Maua tagata taʻavale VK free

Metotia 1: Tagata taʻavale saʻo i le faleoloa

Pau mea e tatau ona e iloa e uiga i le faleoloa VK.com, o le avanoa lea e faʻafesoʻotaʻi ai ata leai se mea e tumau ma le tagata e faʻavavau e aunoa ma ni tapulaa. E le gata i lea, o le lisi o tagata taofiofi, tufatufaina mo se vaega, e faafouina pea lava pea, e ui lava e le ogatasi ma seti totogi masani.

E masani lava, ae maise lava talu ai nei, i luga o le VK site e mafai foi ona e maua ni seti faapitoa o fasi pepa, lea e mafai ona maua e ala i le faia o galuega eseese. I le faʻaopoopoga, o nei fasi taʻavale e tufatufaina atu mo na o se taimi faatapulaa, ma ua maeʻa ona tuʻuina atu a latou faʻasalalauga.

I le faaopoopo atu i faʻavae autu, e mafai foi ona taʻua ni vaega faapitoa pe a tufatufaina fasi pepa poʻo meaalofa saoloto i se tulaga tauva, lea e mafai foi ona tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga se tasi pe sili atu fasi laau.

  1. Faʻailoga i VK ma alu i "Savali" e ala i le lisi autu o le saite.
  2. Tatala manino soʻo se faʻatalatalanoaga o tagata faaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, ia oe lava.
  3. Faitau foi: Faʻapefea ona e tusia oe lava VKontakte

  4. Faʻasolo i luga o le emoticon icon i le itu taumatau o le vaega autu e ulufale ai i se feau tusitusia.
  5. I le pito i lalo, saili le faleoloa faleoloa ma se meafaigaluega. Fale faʻatauE masani ona faaopoopo i ai numera e faʻaalia ai le faʻaalia o igoa fou.
  6. I lalo o le ulutala faasalalauga o faleoloa, saili ia autu autu mo le kopiina o mea ma alu i le vaega. "Leai se totogi".
  7. Filifili le seti o fasi pepa e te fiafia i ai ma kiliki le ki "Leai se totogi" ma meafaigaluega "Faaopoopo mo se saolotoga".
  8. E mafai ona faʻatasi i le taimi lava e tasi ona faʻapipiʻi uma tagata taʻavale saoloto o loʻo i totonu o le faleoloa i le taimi o le fesoʻotaʻiga.

  9. A maeʻa ona tuʻuina atu oe o le a maua se faʻamatalaga i le tulaga o se faʻasalalauga fou.
  10. Ina ia faʻaaoga tagata taʻavale ua faʻaaogaina, toe foʻi i le talatalanoa, faʻasolo le kiore i luga o le ata emoticon muamua ma i lalo ifo i le lisi ma le seti o fasi pepa e te fiafia i ai.

Pe a faʻaopoopo ni taʻaloga lē tumau, o le ae maua foi se feʻau faapitoa mai le pusa faʻatasi ma se faʻamatalaga auiliili o le taualumaga mo le mauaina o le seti atoatoa.

A uma ona faʻataunuʻu fautuaga uma, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi fasi pepa.

Metotia 2: Faaopoopoga o le Telefoni

I le taimi nei, e mafai ona e maua le tele o mea faaopoopo-faaopoopo i luga o le Initaneti lea e maua ai le avanoa e faʻaaoga ai nisi o tagata taʻavale mo le leai o se totogi. E taua foi le mafaufau e tatau ona e faʻatuatua i faʻalauiloa faʻapitoa e faʻamaunuuina atoatoa a latou folafolaga ma tuʻuina atu auaunaga e aunoa ma se totogi, e tusa lava po o le a soʻo se mea.

O nisi o faʻaopoopoga faʻamaloiloga e mafai ona tufatufaina atu e le gata i le saolotoga, ae totogi foi tagata taʻavale. O se taunuuga, e tatau ona e mataala tele pe a e faasino atu i ia polokalama.

E pei o faʻataʻitaʻiga, o le tele o tagata faʻaoga e faʻaaoga le EmojiPlus faaopoopo, e ala i le faʻataʻitaʻiga o le a tatou faʻaalia ai le faagasologa o le faʻaopoopo ma le faʻaaogaina o igoa.

