Faʻaliliuina ata mai le Android i le Android

O le auina atu o ata i le va o telefoni feaveaʻi o loʻo taʻalo i luga o le faiga faʻaogaina o Android e le o se faʻalavelave tele. Afai e talafeagai, e mafai ona e faia le fesiitaiga o se aofaiga tele o faʻamatalaga.

Matou te lafoina ata mai le Android i le Android

Ina ia auina atu ni ata i se isi masini e faʻaaogaina ai le Android, e mafai ona e faʻaaogaina galuega faʻatino o le faʻaogaina o le polokalama poʻo le faʻaaogaina o talosaga ma isi fesoasoani.

Metotia 1: Vkontakte

O le faʻaaogaina o avefeʻau ma fesoʻotaiga faʻaagafesootai e faʻapipiʻi ai ata mai le tasi Android masini i le isi, e le faigofie i taimi uma, ae o nisi taimi o lenei auala e fesoasoani tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le fesoʻotaʻiga lautele Vkontakte. Afai e te manaʻomia le auina atu o ata i le isi atamai a le tagata, ua lava le auina atu ia te ia e ala i le VC, mai le mea e mafai ona ia sii mai ai i le telefoni. E mafai foi ona e lafoina ni ata ia oe lava

Talia Vkontakte mai le Maketi Taaloga

Tuuina atu o ata

E mafai ona e faʻafeiloaʻi ata i VK e faʻaaoga ai faatonuga nei:

  1. Tatala le Vkontakte app mo le Android. Alu i "Talanoaga".
  2. Kiliki i luga o le tioata tioata tioata. I le pusa saili, ulu i le igoa o le tagata o le a e auina atu i ai ata. Afai e te manaʻo e lafo ni ata ia oe lava, ia e ulufale i lou igoa i le upega tafaʻilagi.
  3. Tusi ia te ia se mea e amata ai se talanoaga, pe a fai e te leʻi talanoa ma ia ae leʻi i luga o lau lisi o uo.
  4. Alu nei i le Taivai ma filifili ata e te manaʻo e lafo. Ae paga lea, e le mafai ona e auina atu sili atu ma le 10 fasi vaega i le taimi.
  5. O le lisi o taga e tatau ona i ai ile pito i lalo poʻo le pito i luga o le lau (faʻalagolago i le firmware). Filifili se filifiliga "Auina atu".
  6. Faatasi ai ma avanoa avanoa, filifili le talosaga Vkontakte.
  7. O se faʻailoga e tatalaina ai le mea e te manaʻomia e kiliki ai "Auina Atu e ala i le Faauuga".
  8. Faatasi ai ma avanoa e fesootai ai, filifili le tagata sao po o oe lava. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga.
  9. Faatali mo le fesiitaiga e maeʻa.

Photo Download

Faʻaavanoa nei ata i se isi telefoni:

  1. Faʻasoa i le Vkontakte i luga o se isi atamai e ala i le faʻataga aloaia. Afai na lafoina le ata i se isi tagata, ona tatau loa lea ona faʻapipiʻi i lana faʻamatalaga i le VC e ala i le atamai ma tatala se feʻau faʻatasi ma oe. Ae a e auina atu le ata ia te oe lava, e tatau ona e tatalaina se tusiga ma oe lava ia.
  2. Tatala le ata muamua lava. Kiliki i luga o ellipsis i le pito i luga taumatau ma filifili le filifiliga "Faasaoina". O le ata o le a sii mai i le masini.
  3. Fai le laasaga lona 3 ma isi ata uma.

Faʻaliliuina o ata i le va o telefoni feaveaʻi e ala i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele poʻo avefeau vave e mafai ona faigofie pe afai e manaʻomia ona e lafoina ni ata se tele. E tatau ona manatua i nisi o nei auʻaunaga e mafai ona faʻamalosiina ata mo le faʻauluina vave. E masani lava e le aʻafia ai le lelei, ae o le a sili atu ona faigata le faʻasaʻoina o se ata i le lumanaʻi.

I le faaopoopo atu i le VK, e mafai ona e faʻaaoga Telegram, WhatsApp ma isi auaunaga.

