Faʻafefea ona faia se faʻaogaina o ata i le initaneti

O le autu o le gaosiga o ata e aunoa ma le televise ma isi polokalama, ma i luga o auaunaga tau Initaneti saoloto o se tasi lea e sili ona lauiloa i le tele o tagata faaaoga. I lenei iloiloga - e uiga i auaunaga aupito sili ona lauiloa ma le faʻatinoina lea e mafai ai ona e faia se faʻaogaina o ata ma isi ata i luga o le initaneti, faʻaopopo mea e tatau ai, faʻavae ma sili atu. Vaʻai foi: O le ata sili ona lelei ile initaneti i le gagana Rusia

Lalo o nofoaga ia e mafai ona e faia ai se faʻatalanoaina o ata i Rusia (muamua o le a tatou talanoa e uiga i ia faatonu) ma le Igilisi. O faʻataʻitaʻiga uma, o loʻo iloiloina i inei, galue e aunoa ma le resitalaina ma faʻatagaina oe e le gata ina tuʻuina ni nai ata e avea o se faʻasologa, ae ia suia foʻi ata i le tele o isi auala (faʻalavelave, faʻatoʻaina ata, ma isi)

E mafai vave ona e amata ma taumafai e faia se faʻaogaina, pe faitau muamua e uiga i gafatia o auaunaga taʻitasi ona filifili ai lea o se mea e fetaui ma ou manaʻoga. Ou te fautuaina e le tu i le muamua o nei filifiliga, ae taumafai i latou uma, e tusa lava pe le oi Rusia (e faigofie ona iloa mea uma i le taumafai lea). O auaunaga taʻitasi i luga o le initaneti o loʻo tuʻuina atu iinei ei ai ona uiga tulaga ese e le o maua i isi, ma e mafai ona e mauaina le mea e sili ona manaia ma faigofie mo oe.

  • Fotor - fatuina o se faʻasologa mai ata i Rusia
  • Avatan - faʻamatalaga ata i luga o le initaneti
  • Pixlr Express Collage
  • MyCollages.ru
  • Faʻasologa o le Collage Maker - o se faʻasologa o ata i luga o le initaneti ma le faʻavasegaina o ata.
  • Faʻapipiʻi ata PiZap
  • Photovisi
  • Photocat o se faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo talafeagai, ma e talafeagai e le gata mo le fatuina o kolisi (i le Igilisi)
  • Lili o le Loupe

Faʻafou 2017. Talu mai le tusiaina o se toe iloiloga ile tausaga talu ai, e tele isi auala agavaa na maua e faia ai se faʻaogaina o ata i luga o le initaneti, lea na matou filifili e faaopoopo (mea uma o loʻo i lalo). I le taimi lava lea, o nisi o faaletonu o le uluai kopi o le tusiga na faasaʻoina. E mafai foi ona e fiafia i le Tulaga Atoatoa - o se polokalama Windows saoloto mo le fatuina o se afaina mai se ata, Collage i le polokalama saoloto CollageIt

Fotor.com

Fotor atonu o le auaunaga sili ona lauiloa i le gagana Rusia, e faʻatagaina ai oe e faigofie ona faia ni kolisi mai ata, e oʻo lava mo se tagata faʻapitoa.

A maeʻa ona tatala le 'upega tafaʻilagi ma nisi taimi e sii mai ai, e fatuina se ata o ata, e tatau ona e faia na o laasaga faigofie nei:

  1. Faʻaopopo lau ata (pe faʻaaoga le mea tatala o le "Tatala" i le pito i luga, poʻo le "Import" button i le taumatau).
  2. Filifili le faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa o manaʻoga. Avanoa - faʻataʻitaʻiga mo se numera patino o ata (faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma se faʻamalama taimane e totogi ma manaʻomia le resitalaina, ae o loʻo i ai le tele o filifiliga saoloto).
  3. Faʻaopopo au ata i le leai o ni "faamalama" o le faʻataʻitaʻiga i le na o le tosoina mai oi latou mai le vaega i le taumatau.
  4. Faʻasolo le mea e tatau ai o le faʻaogaina - o le lapopoa, vaevaega, fausaga, lanu ma le lapotopoto o pito.
  5. Faʻasaʻo lou fatuga (o le "sikuea" button i le pito i luga).

Ae peitai, o le tulaga faavae o le tuufaatasia o kolisi e ala i le tuuina o ni ata i le faasologa e le na o le pau lea o le avanoa o Fotor, i le faaopoopoga i le laulau i le itu tauagavale e mafai ona e maua ai filifiliga nei mo le fatuina o se faaputuga ata:

  1. Faʻasologa o ata.
  2. Fiafia malie.
  3. Faʻapipiʻi ata (pe a manaʻomia ona tuʻu ni ata i le tasi ata mo, mo se faʻataʻitaʻiga, lolomiina i luga o se laupepa lapoa ma le latou vavaeeseina mulimuli ane).

