Faʻafefea ona suitulaga uTorrent (analogues)? Polokalame mo le siiina o vaitafe

Le aso lelei.

uTorrent o se polokalama laitiiti ae sili ona lauiloa mo le siiina o le tele o faamatalaga i luga o le upega tafailagi. Talu ai nei (ou te le iloa e uiga ia te oe, ae ua ou mautinoa) ua amata ona maitauina faafitauli ogaoga: ua "tele" le polokalama i le faasalalauga, ua faagesegese, o nisi taimi e mafua ai mea sese, ma ua maeʻa ai le polokalama.

Afai e te "talaʻi" i le fesoʻotaʻiga, ona mafai lea ona e mauaina le tele o analogs uTorrent, lea e mafai ai ona e siiina mai le tele o vaitafe, lelei tele. O le mea sili, o galuega uma lava o loʻo i totonu o uTorrent, latou te maua foi. I lenei tusiga laʻititi, o le a ou taulai atu i ia polokalama. Ma o lea ...

O polokalama sili mo le siiina o vaitafe

Mediaget

Sitepu aloaia: //mediaget.com/

Fig. 1. MediaGet

Na o se polokalama tele mo le galue ai ma vaʻa! E ese mai i le mea moni e mafai foi ona maua mai vaipuna (e pei ona i ai i uTorrent), MediaGet e mafai ai e oe ona suʻe vai e aunoa ma le alu i tua atu o le polokalama lava ia (vaai Ata 1)! O lenei mea e mafai ai e oe ona maua vave mea sili ona lauiloa e te manaʻomia.

E lagolagoina le gagana Rusia i le atoatoa, fou fou o Windows (7, 8, 10).

I le ala, e tasi le faafitauli i le taimi o le faʻapipiʻiina: e tatau ona e faʻaeteete, a le o lea, o nisi o faʻamaumauga, tusi tusi ma isi "otaota" e le manaʻomia e le tele o tagata e faʻaoga i luga o le komepiuta.

I se tulaga lautele, ou te fautuaina le polokalama i le suega mo tagata uma!

Bittorrent

Sitema aloaia: //www.bittorrent.com/

Fig. 2. BitTorrent 7.9.5

O lenei polokalame e talitutusa lava ma le telefoni i lana mamanu. Ae, i loʻu manatu, e sili atu ona vave galue ma e leai se tele o faasalalauga (i le auala, ou te le i ai i luga o laʻu PC, e ui lava o nisi tagata e faitio e uiga i foliga o faasalalauga i lenei polokalama).

O galuega tauave e toetoe tutusa lava ma leTorrent, o lea e leai se mea faapitoa e filifili ai.

Aʻo faʻapipiʻi foi, ia faʻalogo i siaki: e faaopoopo atu i le polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻi i lau PC se vaega o "lapisi lapisi" i le faiga o faʻalapotopotoga faʻalauiloa (leai ni siama, ae le manaia).

Halite

Sitepu aloaia: //www.binarynotions.com/halite-bittorrent-client/

Fig. 3. Amata

O le tagata lava ia, na ou masani lelei i lenei polokalama talu ai nei. O ona laumua autu:

- itiiti (e leai se mea e sili atu ona le mafaatusalia, ae le o se faailoga e tasi, e le na o faasalalauga);

- vave le saoasaoa o le galue (e vave tele, e le gata i le polokalame lava ia ma vai i ai :));

- fesoʻotaʻiga ofoofogia ma tagata vaʻaia tele (o le a galulue i le auala lava e tasi i le 99% torrent trackers).

Faatasi ai ma vaivaiga: tasi e tu i fafo - e le o faasaoina tufatufaga i luga o laʻu komepiuta (sili atu, e le o faasaoina i taimi uma). O le mea lea, o le a ou fautuaina lenei polokalama ia i latou e mananao e tufatufaina atu se tele ae le o le siiina mai i se masalosaloga ... Atonu o se pusa lenei i lau PC ...

Bitspirit

Sitepu aloaia: //www.bitspirit.cc/en/

Fig. 4. BitSpirit

Lelei polokalama ma se tele o filifiliga, lanu matagofie i le mamanu. Faʻalagolago i lomiga fou o Windows: 7, 8, 10 (32 ma le 64 bits), lagolago atoatoa mo le gagana Rusia.

I le auala, o le polokalama e faigofie ona faʻaogaina le fesuiaiga o faila eseese: musika, tifaga, anime, tusi, ma isi. O le mea moni, uTorrent e mafai foi ona setiina igoa mo le siiina o faila, ae o le faʻatinoga i BitSpirit e sili atu ona faigofie.

E mafai foi ona e maitau se mea talafeagai (i loʻu manatu) laʻititi (bar), lea e faʻaalia ai le download ma le faʻavavevave o saoasaoa. O loʻo tu i luga o le komepiuta i le pito i luga (tagai i le Ata 5). E faapitoa le taua mo i latou e faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina vaitafe ma mananao e maua se maualuga maualuga.

Fig. 5. Faʻaalia le faʻaalia o le faʻafeiloaʻi ma le saoasaoa o luga o le komepiuta.

O le mea moni, i luga o lenei mea, ou te manatu, e tatau ona taofi. O nei polokalama e sili atu nai lo le sili atu, e oʻo lava i taʻavale sili ona malolosi!

Mo faʻaopoopoga (galue!) O le a ou faʻafetai pea. Fai se galuega lelei 🙂