Faʻasaʻoina o le upega tafailagi mo le polokalama o archive WinRAR


I le filifili ai e alu ese mai se upega tafailagi Initaneti i Google Chrome, e te le toe toe faatumuina le masini i tusi tusi, aua ua lava le faaulufale mai. E faʻapefea ona faʻapipiʻi mai tusi tusi i totonu o le Google Chrome web browser, ma o le a talanoaina i le tusiga.

Ina ia mafai ona faaulufale mai tusi tusi i le Google Chrome Internet browser, o le a e manaʻomia se faila e teu i lau komepiuta ma fuʻa tusi HTML. I luga o le auala e maua ai le faila HTML i tusi tusi mo lau sailiga, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga i le Initaneti.

E faʻapefea ona faʻapipiʻi mai tusi tusi i le Google Chrome browser?

1. Kiliki i le lisi autu i le tulimanu taumatau o le lisi ma i le lisi o le pop-up e alu i le vaega Faailoga tusi - Faailoga Mataitusi.

2. O le a faʻaalia se faamalama fou i luga o le lau o le ae kiliki ai le ki. "Pulega"lea o loʻo i le pito i luga o le itulau. O se isi faʻalapotopotoga o faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le ae manaomia ai le faia o se filifiliga e lagolagoina ai le aitema "Faʻamatalaga Faailoa mai le Faʻamatalaga HTML".

3. O le masani masani o le a faʻaalia i luga o le lau, lea e naʻo oe e manaʻomia ai le faʻamalamalamaina o le auala i le faila HTML i tusi lakapi na muai faasaoina.

A mavae ni nai minute, o le a faʻapipiʻiina tusi tusi i totonu o le upega tafaʻilagi, ma o le a mafai ona e mauaina i totonu o le vaega o "Faailoga," lea e natia i lalo o le lisi o le lisi.