15 auaunaga autu i le Windows 7

Ina ia faia se tasi o faʻalapotopotoga i le lotoifale poʻo le faateleina o avanoa avanoa o se tasi o voluma, e tatau ona e tuʻuina vaega. Mo le mafuaʻaga lenei, o se tasi o vaega faaopoopo o loʻo faʻaaoga muamua ai le avega na faʻaaogaina. O lenei faiga e mafai ona faʻataunuʻu ma le faʻasaoina o faʻamatalaga ma le aveesea.

Vaevaega vavae ese

E mafai ona e tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga saʻo i se tasi o auala e lua: faʻaaogaina polokalame faʻapitoa mo le galulue faatasi ma vaega o le avega poʻo le faʻaaogaina o le meafaigaluega i totonu o Windows. O le auala muamua e sili atu ona taua, talu ai e masani lava o ia faʻaaoga eletise e faʻafeiloaʻi faamatalaga mai le disk i le disk pe a tuʻufaʻatasia, ae o le polokalama Windows masani e aveesea mea uma. Aepeitaʻi, afai o faila e le taua pe leai foi, ona mafai lea ona e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu. O le faagasologa o auala e faʻapipiʻi ai le lotoifale i le tasi i luga o le Windows 7 ma sili atu faʻaonapo nei lomiga o lenei OS o le a tutusa lava.

Metotia 1: AOMEI Faiga Faʻavae Mataʻitipi

O lenei pule o le vavaeina saoloto e le mafai ona fesoasoani e faʻafefiloi vaega e aunoa ma le leiloloa o faʻamaumauga. O faʻamatalaga uma o le a tuʻuina atu i se isi faʻamaumauga i luga o se tasi o disks (masani o le polokalama tasi). O le faʻaogaina o le polokalame o loʻo taoto i le faigofie o faʻataʻitaʻiga ma le attuitive interface i le gagana Rusia.

Faʻafeiloaʻi AOMEI Sini Fesoasoani Matamata

  1. I le pito i lalo o le polokalama, kiliki i luga o le pu (mo se faataitaiga, (C :)) lea e te manao e faapipii i ai se isi mea faaopoopo, ma filifili "Faʻasoa Vaega".

  2. O le a faʻaalia se faamalama lea e te manaʻomia e teu ai le disk e te manaʻo e pipii i (C :). Kiliki "Lelei".

  3. Ua uma ona faia se taotoga, ma amata i le taimi nei, kiliki le ki. "Faaaoga".

  4. Ole polokalame o le a fai atu ia te oe e toe siakiina ia tafaʻaiga patino, ma afai e malilie faatasi ma i latou, ona kiliki lea "Alu".

    I totonu o le faamalama ma se isi faamaufaʻailoga kiliki "Ioe".

  5. Faʻatasi faʻaupuga amata. O le faagasologa o le taotoga e mafai ona siakiina e faʻaaoga ai le alualu i luma o le alualu i luma.

  6. Masalo o le aoga o le a maua ai faʻamaumauga o faila i luga o le pu. I lenei tulaga, o le a ia ofoina atu e faasaʻo ai. Malilie i le ofoina atu e ala ile kiliki "Faʻatonu".

A maeʻa le fusuaga, o faʻamatalaga uma mai le 'upega faʻatasi ma le mea muamua e mafai ona maua i totonu o le faila puna. O le a valaauina o ia X-taavalefea X - le avetaavale na faapipiiina.

Metotia 2: Faʻasalalau Vaʻaia MiniTool

O le polokalama MiniTool Partition Wizard e leai foi se totogi, ae o loʻo i ai se seti o galuega uma e tatau ai. O le taʻiala o le galulue faʻatasi ma le eseesega e ese mai le polokalama talu ai, ma o le eseesega autu o le atinaʻe ma le gagana - o le MiniTool Partition Wizard e le maua le faʻamalolo. Ae ui i lea, o le galulue ma ia ua lava lea ma le malamalama masani i le Igilisi. O faila i le faagasologa o le fusuaga o le a faʻafeiloaʻi.

  1. Faʻamalamalama le vaega lea e te manaʻo e faʻaopopo i ai se isi, ma i le itu tauagavale, filifili le mea "Faʻatasi le Vaevaega".

  2. I le faamalama e amataina, e tatau ona e faʻamaonia le filifilia o le pu lea o le a tupu ai le fesootaiga. Afai e te filifili e sui le kopa, filifili le filifiliga e te manaʻomia i le pito i luga o le faamalama. Ona alu lea i le isi laasaga e ala i le kiliki "Lisi".

  3. Filifili le vaeluaga e te manaʻo e pipii i le autu e ala i le kiliki i luga o le filifiliga e te manaʻomia ile pito i luga o le faamalama. O se siaki siaki e faailoa ai le faʻasiga i le mea o le a faʻapipiʻi ma o le a faʻafeiloaʻi faila uma. A uma ona filifili le kiliki "Faauma".

