻasalalauga taʻitasi i lea laasaga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, matou te ufiufi auala eseese e fa o le sailiga ma le siiina o masini komepiuta mo vaega o le komepiuta Lenovo G570. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auala taʻitasi e ese ai i ana mea e fai, ae faʻapea foi i lona faigata. Ia e iloa i latou uma, filifili le mea talafeagai ma alu e mulimuli i faatonuga.