O isi mea faʻaopopo e aofia ai le faaopoopoina o igoa, tusiga ma faʻaopoopo ni foliga faigofie i se faʻalanuga. O le faʻasaoina o le galuega maeʻa e maua i le lelei lelei (faʻalagolago, ioe, i luga o le iugafono na e faʻamaonia) i jpg ma png formats.

Le 'upega tafaʻilagi aloaia mo le fatuina o collages photo - //www.fotor.com/ru/collage

Faʻafeiloaʻiga o le faʻataʻitaʻiga ata faʻataʻitaʻifipiʻi Avatan

O le isi auaunaga e leai se totogi mo le faʻasaʻoina o ata ma le fatuina o se faʻaogaina i luga o le initaneti i le Rusia o Avatan, ao le faagasologa o le tuufaatasia o ata ma isi ata, e pei foi o le mataupu talu ai, e leai ni faʻafitauli.

  1. I luga o le itulau autu o Avatan, filifili le "Collage" ma filifili ni ata mai se komepiuta po o se fesoʻotaʻiga lautele e te manaʻo e faʻaopopo (e mafai ona e faʻaopoopoina ni ata i le taimi e tasi, e mafai foi ona e tatalaina nisi ata i laasaga nei, pe a manaʻomia).
  2. Filifili le faʻasologa o le faʻasolosolo manaʻomia ma le numera manaʻomia o ata.
  3. Faatasi ai ma se toso faigofie ma togi, faaopoopo ni ata i le mamanu.
  4. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia lanu ma mamao i le va o ata i totonu o siama. E mafai foi ona seti le fuainumera o sela i luga ma le agaʻi i luga ma le lima.
  5. Mo ata taitasi, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamatalaga i luga o le faʻamau tutusa.
  6. A uma ona e kiliki i le "Finish" button, o le a mafai foi ona e maua meafaigaluega mo le teuina, liliu, suia le malosi, saturation, pueina ata (pe na o le faasaʻoina).
  7. Faasaoina le fatuga.

A maeʻa ona e galue faʻatasi ma le faʻasologa o ata, kiliki "Save" e teu ai le jpg po o le png file i luga o lau komepiuta. Faʻasaʻoina se fatuga mai se ata o loʻo avanoa i luga o le nofoaga aloaia o Avatan - //avatan.ru/

Se ata o ata i Pixlr Express

I totonu o se tasi o tusitala lauiloa i luga o le initaneti - Pixlr Express, sa i ai se galuega e fatu ai kolisi mai ata, lea e matua faigofie lava ona faaaoga:

  1. Asiasi i le uepisaite //pixlr.com/express
  2. Filifili le mea Faʻapipiʻi i le lisi autu.

O isi laasaga e faigofie lava - i le Layout item, filifili le mamanu manaʻomia mo le numera o ata e te manaʻomia ma utaina ata talafeagai i totonu o "faamalama" (i le kilikiina o le "faaopoopo" i totonu o lenei faamalama).

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia tulaga nei:

  • Spacing - le va i le va o ata.
  • Roundness - le tikeri o le taamilosaga o tulimanu o le ata
  • Faʻamau - o le aofaʻiga o le faʻapipiʻiina (faʻatapulaʻaina, faataamilosaga).
  • Valivali - o le lanu pito i tua o le fatuga.

A uma ona faʻataunuʻu faavae mo le lumanaʻi foliga, kiliki Faauma.

Aʻo leʻi faʻapolopolo (Save button i le pito i luga), e mafai ona e suia le faʻavaa, faʻaopoopo i ai faʻapitoa, faʻatofiga, fasi pepa poʻo se tusitusiga i lau faʻasologa.

I le taimi lava e tasi, o le seti o aʻafiaga ma a latou faʻapotopotoga i Pixlr Express o se mea e mafai ai ona e faʻaaluina le tele o taimi aʻo leʻi taumafai i latou uma.

MyCollages.ru

Ma se tasi auaunaga sili atu mo le fatuina o kolisi mai ata i Rusia - MyCollages.ru, i le taimi e tasi faigofie ma lava le aoga mo galuega faigofie.

Ou te le iloa pe aoga le taʻuina atu o se mea e uiga i le auala e faʻaoga ai lenei tautua: e foliga mai ia te au ua uma mea uma mai le mea o loʻo i luga o le ataata i luga. Faʻamataʻu lava oe, masalo o lenei filifiliga e fetaui ma oe: //mycollages.ru/app/

Faʻasologa o le Faʻaulufaleina o Befunky

I le taimi muamua, ua uma ona ou tusia e uiga i le tusitala o le initaneti Befunky, ae lei afaina ai se isi avanoa. I luga o le saite lava e tasi e mafai ona e faʻatautaia ai Collage Maker e faʻapipiʻi lau ata i totonu o se faʻasologa. E pei o le ata i lalo.

