Faia o se Talosaga i le Mail.Ru Mail Support Support

Mail.ru Auaunaga meli i le gagana Rusia o le Initaneti o se tasi o mea sili ona lauiloa, atiaeina se tuatusi imeli sili ona talafeagai ma le tele o galuega. O nisi taimi atonu e ono iai ni faafitauli vavaeese i lana galuega, lea e le mafai ona faʻatulagaina e aunoa ma le faʻaogaina o tomai faʻapitoa. I le gasologa o le tusiga o nei aso, o le a tatou faʻaalia manino pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga lagolago a le Mail.Ru.

Tusitusi Mail.Ru Meli Meli

E ui i le faʻamatalaga lautele mo le tele o poloketi Mail.Ru, e fesoasoani le lagolago meli mai isi auaunaga. Ina ia foia faafitauli, e mafai ona e suʻeina ni filifiliga se lua mo le foia o le faafitauli.

Filifiliga 1: Fesoasoani Vaega

E le pei o le tele o le tele o auaunaga i meli tali tutusa, e le maua e Mail.Ru ni pepa faʻapitoa mo le faʻafesoʻotaʻi o le lagolago a tagata faatau. Ae peitai, e mafai ona e faʻaaoga se vaega faapitoa. "Fesoasoani", lea o loʻo aofia ai faʻamatalaga mo le foia o toetoe lava o faafitauli.

  1. Tatala le pusameli Mail.Ru ma luga o le pito i luga ole kiliki i luga o le ki. "Sili atu".
  2. Mai le lisi e aliali, filifili "Fesoasoani".
  3. A maeʻa le vaega "Fesoasoani" faitau avanoa e maua. Filifili se autu ma mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga.
  4. E le gata i lea, ia gauai i ai "Ata Vitio"lea e tele ni faatonuga mo le foia o faafitauli ma nisi o galuega i le faatulagaga o pupuu puʻe ua aoina.

O le faʻaaogaina o lenei vaega e le faigata, ma o le mea lea o lenei filifiliga e oʻo mai i se iʻuga.

Filifiliga 2: Tuuina atu o se tusi

Afai a uma ona e suʻesuʻe maeʻaeʻa le vaega fesoasoani o le a le mafai ona e foia le faafitauli, faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa e ala i le lafoina o se tusi mai le puseli i se tuatusi faapitoa. O le autu o le lafoina o tusi e ala i Mail.Ru meli o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i se isi tusitusiga i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻapefea ona lafoina se imeli i Mail.Ru

  1. Alu i lau pusameli ma kiliki "Tusi se tusi" i le tulimanu pito i luga o le itulau.
  2. I totonu o le fanua "Ia" Faʻaalia le tuatusi lagolago o loʻo i lalo. E tatau ona faʻamaonia e aunoa ma suiga.

    [email protected]

  3. Faitau "Mataupu" e tatau ona atagia atoa ai le ute o le faafitauli ma le mafuaaga mo fesootaiga. Taumafai e faʻaali manino le manatu, ae faʻamaonia.
  4. O le pusa autu autu o le tusi ua fuafuaina mo se auiliiliga auiliili o le faafitauli. E tatau foi ona faaopoopo se maualuga o faʻamatalaga faʻamaonia, e pei o le aso o le resitalaina o le pusa, numera o le telefoni, igoa o le pule, ma isi.

    Aua le faʻaaogaina soʻo se faʻamatalaga faʻafefiloi poʻo le faʻapipiʻiina o le tusitusiga i mea faigaluega avanoa. A leai, o lau savali o le a pei o le spam ma e mafai ona poloka.

  5. E le gata i lea, e mafai ma e tatau ona faʻaopopo nisi faʻataʻatia o le faafitauli e ala i "Faapipii le faila". O lenei mea o le a mafai ai foi e tagata tomai faapitoa ona mautinoa o loʻo mafai ona e ulufale i le pusa meli.
  6. A maeʻa le sauniuniga o le tusi, ia mautinoa e toe siaki mo mea sese. A maeʻa, faʻaaoga le ki "Auina atu".

    O le ae mauaina se faʻamatalaga e uiga i le faʻasologa manuia. O le tusi, e pei ona faʻamoemoeina, o le a siitia atu i le pusa "Auina atu".

O le tuai i le va o le taimi na lafoina ma mauaina se tali i le apili e oʻo atu i le 5 aso. I nisi tulaga, o le gaioiga e itiiti ifo pe, i se isi itu, o le tele o le taimi.

Pe a lafoina se feʻau, e taua le amanaʻiaina tulafono o le punaoa pe a faʻafesoʻotaʻi lenei tuatusi i fesili e uiga i le imeli.