Faʻapipiʻiina o le Windows 10 faʻafouga

I le taimi muamua, o tagata taʻavale GPS o se masini feaveaʻi feaveaʻi e mafai ai ona e siaki mea e fiafia ai i le faʻafanua. Ae ui i lea, ona o le atinaʻeina o masini feaveai ma le faʻaaogaina o masini faʻavaomalo i le tele o telefoni faʻaonaponei, ua lava nei e faʻagata ai se tasi o talosaga faʻapitoa mo Android. E le gata i lea, o le toʻatele oi latou e avanoa mo le leai o se totogi ma leai se faʻasalalauga.

"O fea oi ai laʻu fanau"

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei talosaga o loʻo i ai se igoa e matua tautala lava e faʻamatalaina atoatoa ai lona autu autu, e pei o le siakiina o le nofoaga o tamaiti. Mo matua alolofa, o lenei polokalama o le a avea ma se fesoasoani taua, e le gata ina maua ai se tamaititi i luga o le faafanua ma le otometi e faia ai se auala lelei, ae faaaoga foi le talatalanoaga, faalogo i le leo i luga o le masini ma amata ai le telefoni, e ui lava i le motusia o lenei auala.

I le faaopoopo atu i foliga masani, e mafai foi ona e faʻaaogaina le polokalama a le tamaititi a le Android tracking features. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia saili ma, pe a tatau ai, faʻatapulaʻa le taimi faʻaalu i taaloga ma isi faʻataʻitaʻiga talosaga. Faatasi ai ma nei mea uma "O fea oi ai laʻu fanau" e leai ni paga mamafa.

Download "O fea oi ai laʻu fanau" mai Google Play Market

Tagata e sailia le aiga

I le faʻatusatusaga ma le talosaga talu ai, o le Family Locator e faʻamoemoe e tuʻuina atu uiga e mafai ai e oe ona siaki le nofoaga o ē pele ma aemaise lava tamaiti. O loʻo i ai se mea e faʻaogaina i totonu o le faiga o feʻau, o se mea e faʻaaogaina ai le mea faitino ma sili atu. I totonu o le Family Locator, o le autu autu o le saogalemu ma o le mea lea ua i ai foi le avanoa e auina atu ai faailoga faailoilo.

O le tusi talosaga e matua talisapaia, ae e ui lava i lenei tasi o le toe totogi o loʻo i ai pea iina. O le faafitauli autu o le faʻaaogaina lea o se aofaiga tele o punaoa o le popo.

Faʻatau le Family Locator mai Google Play Market

KidsControl

O le tele o tagata GPS i ona po nei mo le Android ua mamanuina e mataʻituina ai tagata o le aiga, e lua i luga ma le KidsControl app. O lenei polokalama e maua ai galuega mo le sailia o se telefoni, e tusa lava po o le a le tulaga o le GPS, talatalanoaga faaleaiga, o le mafai ona faʻapipiʻi ni atunuʻu matautia ma faʻataʻitaʻi talafeagai, ma isi.

O le taua maualuga o le talosaga i luga o isi analogues o le faʻaaogaina o se paʻu laʻititi laʻititi e aʻafia i le faagasologa o le faʻaaogaina umi o le faiga o le suʻega. O le pito i lalo o le faʻalauiloaina o tulaga lelei faʻalauiloaina o se teugatupe faʻapitoa.

Tikiake KidsControl mai le Google Play Market

NaviTag

Navitel o se tasi o kamupani aupito sili ona lelei o faʻatau mo faamoemoega eseese, o le polokalama lea e faʻaaogaina e isi tagata atinaʻe. O lenei kamupani na faʻatuina le talosaga NaviTag, e mafai ai e oe ona liliu atoa lau masini komepiuta i se GPS tracker e siaki ai soo se mea i luga o le faafanua.

O le talosaga o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga mama ma maualalo le mamafa. O loʻo i ai se numera o faʻasalalauga mo le suiina o nofoaga poʻo faʻaoga fesoʻotaʻiga. Pau lava le mea e le faʻaalia iinei o le a taua tele ai le faʻaaogaina o le battery, o le mea lea e le mafai ai e le NaviTel ona faʻaaogaina i taimi uma.

Sau mai NaviTag mai le Google Play Market

GPS Suʻe

Afai o le suʻesuʻeina o le tulaga o tamaiti ma se tagata o le aiga e taua, ae le o le sili, o le GPS Trace o se filifiliga lelei. O le talosaga ua tuʻuina atu i ai le tele o galuega mo le tulituliloaina o masini telefoni ma taavale. I le taimi lava e tasi, o faʻaopoopoga faaopoopo uma o le a faʻaalia i luga o se faafanua e tasi, e aunoa ma le manaʻomia e sui i mea faitino.

GPS Trace ei ai se tikeri maualuga i le faleoloa meafaitino ma le tele o uiga lelei, e aofia ai le lagolago mo se numera tele o masini. O mea le lelei e mafai ona mafua mai i le alualu i luma lemu ma le leai o ni galuega eseese e masani lelei i ia polokalama.

Tikiaina GPS Maua mai le Faleoloa Google Play

Caynax Sport Tracker

O lenei filifiliga e fetaui mo tagata e masani ona aafia i taaloga ma taitaia se olaga ola. Faatasi ai ma galuega autu: faamaumauina le mamao na faimalaga faatasi ma le umi ma le saoasaoa, o le mafai ona mataitu le gaioiga e ala i GPS, le Text-To-Speech system ma sili atu. E sili ona aoga le faʻamaopoopoina ma Google Drive ma le le lava o le resitalaina.

Talia le Caynax Sport Tracker mai le Google Play Store

Runtastic

Atinaʻeina o mea e faʻaoga i le Android-E faʻafeiloaʻi foʻi Runtastic i le ituaiga taʻaloga ma faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le telefoni poʻo isi masini GPS, mamao, saoasaoa ma le taimi. Ma le isi, faʻaaogaina o lenei polokalama, e mafai ona e fiafia i musika ao taʻalo i taʻaloga ma faʻaoga auala na faia e isi tagata faʻaoga.

Faʻalogo Runtastic mai le Google Play Store

O tagata taʻitasi o loʻo maua i luga o le GPS e tele mea lelei ma se numera itiiti ifo o ni faʻafitauli. I lenei itu, o le filifiliga o le fausia i luga o le tofo patino i uiga o le atinaʻe ma manaoga mo se seti o mea faigaluega.