Metotia 2: Google Drive

Google Drive o se faʻavevelaina o le ao mai se tagata lauiloa suʻesuʻeina e mafai ona faʻafetaui ma soʻo se telefoni feaveaʻi, e oʻo lava ia Apple. E leai ni tapulaa i le telē o ata ma la latou numera mo le fesiitaiga i le tautua.

Tikiala Google Drive mai le Maketi Taʻaloga

Auina ata i Disk

Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, faʻapipiʻi le Google Drive talosaga i luga o masini e lua, pe afai e leʻi faʻapipiʻiina e ala i le le mafai, ma mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo:

  1. Alu i le Gallery o le smartphone.
  2. Filifili ata uma e te manaʻo e lafo i le Google Drive.
  3. I le pito i lalo poʻo le pito i luga o le lau e tatau ona faʻaalia se lisi ma mea e fai. Filifili se filifiliga "Auina atu".
  4. O le ae vaʻai i se lisi mea e te manaʻomia e suʻe ai ma kiliki i le Google Drive icon.
  5. Faʻamanino le igoa mo ata ma le faʻailoga i le ao o fea o le a latou lafoina. E le mafai ona e suia se mea. I lenei tulaga, o faʻamatalaga uma o le a faaigoa e ala i le faaletonu ma teuina i totonu o le lisi autu.
  6. Faatali seia oʻo i le iʻuga o le lafo.

Tuuina atu o se ata i se isi tagata faaaoga e ala ile Disk

Ae o le mea e te manaʻomia e faʻafeiloaʻi ai ata i se isi tagata i lau Google Drive, e tatau ona e tatalaina le avanoa i ai ma fefaasoaaʻi le sootaga.

  1. Alu i le atigi Disk ma saili ia ata po o le foliga e te manao e lafo atu i se isi tagata e faaaogaina. Afai ei ai ni ata, o le a atamai le tuʻuina i totonu o le tasi pusa, ma tuʻuina atu se sootaga i le isi tagata.
  2. Kiliki le ata o le ellipsis i luma o le ata poʻo le faila.
  3. I le lisi o le matūua, filifili le filifiliga "Faʻamasino avanoa e ala i le faʻasino".
  4. Kiliki "Kopi le Fesootaiga", mulimuli ane o le a kopiina i luga o le laupapa.
  5. Faʻasoa atu nei i se isi tagata. Mo lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina fesoʻotaʻiga lautele poʻo avefeau vave. Mo se faataitaiga, Vkontakte. Auina atu le kopi faʻatalanoa i le tagata saʻo.
  6. A uma le kilikiina o le fesoʻotaʻiga, o le a faʻaaogaina le tagata faʻapipiʻi e teu nei ata i luga o la latou puʻupuʻu pe sii i luga i le masini. Afai e te tuʻuina se fesoʻotaʻiga i se isi faʻamaumauga, o le a tatau i le isi tagata ona sii mai o se archive.

Taliaina o ata mai le pu

E mafai foi ona e siiina mai ata i luga o se isi telefoni.

  1. Tatala le Google Drive. Afai e le faia le saini, ona e ulufale lea i ai. E taua lou ulufale atu i le teugatupe lava e tasi lea e faʻapipiʻi ai le Disk i luga o se isi telefoni.
  2. I luga o le pusa, ia maua ni ata pue lata mai. Kiliki i luga o ellipsis i lalo o le ata.
  3. I le lisi o le matūua, kiliki i luga o le filifiliga "Download". O le ata o le a faʻaolaina i le masini. E mafai ona e matamata i ai e ala atu i le Gaosi.

Metotia 3: Komipiuta

O le autu o lenei auala, o ata muamua lava e sii mai i se komepiuta, ona sosoo ai lea ma se isi atamai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le Android i komepiuta

A uma ona tuʻuina atu ata i se komepiuta, e mafai ona e faʻagaoioi e faʻafeiloaʻi atu i se isi telefoni. O le faatonuga e foliga faapenei:

  1. Muamua faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta. Mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina ai le USB cable, Wi-Fi poʻo le Bluetooth, ae sili ona lelei le tumau i le filifiliga muamua.
  2. A maeʻa le faʻaogaina o le telefoni i le komepiuta, tatala i totonu "Saili". E mafai ona faʻaalia iina o se fafo fafo poʻo se masini ese. Ina ia tatalaina, lua-kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. Tatala le faʻailoga i luga o le telefoni i le mea na e faʻapolopoloina ai ata, kopiina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia, kiliki-saʻo ma filifili i le lisi autu "Kopi".
  4. O lenei tatala le pusa i luga o lau telefoni lea e te manaʻo e faʻafeiloaʻi ai ata. O nei pepa e mafai "Telefoni", "Manatu" ma isi.
  5. Kiliki le ki o le kuki saʻo i luga o se avanoa avanoa i nei laupepa ma filifili le filifiliga Pasili. O le faʻaputuina o ata mai le tasi Android telefoni i le isi ua maeʻa.