  4. O le a faʻatulaga se faʻatonuga. Ina ia amata lana faatinoga, kiliki le ki. "Faaaoga" i le faamalama autu o le polokalama.

Faʻaliliuina faila ile tilotilo o le disk lea na e tuufaatasia.

Metotia 3: Faʻatonu o le Disk Acronis

Acronis Disk Director o se isi polokalama lea e mafai ona fusia faʻasesega, e tusa lava pe eseese a latou faila. I le auala, o faʻataʻitaʻiga saoloto e taʻua i luga e le mafai ona mitamita i lenei avanoa. O faʻamatalaga o faʻamatalaga o le a faʻafesoʻotaʻi atu i le autu autu, ae tuʻuina atu e leai ni faila na i ai faʻamatalaga i totonu ia i latou - i lenei tulaga o le tuufaatasia e le mafai.

Acronis Disk Director o se polokalama totogi, ae faigofie ma mulimulitaia, o lea afai o loʻo i totonu o au faʻapotopotoga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi voluma e ala atu i ai.

  1. Filifili le leo lea e te manaʻo e pipii i ai, ma i le itu tauagavale o le lisi e filifili ai le aitema "Faʻatasi Tom".

  2. I le faamalama fou, filifili le vaega e te manao e faapipii i le autu autu.

    E mafai ona e suia le numera "muamua" e faʻaaoga ai le lisi o lalo ifo.

    A uma ona filifili, kiliki "Lelei".

  3. O lenei mea o le a faia ai se gaioiga faʻatulagaina. Ina ia amataina lona faatinoga, i le faamalama autu o le polokalama kiliki le ki "Faʻatonu galuega faʻatali (1)".

  4. O le a faʻaalia se faamalama ma se faʻamaoniga ma se faʻamatalaga o le mea o le a tupu. Afai e te malilie, kiliki "Faaauau".

A maeʻa ona toe faʻaleleia, vaʻai fai faila i le root root o le avega na e filifilia e fai ma autu

Metotia 4: Faʻateleina le Faaaogaina o le Windows

O loʻo i ai i le Windows se mea na fausia "Pulega o Disk". E mafai ona ia faʻatinoina faʻamalositino faʻamalosi tino, aemaise lava, i le auala lea e mafai ai ona faʻapipiʻi le fusia.

O le faʻafitauli sili o lenei auala o le a faʻaumatia uma faʻamatalaga. O le mea lea, e talafeagai le faʻaaogaina pe afai o le faʻamaumauga i luga o le 'ie o loʻoe faʻapipiʻi i le autu e misi pe leai foi. I se tulaga e le masani ai, ia faia lenei taotoga e ala i "Pulega o Disk" ua le lelei, ona e faʻaaogaina lea o isi polokalame, ae o se faʻaleagaga e le o se faʻasalaga i tulafono.

  1. Faasolo le autū autu Manumalo + Rtelefonidiskmgmt.mscma tatala lenei aoga i le kiliki "Lelei".

  2. Suʻe le vaega e te manaʻo e faʻapipiʻi i le isi. Kiliki i luga ma filifili ai "Aveese le Faʻamatalaga".

  3. I le faamalama faamau, kiliki "Ioe".

  4. O le tele o le vavaega ua soloia o le a avea o se vaega e leʻi faʻaaogaina. I le taimi nei e mafai ona faaopoopo i se isi pulou.

    Saili le 'ie o lona lapoa e te manao e faʻaopopoina, kiliki i luga ma filifili "Faʻaopoopo le Lisi".

  5. O le a tatalaina Faʻasalaga Faʻaopoopoga o le Volume. Kiliki "Lisi".

  6. I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona e filifilia le fia GB free e te manaʻo e faʻaopopo i le pu. Afai e te manaʻomia e faʻaopoopo avanoa avanoa uma, kiliki "Lisi".

    E faʻaopopo i le disk se tele faʻamau i le fanua "Filifili le tele o le vaeluaga avanoa" faʻamautinoa le tele o mea e te manaʻo e faʻaopopo. O le fuainumera o loʻo faʻaalia i megabytes, ma mafaufau ai e 1 GB = 1024 MB.

  7. I le faamalama faamau, kiliki "Fai".

  8. Taunuʻuga:

O le faʻafefiloi o vaega i Windows o se faʻataʻitaʻiga faigofie lea e mafai ai e oe ona faʻatino lelei le va o le vaʻa. E ui lava i le mea moni o le faʻaaogaina o polokalame e folafola ai le fusia o masini i le tasi e aunoa ma le leiloa o faila, aua nei galo e fai se faʻamaumauga o faʻamatalaga taua - o lenei lapataiga e le o se mea e sili atu.