O a ni plug-ins i Yandeks.Browser

Yandex.Browser e mafai ai e tagata taʻitasi ona faʻafesoʻotaʻi ma vavae laina. O poloka poloka ia o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le masini, ma faʻateleina ai lona faʻatinoga.

E mafai ona faʻaaoga faʻaoga mo faʻavae eseese. O lea, ua setiina i latou e taina le otio ma ata vitio i totonu o le masini, vaai i faila PDF, faapea foi mo ia galuega e pei o le faaleleia o le faatinoga o auaunaga i luga o le initaneti, ma isi.

Faʻamatalaga e uiga i faʻaoga

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona faʻapipiʻi modula i totonu o mataupu o loʻo i ai i totonu o le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga. E mafai ona avea lenei mea ma se vitio po o se isi mea. Ina ia saʻo le faʻaalia, atonu e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se vāega taʻitasi.

Yandex.Browser lava ia e lipoti mai e manaʻomia se module, ma fautuaina e faʻaaogaina e le tagata e ala i se faʻamatalaga ile pito i luga o le itulau. Ua faʻafeiloaʻi masini mai atigi fale ma faʻapipiʻiina i se masini komepiuta i se auala faigofie.

E faʻapefea ona tatala le lisi autu o mamanu i le Yandex Browser?

Afai e te manaʻomia e faʻamalosi / faʻamalosia le masini i le siakiina o le Yandex, e mafai ona e faia faapenei:

1. alu i le ala Toto > Faʻasologa > Faaali atu tulaga maualuga;
2. i le "Faamatalaga patino"filifili"Faʻamatalaga i totonu";

3. i le faamalama e tatala, vaavaai mo le vaega "Pupuʻu"ma kiliki i le sootaga laitiiti"Puleaina o masini taʻitasi"

POO

Tau lava tusi i le pusa o le tuatusi masini: // plugins ma e alu i le lisi ma faʻaoga.

E faʻapefea ona galue i modula?

I luga o lenei itulau, e mafai ona e faʻatautaia ia laupepa fesoʻotai i lau pule faitalia: mafai ma faʻamalo latou, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga auiliiliga. E mafai ona faia le mea mulimuli i le kiliki i le "Faitau atili"i luga o le itu taumatau o le faamalama O le mea e faanoanoa ai, e le mafai ona faʻapipiʻi ese.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le Yandex Browser i le pito lata mai

E masani lava, e faʻaaoga e tagata faʻaoga i modules pe ai ai ni o latou faafitauli ma taʻalo ata tifaga. E sili atu i lenei mea i totonu o le tusiga, le fesoʻotaʻiga o loʻo e maua i lalo.

E le mafai, e mafai ona faʻaogaina uma plug-ins i totonu o le masini, ma e tatau ona faʻavaivai pe a iai ni faʻafitauli faapitoa. Aemaise lava, e faatatau foi lenei i le Adobe Flash Player, o faafitauli ia e masani ona maua e tagata e faaaogaina.

Faʻamatalaga auiliili: Lelea le Flash i le Yandex Browser

E faʻapefea ona aveese se module?

E le mafai ona e faʻamalo mea faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le masini. E naʻo latou e le atoatoa le malosi. Faigofie - tatala le faamalama i modules, filifili le mea e manaʻomia ma faʻaaogaina. Ae ui i lea, tatou te le fautuaina le faia o lenei mea pe a fai o le masini e tumau.

Faʻafouina o le faʻaaogaina o modula

O nisi taimi o lomiga fou o mamanu e oʻo mai, ma e le o ni a latou lava faʻafouga. I le taimi lava e tasi, latou te ofoina atu le tagata faʻaoga e faʻaleleia pe a oʻo i le aso le suiga o le module. O le masini e fuafuaina le manaʻomia mo se faʻafouga ma faʻaalia le savali fetaui i le taumatau o le pusa o le tuatusi. E mafai ona e faʻafouina le module e ala i le kiliki i le "Faʻafou le module".

O le mea lea, o modules i le Yandex Browser o se tasi o mea sili ona taua e talafeagai mo le faʻaalia masani o mea i luga o nofoaga eseese. Faʻasese i latou i le taimi o le faʻatinoina o galuega e le aoga, a leai o le tele o faʻamatalaga e le mafai ona faʻaalia.