Metotia 4: Google Photo

Google Photo o se telefoni feaveaʻi lea e suitulaga ai le Faʻamaumauga Faʻatonu. E maua ai foliga sili atu, e aofia ai le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma se Google, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o ata i le "ao".

Muamua, faʻapipiʻi le talosaga i luga o le telefoni mai le mea o le a e togiina ai ata. A maeʻa lena, o le a umi se taimi e faʻafeiloaʻi ai ata mai le Gallery i lona mafaufau. Ina ia amataina le faiga o le auina atu, e tatau lava ona e tatalaina le talosaga.

Faʻaalia mai Google Ata mai le Maketi Taʻaloga

  1. Tatala Google Ata. Filifili mai ata na sii mai ia ata na e te manao e lafo i se isi tagata e faʻaaogaina.
  2. Kiliki i luga o le meli auina atu i le pito i luga.
  3. Filifili se tagata faʻaaoga mai au fesoʻotaʻiga pe lafo se ata e ala i isi faʻataʻitaʻiga, pei o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi vavave. I lenei tulaga, o le ata / ata e lafo saʻo atu i le tagata faʻaaogaina. E mafai foi ona e fatuina se sootaga e ala i le filifilia o le mea talafeagai ma faasoa atu lenei sootaga i le isi tagata faaaoga i soo se auala faigofie. I lenei tulaga, o le a mafai e le tagata na mauaina ona sii saʻo mai le ata mai lau sootaga.

E mafai ona e lafoina uma ata mai lau telefoni Android i se mea fou e ala i le faia naʻo ni nai taga. E tatau ona e siiina ma tafe le talosaga lava e tasi, ae o le telefoni fea e te manao e sii ai ata. A maeʻa ona tuʻuina ma tatalaina ia Google Photos, saini i lau Google account pe afai e te leʻi saini i totonu. O ata mai se isi telefoni o le a utaina aunoa.

Metotia 5: Bluetooth

Faʻamatalaga o faʻamatalaga i le va o masini Android o se faiga lauiloa. O le Bluetooth e faʻaoga i masini faʻaonaponei uma, o lea e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i lenei metotia.

O le faatonuga e faapenei:

  1. Liliu le Bluetooth i masini e lua. Faʻasaga le 'ie pito i luga i pito i lalo. O iina, kiliki le mea "Bluetooth". E tutusa foʻi, e mafai ona e alu i ai "Faʻatonu"ma i ai iina "Bluetooth" tuu le ki i le tulaga "Enable".
  2. I le tele o telefoni, e tatau ona aofia ai le faʻaogaina o masini fou fou. Ina ia faia lenei mea, alu i "Faʻatonu"ma i ai iina "Bluetooth". Lenei e tatau ona e siakiina pe fesuiai i luma o le mea. "Vaʻaia".
  3. Alu i le Gallery ma filifili ata e te manaʻo e lafo.
  4. I le pito i lalo, kiliki i luga o le filifiliga "Auina atu".
  5. Faatasi ai ma le lafoina o filifiliga, filifili "Bluetooth".
  6. O loʻo lisiina se lisi o mea faʻapipiʻi. Kiliki i luga le igoa o le telefoni i mea e te manaʻomia e lafo ai ata.
  7. O lea la o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga i le masini e maua ai, o loʻo latou taumafai e tuʻuina atu nisi faila i ai. Faamaonia le fesiitaiga e ala i le kiliki "Talia".

E tele filifiliga mo le fesiitaiina o ata i le va o masini telefoni feaveaʻi i le Android. E tatau ona manatuaina i totonu o le Market Market e tele ni talosaga e leʻi mafaufauina i le faʻatulagaga o le tusiga, ae e mafai foi ona faʻaoga e lafo ai ata i le va o masini e lua.