O lenei faʻaopoopoga ua faʻamoemoe mo tagata sailiili i le Initaneti e pei Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox ma Yandex Browser. Ae ui i lea, o le faagasologa atoa o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o Chrome.

  1. Tatala le itulau autu o le initaneti Chrome ma ulufale i le pusa saili "EmojiPlus".
  2. Faatasi ai ma sailiiliga, saili le faʻalautele manaʻomia ma kiliki le ki. "Faʻamau".
  3. Faʻamaonia le faʻapipiʻiina i totonu o le Google Chrome special dialog box.
  4. A maeʻa le faʻaopoopoga, toe foʻi i le upega tafaʻilagi VK ma tatala le lisi o le emoticon e tusa ai ma le auala muamua.
  5. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le ala amata ua suia tele ma, i le taimi e tasi, ua faalauteleina i tulaga o foliga.
  6. Afai e te leʻi maitauina soʻo se suiga, e fautuaina e toe faafou le itulau e faʻaaoga ai le lisi autu poʻo le ki "F5".

  7. Alu i le faleoloa o le faʻaopoopoga i le kiliki i luga o le atigipusa faleoloa.
  8. Filifili lau lava seti o fasi pepa i se kiliki "Faaopoopo".
  9. E mafai ona e faʻaaofia uma fasi pepa taʻavale i le taimi e tasi.

  10. Toe foʻi i talanoaga VKontakte, toe faʻafeiloaʻi le itulau ma toe tatala le faʻaoga faʻaaogaina emoticon.
  11. O lea ia fesuiaʻi i le pito i lalo o le lisi ma le seti maua ma lagona le saoloto e faʻaaoga ai fasi pepa.

E taua le maitauina e ui lava i le ofoofogia o le faʻatinoga o tagata taʻavale saoloto, o lenei faʻaopoopoga e faʻapipiʻiina saʻo faila, ae le o mea faʻamalosi. E le gata i lea, o ata e le mafai ona faʻamaonia saʻo pe afai e te faʻaaogaina se 'upega tafaʻilagi i le muai faʻatulagaina o autu mo VKontakte.

E le gata i lea, aua nei e le amanaiaina le mea moni e le mafai ona faʻaaogaina pepa taʻavale masani o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 3: Faʻaaogaina Tele

O lenei metotia e sili atu ona lelei ma o le mea moni lava le isi suiga i le mauaina o tagata taʻavale saʻoloto e faʻaaoga ai le site o le VKontakte mai masini telefoni feaveaʻi. E talafeagai, ioe, na o na tagata e sili ona fiafia e nofo i luga o telefoni poʻo papamaʻa, aua o le a maua na o fasi pepa mai le masini pe a faʻatoagaina.

E naʻo le faʻaaogaina o le talosaga e manaʻomia.

  1. Tatala le itulau autu o le faleoloa o Google Play ma ulufale i le pusa saili "Tagata taʻavale VKontakte".
  2. I le faʻamuamua, o le a tuʻuina atu ia te oe le talosaga. "Polokalama mo le VKontakte"o lona itulau e te manaʻo e te alu i ai.
  3. Faasolo le faamau "Faʻamau"e amataina le faagasologa o le download.
  4. A maeʻa le download ma le faʻapipiʻi manuia, tatala lenei faʻaopoopoga.
  5. Faʻatasi i totonu VKontakte e ala i le filifilia "Lisi i totonu" i le lisi autu o loʻo i ai pe a e kiliki i le faʻamatalaga "Kiliki e ulufale ai".
  6. Le isi, o loʻo i luga o le lisi "TAGATA", liliu seti o igoa e te fiafia e faʻaoga i le itu taumatau o le mata.
  7. Suʻe i le tab "Talanoaga", tatala soʻo se fesoʻotaʻiga ma tatala se avanoa faʻapitoa e ala i le kiliki i luga o le emoticon icon i le itu tauagavale o le faʻailoga o le savali.
  8. I totonu o faʻamau i lalo, faʻafesoʻotaʻi i le tasi lea na faʻaopoopoina mulimuli.
  9. Auina atu se tagata e faapipiiina ina ia mautinoa o loʻo galue lenei metotia.

Faitau foi: Faʻapefea ona tuʻu le ulaula i le tulaga o VKontakte

I lenei tulaga uma o loʻo i ai ma talafeagai fetaui metotia. Afai oi ai ni a oe fesili, fai i ai i le faʻamatalaga. Le manuia!