Ina ia faaopoopo ni ata, e mafai ona e kiliki i le "Faaopoopo Ata" poo le toso atu foi oi latou i le faamalama o le Collage Maker. Mo le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga ata faataitai o loʻo iai.

Faatasi ai ma uiga o loʻo avanoa mo oe:

  • Filifili se faʻataʻitaʻiga mo se tuʻufaʻatasiga mai se numera ese o ata, faʻataʻitaʻia au lava faʻataʻitaʻiga (poʻo le suia o le maualuga o le Picadilization i le taimi nei).
  • Faʻapipiʻiina o ata i le va o ata, tulaga faʻasalalau o le tele o le faila mulimuli (lona iugafono), taʻamilo i luga o ata.
  • Faʻaopoopo le talaaga (lanu vali lanu po o le fua), tusiga ma le ata ata.
  • Faʻatasi le fatuina o ata uma o ata na e faʻaopoopoina i le mamanu filifilia (Autofill).

E mafai ona e lolomiina le galuega maeʻa, faʻasao i lau komepiuta poʻo le lafoina i le teuina o le ao.

I loʻu manatu, o Befunky Collage Maker o se auaunaga faigofie ma le faigofie, ae ui i lea, i le avea ai o se faatonu faatonu, o loo maua ai pea nisi filifiliga nai lo le aoga mo le fausia o se pepa ma ni ata.

O le Befunky ile upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.befunky.com/create/collage/

Faia o se ata i totonu o Pizap

Masalo o se tasi o auaunaga pito sili ona faigofie e mafai ona e faia ai se fusuaga o ata - Pizap, e ui lava o le mea moni e le o le Rusia (ma e tele naua faasalalauga i luga, ae e le faalavelave tele).

O se mea iloga o Pizap o se numera moni tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tuʻuina atu. O le totoe o le galuega ma le faatonu e tali tutusa ma isi meafaigaluega tutusa: filifili se mamanu, faaopoopo ni ata ma faʻaaogaina. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaopopoina le faʻapipiʻi, ata po o le faia o se meme.

Lafoina Pisap Collage (faʻaopopo atu o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faigofie i luga o le laupepa).

Photovisi.com - le tele o faʻataʻitaʻiga matagofie mo le faʻatulagaina o ata i totonu o se faʻasologa

Photovisi.com o le isi ma, e tatau ona maitauina, o se upega tafailagi maualuga tele e mafai ona e faia ai se faʻatalanoaga photo e faʻaaoga ai se tasi o le tele o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi. E le gata i lea, ua ofoina mai e Photovisi le faʻapipiʻiina o le Google Chrome faʻalautelega ole telefoni, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina ata e aunoa ma le alu i le site. Suʻe i le gagana Rusia e tupu i le lisi i le pito i luga o le saite.

Filifilia o se faʻataʻitaʻiga mo se faʻaogaina

Galuega i Photovisi e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli mo le faʻaaogaina: e tupu mea uma i nai laasaga faigofie:

  • Filifili se faʻataʻitaʻiga (talaʻaga) o le ae tuʻuina ai ata. Mo le faigofie, e tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulaga i vaega, e pei o le "Alofa", "Tina", "Effects" ma isi.
  • Faaopopo ma totoina ata, tusitusiga ma aafiaga.
  • Faʻasaoina o le mea e tupu mai i lau komepiuta.

Sitepu aloaia a le faatonu //www.photovisi.com/

Photocat o se faʻamatalaga faigofie ma faigofie i le initaneti ma faʻataʻitaʻiga.

O le avanoa sili e sosoo ai e fai ai a oe lava ata faʻatasi ma uo poʻo aiga o le faʻaaogaina o Photocat i le initaneti. O le mea e leaga ai, e naʻo le Igilisi lava, ae o le faʻaoga ma mea uma lava i lenei faʻaoga i luga o le initaneti ua mafaufauina ma ua maeʻaeʻa lelei ina ia oʻo lava e aunoa ma le iloa o se upu e tasi o lenei gagana, e mafai ona e faigofie ma suia ma tuufaatasia so o se ata.

Faʻamatalaga sili le lelei o le faʻasologa o ata.

