PdfFactory Pro 6.25

Faatasi ai ma le gafatia e faaopoopo ai tusi tusi i totonu o le Word Word, e mafai vave ona e mauaina ia vaega talafeagai i pepa o le lapoa tele. O lenei ituaiga aoga aoga e faʻaumatia ai le manaʻoga mo le taʻavaleina o poloka poloka e le gata, o le manaʻomia e faʻaaoga le galuega suʻesuʻe e le tulaʻi foi. O le auala e fatuina ai se tusi tusi i le Upu ma le auala e suia ai, ma o le a matou taʻuina atu i lenei tusiga.

Lesona: Suʻe ma Suia i le Upu

Faʻaopoopo le tusi tusi e tusi ai

1. Filifili se fasipepa po o se elemene i luga o le itulau lea e te manao e faafesootai se faailoga tusi. E mafai foi ona e kiliki le kiore i le nofoaga o le pepa lea e te manaʻo e faʻaofi ai se faailoga tusi.

2. Kiliki le tab "Faaofi"i totonu o se vaega o meafaigaluega "Sootaga" (muamua "Sootaga") kiliki le faamau "Faailoga".

3. Seti se igoa mo le faailoga tusi.

Manatua: Faailoga igoa e tatau ona amata i se tusi. Atonu e iai numera, ae e le faatagaina avanoa. Nai lo le faʻailoaina, e mafai ona e faʻaogaina lalo ifo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le igoa o se faailoga tusi atonu e pei o lenei: "First_Bookmark".

4. A maeʻa ona e lolomiina le faamau "Faaopoopo", o le faailoga tusi o le a faaopoopoina i le pepa, peitaʻi, seiloga e ese le foliga mai le isi vaega o le tusitusiga.

Faʻaalia ma faasaʻo tusi tusi i le pepa

A maeʻa ona e faʻaopopo se fasipepa poʻo se isi lava elemene mai le itulau i tusi tusi, o le a faʻapipiʻi i faʻamaufaʻailoga sikuea, lea e le mafai ona faʻaalia i itu uma o le Upu.

Manatua: Ae e te leʻi amata faasaʻo se meataitasi ma se faailoga tusi, e tatau ona e mautinoa o le mea o loʻo e fesuisuiaʻi o totonu o puipui faʻamau.

Ina ia faʻaali puipui o tusi tusi, mulimuli i laasaga nei:

1. Tatala le lisi "File" (po o le faamau "MS Office" muamua) ma alu i vaega "Filifiliga" (po o le "Filifiliga o Upu").

2. I le faamalama "Filifiliga" alu i le vaega "Avanoa".

3. Siaki le pusa i autafa o le mea. "Faʻaalia Faailoga" i le vaega "Faʻaalia mea o aofia i le pepa" (muamua "Faailoga Faailoilo" i le eria "Faʻaalia o totonu o le pepa").

4. Mo suiga e aoga, tapuni le faamalama i le kiliki "Lelei".

O le taimi nei o le makafaʻailoga o mea i le pepa o le a faʻaalia i luga o le lau i sikuea sikuea [… ].

Lesona: Faʻapefea ona tuʻu sikuea sikuea i le Upu

Manatua: O faʻamau faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai tusi tusi o loʻo le lolomiina.

Lesona: Lomiga lomitusi i le Upu

O fasi pepa ma isi elemene ua faailogaina i tusi tusi e mafai ona kopiina i luga o le laupapa laupapa, tipi ma faapipii i soo se mea o le pepa. E le gata i lea, o loʻo i ai le tomai e faʻamalo ai faʻamatalaga i totonu o tusi tusi.

Fesuiai i le va o maka tusi

1. Alu i le tab "Faaofi" ma kiliki "Faailoga"i totonu o le vaega o meafaigaluega "Sootaga".

2. Ina ia vavae le lisi o faailoga tusi i totonu o se tusitusiga, filifili le filifiliga e manaʻomia:

  • Muamua igoa;
  • Tulaga

3. Filifili le faailoga tusi e alu i ai ma kiliki "Alu".

Aveina o Faailoga i se Tusi

Afai e te manaʻomia le aveeseina o se tusi mai se pepa, ia mulimuli i laasaga nei:

1. Kiliki le ki "Faailoga" (tab "Faaofi"vaega o meafaigaluega "Sootaga").

2. Saili i totonu o le lisi le faailoga tusi e te manao e tape (lona igoa), kiliki ma kiliki "Aveesea".

Afai e te manaʻo e faʻamalo e le na o le faailoga tusi lava ia, ae o le fasipepa poʻo le elemene e fesoʻotai atu i ai, filifili i latou i le kiotu ma ia na oomi le ki "TAMA".

Faʻavaeina o le "Faailoga Faailoga e leʻi Faʻamaonia" sese

I nisi o tulaga, e le o faʻaalia tusi tusi i totonu o pepa a le Microsoft Word. O lenei faafitauli e sili ona talafeagai mo pepa na faia e isi tagata faʻaoga. O le mea sese sili ona masani - "Faailoga e le o faʻamalamalamaina", i le auala e faʻaaogaina ai, e mafai ona e faitau i la matou 'upega tafaʻilagi.

Lesona: Upu Faʻamaloilo "E le o faʻamalamalamaina le faailoga tusi"

Fausia o fesoʻotaʻiga vavalalata i se pepa

I le faaopoopo atu i tusi tusi, lea e mafai ai ona e faʻatautaia le uia e ala i elemene eseese o le pepa pe na o le makaina, o le Upu e mafai ai e oe ona fatuina ni sooga malosi. Faʻasalaga i luga o lenei elemene e alu i le nofoaga e faʻapipiʻi ai. E mafai ona avea lenei mea ma se nofoaga i le taimi nei pe i se isi pepa. I se faaopoopoga, o se fesoʻotaʻiga malosi e mafai ona taʻitaʻi atu i se 'upega tafailagi.

E mafai ona e faitau e uiga i le auala e fatuina ai sootaga sologa lelei (hyperlinks) i la tatou tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona fatuina ni sooga malosi i le Upu

O le mea lea o le a tatou maeʻa ai, aua o le taimi nei ua e iloa le faiga o fuʻa tusi i totonu o le Upu, ma iloa foi le ala e suia ai. O le manuia i le alualu i luma o le televave o mafai gafatia o lenei upu faagasologa.