Faʻafefea ona toe faʻatulagaina le taaloga i le Steam

O nisi taimi e mafai e le tagata faʻaaoga vaʻaia ona feagai ma se tulaga, pe o le a lava le mafuaaga, e le amataina le taaloga. O le mea moni, e mafai ona e malamalama i mafuaʻaga o le faʻafitauli ma faʻamautu. Ae o loʻo i ai foi se filifiliga toetoe a manumalo - toe faʻaaogaina le talosaga. Ae o lenei e le o tagata uma e iloa le auala e toe faʻaleleia lelei ai taaloga i le Steam. I lenei tusiga tatou te siitia ai lenei fesili.

Faʻafefea ona toe faʻatulaga ni taaloga i le Steam

O le mea moni, i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le taaloga e leai se mea e faigata. E aofia ai vaega e lua: faʻamaʻaʻaina atoa le talosaga mai le komepiuta, faʻapea foi ma le sii mai ma le faapipiiina i se mea fou. Mafaufau i nei vaega e lua i nisi auiliiliga.

Aveesea o se taaloga

O le laasaga muamua o le aveese lea o le talosaga. Ina ia mafai ona aveese se taaloga, alu i le tagata o tausia ma kiliki-i luga o se taaloga e le atoatoa. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Aveese Taaloga".

Faʻaali nei faʻatali mo le aveeseina.

Faʻatulagaga taʻaloga

Alu i le laasaga lona lua. E leai foi se mea faigata. Ma le isi, i le Steam, i totonu o le potutusi o taʻaloga, saili le talosaga na e kilia ma faʻamalo saʻo i ai. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Fai le taaloga".

Faatali seia oʻo mai le download ma le faʻatulagaina o le taaloga. E faʻatatau i le tele o le tusi talosaga ma le televave o lou Initaneti, e mafai ona ave le 5 minute i le tele o itula.

O lena mea uma! O le ala lena e toe faʻaleleia ai taaloga ma faigofie i Steam. E naʻo lou manaʻomia o le onosai ma sina taimi. Matou te faʻamoemoe, pe a uma le faʻamalosi, o le a mou atu lau faʻafitauli ma mafai ona toe fiafia.