I luga o Photocat e mafai ona e:

  • Faʻasoa faʻatasi ni numera o ata mai le 2 i le 9 i totonu o se faʻatalanoaga matagofie, e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga avanoa mo tofo uma
  • Fausia se ata e faʻapipiʻi ai oe lava e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga - e mafai ona e toso ma paʻu ata, faʻapipiʻi tulimanu, manino, suiga, filifilia se ata matagofie mai mea o maua, ma faʻatulagaina le tele o le ata mulimuli: ina ia pei o le faʻataʻitaʻiga,

E ui lava i le mea moni e le tele tele Photocat e faʻaopoopoina ai aafiaga i ata, o lenei auaunaga saoloto e sili ona fetaui mo le faia o se faʻatalanoaga photo. E tatau ona maitauina afai e te alu i le itulau autu o le photocat.com, o le ae maua ai ni faʻataʻitaʻiga se lua i luga o le initaneti, ma e le gata ina mafai ona e faaopoopo atu i ai ni faʻalavelave, o ata ma ata, fatuga poʻo le fesuiaʻiina o ata, ae e sili atu foi: aveese faʻamalosi mai mata, ia faʻamaʻe nifo (toe faʻaaogaina), faʻavalea oe pe faʻalautele le musika ma sili atu. O nei faatonu e lelei tele ma galulue faatasi ma i latou e faigofie e pei o le fatuina o se faʻasologa mai ata.

Atonu o se mea i luga o le Initaneti ua uma ona e faafetaiaia le taua o se upega tafaʻilagi mo le fatuina o se faʻaogaina, e pei o Ribbet - o le taimi nei e le aoga ma e otometi ona toe tuusaʻo atu i le Photocat, lea na ou faʻamatala puupuu.

Itulau aloaia mo le fatuina o kolisi mai ata: //web.photocat.com/puzzle/

Lili o le Loupe

Ma le mea mulimuli, mo i latou e mananao e faʻataʻitaʻi se mea e le o ni tulaga (tusa lava pe leai se gagana faʻa-Russian) - Loupe Collage.

Loupe Collage e galue e pei ona taua i lalo:

  1. Ua e faʻamaonia se seti o se tele o faʻamatalaga e te manaʻomia e faia ai se faʻaogaina.
  2. Filifili le fomu o le a tuʻuina atu ai.
  3. O ata e otometi ona tuʻuina e fai ai lenei fomu.

Sitema aloaia - //www.getloupe.com/create

Faʻamatalaga taua: E lua ni ata pueina ua taua i lalo ua le toe aoga i le taimi nei (2017).

Picadilo

O le isi auaunaga i le initaneti, o se faʻataʻitaʻi kalafi ma se mea faigaluega mo le fatuina o kolisi - Picadilo. E lava le lelei, ei ai se atinaʻe faigofie ma le faʻaogaina, faʻapea foʻi ma mea talafeagai uma mo le tagata faʻapitoa.

I le faaopoopoina o au ata ma ata, faʻaaoga le "faaopoopo" i le lisi autu, ma afai e te setiina le "Faʻaali samisi ata", o ata faataitai o le a faʻaalia i le mea e mafai ona e taumafai ai i le gafatia o le meafaigaluega.

O le filifiliga o le mamanu, o le numera o ata, lanu o talaaga ma isi nofoaga o loo natia i tua o le faamau ma le ata o le mea o loʻo i lalo (na le vave mauaina). E mafai ona e faʻavasegaina le mamanu filifilia i le faamalama teuteu, suia o tuaoi ma le telē o ata, faapea foi ma le gaoioi o ata i totonu o sela.

Faʻaalia iinei o tulaga faʻavae mo le faatulagaina o le talaaga, le mamao i le va o le ata ma taʻamilosaga tulimanu. Faʻasaoina le taunuʻuga o loʻo avanoa i le teuina o le ao po o luga o se komepiuta i le lotoifale.

Picadilo Details

Createcollage.ru - faigofie faʻavaeina o se tuʻufaʻatasiga mai le tele o ata

O le mea e leaga ai, naʻo aʻu lava e na o le lua meafaigaluega a le gagana Lusia e faʻaaogaina ai le gagana i le gagana Rusia: o mea na o loʻo faʻamatalaina i vaega ua mavae. Createcollage.ru o se nofoaga sili atu ona faigofie ma itiiti le aoga.

O mea uma o lenei auaunaga e mafai ai ona e faia o le faʻapipiʻiina lea o lau ata i totonu o ni ata tolu pe fa, e faʻaaoga ai se tasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo maua.

O le faagasologa e aofia ai laasaga e tolu:

  1. Filifiliga o ata
  2. Auina ata mo avanoa taitasi o le fusuaga
  3. Maua le ata ua maeʻa

O le mea lautele, o mea uma nei - naʻo le faʻatulagaga o ata i le tasi ata. E le mafai ona tuʻuina atu i ai ni isi faʻaopoopoga poʻo se taʻiala, e ui atonu e lava mo se tasi.

Ou te faʻamoemoe o avanoa mo le fatufatuina o se fatuga i luga o le initaneti o le ae maua ai le mea e aupito sili ona fetaui ma ou manaʻoga.